highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
Παιδιά η Αλιόνα σε Διδύμου 18Α είναι ακόμα εν ενέργεια; έχω μια μέρα αύριο Αθήνα θα ήθελα να τιμήσω. Αν όχι υπάρχει κάτι τίμιο στο 10-20 ευρώ να προτείνετε;
Ήρωας πραγματικός. Μετά από αυτό τα βουνά του Αφγανιστάν θα σου φαινόταν βούτυρο.Ειχα κανει εγω μια αποπειρα πριν κανα διμηνο περιπου να παω με το συγκεκριμενο ΟΡΚ που περιγραφεις.. Το ονομα της Μαρινα....Κατα καιρους εχει δουλεψει και σαν τσατσα στο Περδικας 3 δεξι...... Εχω καταφερει αρκετες φορες να γαμησω θεοχοντρες και ασχημες γυναικες....Πιστευα οτι θα τα καταφερνα και με την συγκεκριμενη.....Ειναι μια κατηγορια μονη της...δεν παιζεται....Ηταν τοσο αλλοκοτο το θεαμα οταν εβγαλε τα ρουχα της που στην αρχη μου ηρθε να βαλω τα γελια, μετα σχεδον αμεσως ενιωσα αισθηματα λυπης...που να μπορεσω να καυλωσω....την λεω να μου παρει μια πιπα χωρις καποτα μηπως και γινει κατι...λεει κανει πιπα μονο με καποτα...εστω οκ της λεω....το απολυτο δραμα.....σαν εσχατη λυση την εβαλα να ξαπλωσει ανασκελα και εχοντας κλειστα ματια τις επιανα τα βυζια και τραβαγα μαλακια μηπως καυλωσω μονος μου....επειτα απο σκληρη προσπαθεια και διαλογισμο καταφερα να πετυχω μια 60-70 αρα στυση....ειχα μια δικια μου εξτρα καποτα....πηγα να την φορεσω και τοτε το ΟΡΚ αρχισε να λεει..."Αντε τι θα γινει...βαλε επιτελους την καποτα να με γαμησεις...αντε ...αντε τι περιμενεις τοση ωρα" .... Βιαζοτανε κιολας χαχαχα.....ε μετα απο αυτο μου επεσε αμεσα εβαλα τα γελια και της λεω "δεν πειραζει αστο αλλη φορα , σε ευχαριστω για τον χρονο σου".....και τι μου απανταει..."θα με κερασεις τουλαχιστον ενα καφε εδω διπλα απο το καφενειο?" της λεω οκ μισο λεπτο να πεταχτω μια και στον φερνω.....ακομα τον περιμενει το καφε....... ευτυχως ειχα δευτερο 10ευρω πανω μου και πηγα αμεσως στο Περδικα 3 οπου ηταν η Καρμεν και ξεχαρμανιασα.......
Είναι εν ενεργεία και σε πλήρη φόρμα τρέλας/σπασαρχιδιάσματος/λογοδιάρροιας.Παιδιά η Αλιόνα σε Διδύμου 18Α είναι ακόμα εν ενέργεια; έχω μια μέρα αύριο Αθήνα θα ήθελα να τιμήσω. Αν όχι υπάρχει κάτι τίμιο στο 10-20 ευρώ να προτείνετε;
Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;συνέχεια σφηνάκι live
Ιάσωνος 2α & 2β κλειστά.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Ιάσωνος 1β αριστερά Βερονικα ξανθιά μιλφ , σώμα με αρκετά πιασίματα 2-2.5αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά & 1γ κλειστά.
Η Μάντυ έφυγε από την προηγούμενη βδομάδα για τη χώρα της καθώς έληξε η βίζα. Επιστροφή Σεπτέμβριο...Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;
Η Άννα από Βενεζουέλα δουλεύει, στο 20β 2 λατινες Λίζα και Σαμανθα(αμφότερες με προϋπηρεσία και Φυλής) και στο 20α η Άννα(η κοντή μπουτου) η Κολομβιανη.Μπορείς σε παρακαλώ μιας και είσαι εκεί να δεις στο 20Γ αν είναι η Μάντυ να περάσω για ένα καταδρομικό;
Τα παντα δεχονται.Εν αναγκη ας πει οτι ηταν διακοπες και μαυρισε.Στην Διδυμου δέχονται Πέρσες ?
Ξερουμε τι ωρες δουλευει η αντριαννα;Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.
Αυτή η Ειρήνη στο κολωνου 48 είναι καλή;
10-5Ξερουμε τι ωρες δουλευει η αντριαννα;
Αν πας στην Ειρήνη θα απογοητευτείς. Διάβασε κριτική που έχω ανεβάσει. Μπορείς όμως να δοκιμάσεις την τύχη σου και να μας ενημερώσεις. Ίσως περάσεις καλύτερα.Χωμματιανου 11Β δουλεύει η Αντριάνα και δοκιμαστικέ για πολλοστή φορά. Αυτή η κωλαρα της δεν με απογοητεύει. Χθες δοκιμαστικέ η Μίσελ στο Λιοσίων 73Β και αυτή καλή αν και εμφανισιακά δεν είναι κάτι αξιοσημείωτο.
Αυτή η Ειρήνη στο κολωνου 48 είναι καλή;