Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (9 μέλη και 169 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;
Η Άννα από Βενεζουέλα δουλεύει, στο 20β 2 λατινες Λίζα και Σαμανθα(αμφότερες με προϋπηρεσία και Φυλής) και στο 20α η Άννα(η κοντή μπουτου) η Κολομβιανη.
Οπότε κάνε μια καταδρομικη στη Μεγαλου Αλεξάνδρου να μας πεις ποιες δουλεύουν εκεί.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.114
Πόντοι
1.936
Εχθες στο Διδυμου 27 το απογευμα ηταν η Ιβαννα η τρελεγκω με την Αμιρα τη φολα.Επελεχθει η Ιβαννα η οποια ηταν σχεδον νορμαλ ψυχολογικα με ελαχιστες διαλειψεις παρανοιας κατα τη συνεδρια.Πολυ τσιμπουκωμα και σεξακι σε μια σταση με αφθονο τζελ στη μουναρα της.Δεν μπορω να πω οτο το απολαυσα ιδιαιτερα αλλα για ημερησιο ξεμπουκωμα καλα ητανε!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μαραθωνος 59 αριστερά Γιάννα καστανή κοντή κοπέλα, πολύ λεπτή, με μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος ανοιχτό το φως αλλά πάνω κλειδωμένη η πόρτα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ καστανοξανθη , σώμα με αρκετά πιασίματα, μπουτου, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ , σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,τιμήθηκε μετά από πολύ καιρό, παραμένει εγγύηση, τα πήρε και στη μάπα και με ευχαρίστησε για το κολλαγόνο... χαχαχα

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.684
Πόντοι
736
Στο μαραθωνος 59 μεσαίο πάνω σήμερα κατά τις 11 είδα μια Μαρτσελα όπως μου την είπαν ! Λεπτή με ωραίο βυζακι και μικρό κωλαρακι! Έχουμε γνώμες;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Αυτή η Ειρήνη στο κολωνου 48 είναι καλή;

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Ξερουμε τι ωρες δουλευει η αντριαννα;

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
518
Πόντοι
81
Χθεσινη καταδρομικη με ερπινγκ 3η βαρδια κατα τις 1 στα της φυλης που ηταν ανοιχτα,
Ξεκινημα με ειρηνη, καλο τσιμπουκι με προφυλακτικο (εχει κοψει το ελευθερο εδω και κανα χρονο δεν ξερω γιατι) συνεχεια στα 4 ενταξει το απλο προγραμμα πλεον με ξενερωνει οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Συνεχεια με ηλεκτρα ωραιο μουνι σωματαρα κωλαρα δερματαρα η φατσα δεν κανει ειδικα οταν πιανει το μαλλι, οταν το αφηνει κατω μαρεσει περισσοτερο.
3ο δωματιο σερι με αλεξανδρα η τοπ της βραδιας λατινα με ναζι ωραιο δερμα λεπτη για λατινα αλλα ωραιο κωλαρακι εχει να πιασεις τσιμπουκαρα ελευθερη και βρωμολογα στα ισπανικα απο μεριας της. Με καυλωσε τοσο που ξαναγυρισα μετα απο μιση ωρα αφου αναπληρωσα τα χαμενα υγρα μου με αμιτα μοσιον και τσιγαρο μαριχουανας, την ξαναπηρα την ξεμουνιασα και πηρα και την μελισα για αλλο ενα ελευθερο ωραιο τριμπουκι και στα 4 μεχρι να φυγουν και οι 2 μαζι απο το μαγαζι.
Τελος πηγα λιοσιων να ριξω μια ματια περασα με την βερονικα/βαλερια/βανεσα δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα, και αυτη λατινα με καλο ελευθερο στοματικο ανεβηκε με καβαλησε μετα εδωσα τα τελευταια σπρωξιματα της βραδιας και πηγα σπιτι με αδειασμενους οργης και με γεματο πνευμα.
Γενικα εχω την εντυπωση οτι φυλης βρισκεις να γαμησεις δεν ειναι οτι δεν βρισκεις αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως παλια ουτε η φυλης και σιγουρα ουτε το μεταξι στο οποιο δεν μπορω να πατησω λογω της καταστασης των οικων και απεξω.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.269
Πόντοι
32.478

Αν πας στην Ειρήνη θα απογοητευτείς. Διάβασε κριτική που έχω ανεβάσει. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις την τύχη σου και να μας ενημερώσεις. Ίσως περάσεις καλύτερα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Τελος η Εβελινα, τελος η Τζωρτζια, τελειωνει και η Μπαρμπορα..

Που βαδιζουμε ρε μυστες...:cry:

Αναζητουντε καινουργια στανταρακια..:walkingpenis:
Η Εβελίνα ναι όντως τελείωσε. Για τη Τζωρτζια όμως δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες. Έπαιξε σε ένα μεγάλο νησί για αρκετο καιρό και μετά δεν ξέρω αν χάθηκε. Μπορεί και να συνεχίσει σε επαρχια. Θεωρώ πως θα ξαναγυρίσει εκτός κι αν κάποιος συναγωνιστης ξέρει ότι όντως έχει σταματήσει. Τέτοιες γυναικαρες πουθενά ξανά! Από τα πιο VFM 20αρικα στην ιστορία της περιοχής. Κορμιά, φατσες 9/10!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.269
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα λεβέντες καινούργιος στο sait μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα σοφία Λίνα γιατί έχουν σταματήσει ξέρει κάποιος ευχαριστώ
Η Σοφία νομίζω παντρεύτηκε. Και οι 2 όμως δουλεύουν στο υπόγειο ως υπηρεσίες.

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Αν πας στην Ειρήνη θα απογοητευτείς. Διάβασε κριτική που έχω ανεβάσει. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις την τύχη σου και να μας ενημερώσεις. Ίσως περάσεις καλύτερα.
Ειχα καλή μέρα δεν θα το ρισκάρω σήμερα. Μια άλλη μέρα που δεν θα πάει τόσο καλά θα το επιδιώξω.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.569
Πόντοι
3.246
Χθεσινη καταδρομικη με ερπινγκ 3η βαρδια κατα τις 1 στα της φυλης που ηταν ανοιχτα,
Ξεκινημα με ειρηνη, καλο τσιμπουκι με προφυλακτικο (εχει κοψει το ελευθερο εδω και κανα χρονο δεν ξερω γιατι) συνεχεια στα 4 ενταξει το απλο προγραμμα πλεον με ξενερωνει οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Συνεχεια με ηλεκτρα ωραιο μουνι σωματαρα κωλαρα δερματαρα η φατσα δεν κανει ειδικα οταν πιανει το μαλλι, οταν το αφηνει κατω μαρεσει περισσοτερο.
3ο δωματιο σερι με αλεξανδρα η τοπ της βραδιας λατινα με ναζι ωραιο δερμα λεπτη για λατινα αλλα ωραιο κωλαρακι εχει να πιασεις τσιμπουκαρα ελευθερη και βρωμολογα στα ισπανικα απο μεριας της. Με καυλωσε τοσο που ξαναγυρισα μετα απο μιση ωρα αφου αναπληρωσα τα χαμενα υγρα μου με αμιτα μοσιον και τσιγαρο μαριχουανας, την ξαναπηρα την ξεμουνιασα και πηρα και την μελισα για αλλο ενα ελευθερο ωραιο τριμπουκι και στα 4 μεχρι να φυγουν και οι 2 μαζι απο το μαγαζι.
Τελος πηγα λιοσιων να ριξω μια ματια περασα με την βερονικα/βαλερια/βανεσα δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα, και αυτη λατινα με καλο ελευθερο στοματικο ανεβηκε με καβαλησε μετα εδωσα τα τελευταια σπρωξιματα της βραδιας και πηγα σπιτι με αδειασμενους οργης και με γεματο πνευμα.
Γενικα εχω την εντυπωση οτι φυλης βρισκεις να γαμησεις δεν ειναι οτι δεν βρισκεις αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως παλια ουτε η φυλης και σιγουρα ουτε το μεταξι στο οποιο δεν μπορω να πατησω λογω της καταστασης των οικων και απεξω.
Αλεξάνδρα σε ποιο οίκο τη βρίσκουμε;

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Φιλοι λάτρεις του αγοραιου ερωτα θα ηθελα να πω ειδικα για τους βετερανους αυτες τις μερες με την ζεστη ας μην δοκιμαζουν καρδουλα και αντοχές. Καλη συνεχεια σε ολους.

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
558
Πόντοι
21
Εχθές πήγα κλειστά τα περισσότερα εψαχνα Λουσία βρήκα μια Άντζελα Φώκαιας πάνω πάνω με τατού καλη εμφάνιση αλλα δεν μπήκα κατι μου λέει ότι είναι φόλα μετα ειρήνη Βουλγάρα φυλής γωνία κόκκινη πόρτα φάνηκε όμορφη αλλα και αυτή μου φαίνεται φόλα μετά σκέφτηκα να παρω Σάρα απο Φώκαιας κάτω αλλά έχω παρει δυο φορές , τίποτε άλλο καλό

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
558
Πόντοι
21
Γενικά ψάχνω τελείωμα στο στώμα και καλη εμφάνιση αν παίζει κατι παρακαλώ ενημερώστε με

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom