Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (11 μέλη και 183 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.391
Πόντοι
726
Πριν λιγο περασμα απο κιρα αγνοειται η πουτσα μου με τετοια τσιμπουκαρα την εξαφανισε,
της παει και το μαλλι ετσι οσο περισσοτερο ξανθο, συνεχεια με Κρυσταλ 2πλο ερωτικο γαμισι μου την σκισατε τοσο καιρο αλλα αυτοι ειστε,
Παντως σημερα γινοταν του λατινοκωλου φυλης ειχε ωραια κωλαρακια για γαμισι (απο φατσα αδιαφορες) αν ειχα φαει καλυτερα ακομα θα γαμουσα διαφορετικους κωλους,
Μηπως το κολωνου 27 εχει μεταφερει ολο το ροστερ φυλης;
σπιτια ;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.065
Πόντοι
3.886
Κάτι έλεγαν για επιστροφή Βικτώριας αυτές τις μέρες στο Διδυμου 27..Έχουμε κάτι νεότερο;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.866
Πόντοι
6.495
Κάτι έλεγαν για επιστροφή Βικτώριας αυτές τις μέρες στο Διδυμου 27..Έχουμε κάτι νεότερο;
Εδώ κοντεύει να κλείσει μια και οι κοπέλες (Φωτεινή, Τάνια, Ιβανκα) δουλεύουν περιστασιακά. Το πιο πιθανό η Βικτώρια να πήγε επαρχία ή σε άλλο μαγαζί ( στούντιο κλπ).

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.122
Πόντοι
201
ρε παιδια αυτη η ελλη(γυφτορουμανακι)που συχναζει φυλης 65 και στον οροφο διπλα τι φουσκωμενο μουνι διαθετει,το ειδα σαν να μου λεγε χωστον να ξεπρηθει,η μονιμως καυλωμενο ειναι η ειναι εκ φυσεως,ΚΑΥΛΗΜΕΡΕΣ

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.171
Πόντοι
2.560
Εγγρ.
4 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Στοχευμένα εχθές Φωκαίας 27Β για Ναταλί, μιας και είχε και μπάσκετ και υπήρχε περιορισμός χρόνου. Χώθηκαν μέσα κάποια στιγμή 5-6 Μεσανατολίτες, ως φάνηκε για τσάρκα. Η τσα2 απολογήθηκε καθώς πέρναγα στο δωμάτιο: "Μπαίνουν μέσα σαν τα μυρμήγκια. Πώς να τους διώξεις;"

Το 20άρικο, πάντως, έπιασε τόπο.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
67
Like
9.797
Πόντοι
12.421
Στοχευμένα εχθές Φωκαίας 27Β για Ναταλί, μιας και είχε και μπάσκετ και υπήρχε περιορισμός χρόνου. Χώθηκαν μέσα κάποια στιγμή 5-6 Μεσανατολίτες, ως φάνηκε για τσάρκα. Η τσα2 απολογήθηκε καθώς πέρναγα στο δωμάτιο: "Μπαίνουν μέσα σαν τα μυρμήγκια. Πώς να τους διώξεις;"

Το 20άρικο, πάντως, έπιασε τόπο.
Τίμια επιλογή η Νάταλι, δεν το κλαις το 20ρικο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.008
Πόντοι
32.478
Μετά από μια κατάθεση στην Πάολα στο Κ48 που αύριο μας φεύγει για καλοκαίρι παίρνω το αυτοκίνητο και στριβω δεξιά στην Κολοκυνθούς. Στα αριστερά είναι 2 οίκοι που δεν μπαίνω ποτέ και ευτυχώς. Κάτω στην είσοδο είναι μια κοντόχοντρη με ένα μεσοφόρι λεοπάρ. Είναι τόσο αντιαισθητικη που δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να την γαμαει, γιατί πρώτα πρέπει να του σηκωθεί. Δεν είναι μόνο χοντρή. Εκτός της κοιλιάς κρέμεται και μια πατσά σαν να έχει κοιλη. Μιλάμε για φριχτό θέαμα. Σίγουρα κάποιοι έχουμε πάει με χοντρές, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αλλά έχουν πιστεύω κάποια υποτυπώδη θηλυκότητα. Κάτι ωραίο ρε αδερφέ, πρόσωπο, βυζί κώλο, κάνουν καλές πιπες ,αυτή τίποτα. Πρέπει να έχεις πρόβλημα να σου σηκωθεί με αυτήν την γυναίκα. Είναι σαν μπογος και μάλιστα κακοφτιαγμένος. Ίσως γι αυτό τον λόγο και δεν έχω δει ποτέ ημερήσια ενημέρωση από τους συγκεκριμένους οίκους. Ανήκουν στην ζώνη του λυκόφωτος και κανένας μύστης δεν πλησιάζει . Αν έχει πηδηξει κάποιος εκεί την τελευταία τριετια ας μας ενημερώσει να τον βραβεύσουμε. Όχι πριν δέκα χρόνια που μπορεί να ήταν κάποιο ανθρώπινο ον για τώρα τελευταία μιλάω.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.030
Πόντοι
4.926
η αλιονα γιαγιά πλέον αλλά η καριολα δε παίζετε!
Όπως το έγραψες είναι, συναγωνιστή. 28 χρόνια πηγαίνω με πουτάνες. Τέτοιο τσιμπούκι, διπύρηνο, μόνο η Αλιόνα έκανε! Και να ήταν μόνο η πίπα της. Θυμάμαι, ότι ξεκινούσε να σε φιλάει στο στήθος, κατέβαινε στα μπούτια και μόλις έφτανε στα πόδια, έχωνε όλη την πατούσα μέσα στο στόμα της και την έγλυφε, σαν παγωτό. Σε αλλη φάση έγλυφε τα αρχίδια, έχωνε την μούρη της μέσα στον κώλο, φύτευε την γλώσσα της, βαθειά, μέσα, στην σούφρα και επιδίδονταν σε ένα απίστευτο γλυφοκώλι, το οποίο σε απογείωνε. Και να φανταστείτε, ότι αυτά ήταν τα προκαταρκτικά, τα οποία μοίραζε απλόχερα και τα είχε για την πλάκα της. Έπειτα, έφτανε η ώρα της πίπας, η οποία ήταν μια πραγματική μυσταγωγία. Οσκαρικό "άρμεγμα", το οποίο κατέληγε σε ένα απίστευτο χύσιμο, μέσα στο στόμα της. Την ώρα που έχυνες, παράλληλα απελευθερωνόσουν. Ένιωθες ότι η ψυχή χωρίζονταν, από το σώμα σου. Είχες την ψευδαίσθηση, για εκείνα τα άπειρο-ελάχιστα δευτερόλεπτα, ότι περνούσες στην Βαλχάλα, έβλεπες τον Θεό Όντιν, του "τράβαγες" ένα κωλοδάχτυλο και επέστρεφες ξανά στην Γη. Αλιόνα, κύριοι συνάδελφοι. Μία ασήμαντη καθαρίστρια, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η οποία έγινε πόρνη-θρύλος, στην οδό Διδύμου, στην Αθήνα. Αλήθεια, πόση ηδονή μπορεί να αγοράσει κάποιος, με 20€!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246
φυλής τίποτα ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ…
στο 66 η Νίκη
στο 86 πάνω η Σόνια κλασικά
και στο 71 πάνω οι πιο αδιάφορες λατίνες
που έχω δει
πέρασα φιλιππίδου
όροφο με
μια ξανθιά μιλφ
Μελίνα νομίζω εκεί
που είναι και ο εκνευριστικός τσάτσος , βιαζόταν φουλ και πολύ
άγαρμπο φραπέ
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΑ
ΚΛΕΙΣΤΑ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
67
Like
9.797
Πόντοι
12.421
Μετά από μια κατάθεση στην Πάολα στο Κ48 που αύριο μας φεύγει για καλοκαίρι παίρνω το αυτοκίνητο και στριβω δεξιά στην Κολοκυνθούς. Στα αριστερά είναι 2 οίκοι που δεν μπαίνω ποτέ και ευτυχώς. Κάτω στην είσοδο είναι μια κοντόχοντρη με ένα μεσοφόρι λεοπάρ. Είναι τόσο αντιαισθητικη που δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπορεί να την γαμαει, γιατί πρώτα πρέπει να του σηκωθεί. Δεν είναι μόνο χοντρή. Εκτός της κοιλιάς κρέμεται και μια πατσά σαν να έχει κοιλη. Μιλάμε για φριχτό θέαμα. Σίγουρα κάποιοι έχουμε πάει με χοντρές, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αλλά έχουν πιστεύω κάποια υποτυπώδη θηλυκότητα. Κάτι ωραίο ρε αδερφέ, πρόσωπο, βυζί κώλο, κάνουν καλές πιπες ,αυτή τίποτα. Πρέπει να έχεις πρόβλημα να σου σηκωθεί με αυτήν την γυναίκα. Είναι σαν μπογος και μάλιστα κακοφτιαγμένος. Ίσως γι αυτό τον λόγο και δεν έχω δει ποτέ ημερήσια ενημέρωση από τους συγκεκριμένους οίκους. Ανήκουν στην ζώνη του λυκόφωτος και κανένας μύστης δεν πλησιάζει . Αν έχει πηδηξει κάποιος εκεί την τελευταία τριετια ας μας ενημερώσει να τον βραβεύσουμε. Όχι πριν δέκα χρόνια που μπορεί να ήταν κάποιο ανθρώπινο ον για τώρα τελευταία μιλάω.
Κι όμως σε αυτά τα άθλια μαγαζιά της Κολοκυνθούς έχουν περάσει πιτσιρίκες και μάλιστα με φουλ πρόγραμμα (Μίκυ, Ντίντη) καθώς και η ομορφούλα Αντίνα (όχι φουλ). Αυτά όμως 13 χρόνια πριν, αν τα θυμάμαι σωστά. Σήμερα η κατάσταση είναι επιεικώς τραγική, σε φάση να τσιμπιέσαι μήπως βλέπεις εφιάλτη.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.602
Πόντοι
4.646
Ειχα κανει εγω μια αποπειρα πριν κανα διμηνο περιπου να παω με το συγκεκριμενο ΟΡΚ που περιγραφεις.. Το ονομα της Μαρινα....Κατα καιρους εχει δουλεψει και σαν τσατσα στο Περδικας 3 δεξι...... Εχω καταφερει αρκετες φορες να γαμησω θεοχοντρες και ασχημες γυναικες....Πιστευα οτι θα τα καταφερνα και με την συγκεκριμενη.....Ειναι μια κατηγορια μονη της...δεν παιζεται....Ηταν τοσο αλλοκοτο το θεαμα οταν εβγαλε τα ρουχα της που στην αρχη μου ηρθε να βαλω τα γελια, μετα σχεδον αμεσως ενιωσα αισθηματα λυπης...που να μπορεσω να καυλωσω....την λεω να μου παρει μια πιπα χωρις καποτα μηπως και γινει κατι...λεει κανει πιπα μονο με καποτα...εστω οκ της λεω....το απολυτο δραμα.....σαν εσχατη λυση την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα και εχοντας κλειστα ματια τις επιανα τα βυζια και τραβαγα μαλακια μηπως καυλωσω μονος μου....επειτα απο σκληρη προσπαθεια και διαλογισμο καταφερα να πετυχω μια 60-70 αρα στυση....ειχα μια δικια μου εξτρα καποτα....πηγα να την φορεσω και τοτε το ΟΡΚ αρχισε να λεει..."Αντε τι θα γινει...βαλε επιτελους την καποτα να με γαμησεις...αντε ...αντε τι περιμενεις τοση ωρα" .... Βιαζοτανε κιολας χαχαχα.....ε μετα απο αυτο μου επεσε αμεσα εβαλα τα γελια και της λεω "δεν πειραζει αστο αλλη φορα , σε ευχαριστω για τον χρονο σου".....και τι μου απανταει..."θα με κερασεις τουλαχιστον ενα καφε εδω διπλα απο το καφενειο?" της λεω οκ μισο λεπτο να πεταχτω μια και στον φερνω.....ακομα τον περιμενει το καφε....... ευτυχως ειχα δευτερο 10ευρω πανω μου και πηγα αμεσως στο Περδικα 3 οπου ηταν η Καρμεν και ξεχαρμανιασα.......

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.232
Πόντοι
361

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Μακριά μωρέ από αυτήν .. σιγά την μιλφ .. πήγαινε δίδυμου 8
ΜΑΚΡΙΑ είναι μιγιακγιχτη θέλει να γαμηθει μόνο όπως ξερει αν δεν πας με τα νερα της στραβωνει το παλιομιλφονι.

VirginSteele

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2023
Like
510
Πόντοι
20
ΜΑΚΡΙΑ είναι μιγιακγιχτη θέλει να γαμηθει μόνο όπως ξερει αν δεν πας με τα νερα της στραβωνει το παλιομιλφονι.
Έφτασε τα 60 σχεδόν κι αντί να γίνεται καλύτερη γίνεται χειρότερη...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.374
Πόντοι
446
Έφτασε τα 60 σχεδόν κι αντί να γίνεται καλύτερη γίνεται χειρότερη...

Μετά τα 50 καμμιά γυναίκα δεν γίνεται καλύτερη στο γαμήσι και η Σόνια δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.374
Πόντοι
446
Ειχα κανει εγω μια αποπειρα πριν κανα διμηνο περιπου να παω με το συγκεκριμενο ΟΡΚ που περιγραφεις.. Το ονομα της Μαρινα....Κατα καιρους εχει δουλεψει και σαν τσατσα στο Περδικας 3 δεξι...... Εχω καταφερει αρκετες φορες να γαμησω θεοχοντρες και ασχημες γυναικες....Πιστευα οτι θα τα καταφερνα και με την συγκεκριμενη.....Ειναι μια κατηγορια μονη της...δεν παιζεται....Ηταν τοσο αλλοκοτο το θεαμα οταν εβγαλε τα ρουχα της που στην αρχη μου ηρθε να βαλω τα γελια, μετα σχεδον αμεσως ενιωσα αισθηματα λυπης...που να μπορεσω να καυλωσω....την λεω να μου παρει μια πιπα χωρις καποτα μηπως και γινει κατι...λεει κανει πιπα μονο με καποτα...εστω οκ της λεω....το απολυτο δραμα.....σαν εσχατη λυση την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα και εχοντας κλειστα ματια τις επιανα τα βυζια και τραβαγα μαλακια μηπως καυλωσω μονος μου....επειτα απο σκληρη προσπαθεια και διαλογισμο καταφερα να πετυχω μια 60-70 αρα στυση....ειχα μια δικια μου εξτρα καποτα....πηγα να την φορεσω και τοτε το ΟΡΚ αρχισε να λεει..."Αντε τι θα γινει...βαλε επιτελους την καποτα να με γαμησεις...αντε ...αντε τι περιμενεις τοση ωρα" .... Βιαζοτανε κιολας χαχαχα.....ε μετα απο αυτο μου επεσε αμεσα εβαλα τα γελια και της λεω "δεν πειραζει αστο αλλη φορα , σε ευχαριστω για τον χρονο σου".....και τι μου απανταει..."θα με κερασεις τουλαχιστον ενα καφε εδω διπλα απο το καφενειο?" της λεω οκ μισο λεπτο να πεταχτω μια και στον φερνω.....ακομα τον περιμενει το καφε....... ευτυχως ειχα δευτερο 10ευρω πανω μου και πηγα αμεσως στο Περδικα 3 οπου ηταν η Καρμεν και ξεχαρμανιασα.......

Το να πληρώνεις για να γαμάς άσχημες και θεόχοντρες γυναίκες είναι μόνο κατόρθωμα ή και κάτι άλλο;

Η απάντησή σου θα βοηθούσε να καταλάβουμε γιατί κάποιες πολύ ωραίες γυναίκες (π.χ πουτάνες) πηγαίνουν συχνά με άσχημους και θεόχοντρους άντρες που έχουν και άδειες τσέπες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom