Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (30 μέλη και 244 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.172
Πόντοι
41.129
Εδώ και πολλές μέρες, μη σας πω βδομάδες, δεν έχει ακουστεί τίποτα στις ενημερώσεις για τις μαυρούλες Μπέκυ και Μπιούτυ του Φ65/84.
Ειδικά για τη Μπέκυ, όταν είχα πάει μέσα Μαρτίου και ρώτησα την τσα πόσο θα μείνει το κορίτσι, μου απάντησε "ουου, θα μείνει, αφού νοίκιασε και σπίτι".
Γνωρίζει κάποιος κάτι;

Ναι νοίκιασε στην Αχαρχων μια γκαρσονιέρα εσωτερικη με χαμηλα κοινόχρηστα πλησιον στασης μετρό.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Στανταρακι μου.................η γλυοδης τσατσα προχθες μου ειπαι οτι θα ξαναρθει..... αλλα δεν νομιζω.

Ρινα come back στο λαο σου...
την εχω παρει 4 φορες ο τροπος που σου ρουφα στο ελευθερο στοματικο καταπληκτικος επισης τα γλωσοφιλα που δινει σουπερ,εχει ωραιο προσωπο για μενα.

kavlodrapanos35

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πέρασα το απόγευμα από Εξηκιου ήταν η Κόριννα από Φιδιπιδου με τα μεγάλα βυζια μόλις με είδε αγκαλιές φιλιά και καλή διάθεση. Λέω ας της δώσω μια ευκαιρία γιατί την τελευταία φορά με φολιασε. Μπαίνω δωμάτιο πιπα χαλαρή και μόλις τελειώνει και περνάει προφυλακτικό της λέω να ανέβει από πάνω να χαρώ τις βυζαρες της μου λέει δεν ανεβαίνω πια. Βρε την πήρα με το καλό τίποτα αυτή πρέπει να ήταν και λίγο φτιαγμένη. Νευρίασα και την έδιωξα. Μαύρο δαγκωτό από μένα. Προσοχή μάγκες μαύρο στις φόλες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα, αφού ανακοινώνεται γιατί να μη το γραψω, στις δικές σου ενημερώσεις(όταν κάνεις) γράψε όπως θες εσύ, τέλος για το αν ενδιαφέρει κανέναν...ρώτα τις κοπέλες που το έχουν προσθέσει στο πρόγραμμα τους.
Άμα ανακοινώνεται πάω πάσο, εγώ δεν το έχω ακούσει.
Όσο για ενημερώσεις δεν έχω τέτοια φιλοδοξία.

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Καλημέρα, μήπως έχει δει κανείς την Nicol την μολδαβή την κοκκινομάλλα που δούλευε τον τελευταίο καιρό (μέχρι πριν 3 βδομάδες) Ιάσωνος 44β δεξί ισόγειο πρωινή βάρδια?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.412
Πόντοι
17.885
Καλημέρα, μήπως έχει δει κανείς την Nicol την μολδαβή την κοκκινομάλλα που δούλευε τον τελευταίο καιρό (μέχρι πριν 3 βδομάδες) Ιάσωνος 44β δεξί ισόγειο πρωινή βάρδια?
Προσωρινά έχει άδεια και ψωλαριζει δεξιά και αριστερα

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Η ιβαννα από δδ27 είναι πρωί η απόγευμα;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
ΜΑ28 κουρτίνα δεν υπάρχει για να ανεβάσω κριτική; δε το βρίσκω

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
502
Πόντοι
310
ΜΑ28 κουρτίνα δεν υπάρχει για να ανεβάσω κριτική; δε το βρίσκω

Θα το βρεις εδώ

Droven99

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
ψάχνω εδώ και καιρό να πάω με μια μιλφαρα με όλη την σημασία της λέξης, με βυζαρες κωλαρες κτλπ. Υπάρχει μήπως κάτι παραπλήσιο στην περιοχή;

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Κι εννοείται ότι έκανες την σωστή επιλογή! Οι άλλες το παίζουν ντίβες και 7/10 συναγωνιστές τους βάζουν να τις γλύψουν τα μουνια! Έλεος.... Άρα θα έπρεπε να μας πληρωνουν!
Ισχύει αυτό που λες...το επιδιώκουν πάντα ειδικά η Σάρα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Ισχύει αυτό που λες...το επιδιώκουν πάντα ειδικά η Σάρα
Έχουν μάθει το κόλπο και στην "Μανταλίνα" και την 1η φορά που την πήρα, μπήκε μέσα και μου έφερε κατευθείαν το μουνί στην μούρη, αλλά έφαγε άκυρο :cheesy: πλάκα πλάκα είναι ακόμα εκεί αυτή η εκτοπίστηκε ?

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
Έχουν μάθει το κόλπο και στην "Μανταλίνα" και την 1η φορά που την πήρα, μπήκε μέσα και μου έφερε κατευθείαν το μουνί στην μούρη, αλλά έφαγε άκυρο :cheesy: πλάκα πλάκα είναι ακόμα εκεί αυτή η εκτοπίστηκε ?
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω έχω καιρό να κατέβω η τζανινα είναι από τα στανταρακια μου για αυτό ρώτησα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
ψάχνω εδώ και καιρό να πάω με μια μιλφαρα με όλη την σημασία της λέξης, με βυζαρες κωλαρες κτλπ. Υπάρχει μήπως κάτι παραπλήσιο στην περιοχή;
Άννα Κολωνού 30Β απλό πρόγραμμα, Νανσυ, Κρίστι, Νίκα, Σαμπίνα Κωνσταντινουπόλεως 166Α ελεύθερο στοματικό-τελειωτικό. Ρωξάνα, Μαρία Αγκύρας 9 με τελειωτικό.
Βίκυ Κολωνού 47 με τελειωτικό, Μαρίνα Αλκαμένους 113 με τελειωτικό, τελευταία νομίζω είναι κάπου στην Αλκιβιάδου. Ο @n.smirni76 γνωρίζει καλύτερα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom