Εννοείται με της ρώγες πετρα(Ναταλία)Ναι σωστα αλλα η ατραξιον του μαγαζιου ειναι το πετιτ σκουρο κοριτσακι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 3.656
Σιγά ρε μάγκαΤη βδομάδα που πέρασε γάμησα τις...Μπελα Ρουμάνα, Άννα Μολδαβή, Ήρα Μολδαβή, Χριστίνα Ρωσσιδα, Μπέλλα Ρωσσιδα. Μου "ξέφυγαν" Βικτώρια Μολδαβή φίλη παιδική της Ήρας και Νικόλ "γυρολόγος" που εγώ την αποκαλώ μις Μπουρδέλα. Γιατί το λέω...αυτές έχουν όλες κάποια σχέση μεταξύ τους..μεχρι που μοιάζουν ελαφρα ως ένα σημειο.Φίλες, γνωστές, γενικά έφερε η μία την άλλη κτλ...ένοιωσα πολύ Παπακαλιάτης...Ήταν σα να γαμουσα μαναδες-κορες-φιλες..τις ξεμουνιαζα στα τέσσερα και γουσταρα αβερτα με καμαρωνα. Έβγαλα κάποιο περίεργο άχτι πιστεύω από μέσα μου.
Μας συγκίνησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια λίστα με 5,6 που βλέπονται???Πολλα ζητας πλεον.Αυτες που βλεπονται δεν προσφερουν καλες υπηρεσιες αδερφε.Πλεον αρχιζει και βασιλευει το απλο αποστηρωμενο προγραμμα.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 3.656
Κι εμείς το ίδιοΣήμερα το πρώι Φυλής ψιλονέκρα. Στο 40 (άν και είχα πολύ καιρό να πάω γιατί φέρνει φόλες) είχε σκάσει μύτη μια χαριτομένι μουνίτσα και στο 71 επέστρεψε η χοντρούλα Μαρία. Στα υπόλοιπα τίποτε το ιδιαίτερο, γνωστές φάτσες, οι περισσότερες μάλλον προτημούσαν να κοιμηθούν παρά να γαμήθουν.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.323
- Πόντοι
- 2.036
Κύριε Μίδα, καταλάβατε πως παραθέσατε μήνυμα του 2006 ?Κι εμείς το ίδιο
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 3.656
Είναι αργά λες????Κύριε Μίδα, καταλάβατε πως παραθέσατε μήνυμα του 2006 ?
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.323
- Πόντοι
- 2.036
Για την ημερήσια ενημέρωση ναι, λίγο ...Είναι αργά λες????
Νίκησε η Αντριάννα, της έριξε πολύ φαπίδι, όμως μετά έφυγε η Αντριάννα και πήγε Βέργας, άρα πραγματική νικήτρια η Αλιόνα.Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 123
- Like
- 25.331
- Πόντοι
- 26.386
Σουρεάλ καταστάσεις...Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.323
- Πόντοι
- 2.036
Red alert , ολόκληρο το πορνοmall κλειστό, η μεγάλη πόρτα κλειδωμένη, ιστορικές στιγμές!!!!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.138
- Πόντοι
- 47.129
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.Red alert , ολόκληρο το πορνοmall κλειστό, η μεγάλη πόρτα κλειδωμένη, ιστορικές στιγμές!!!!
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.
Υπάρχει κάπου κοντά στο Μεταξουργείο ασφαλής χώρος για να παρκάρεις το αμάξι σου ;
Κάπου κεντρικά για να μην κλαίς μετά.Υπάρχει κάπου κοντά στο Μεταξουργείο ασφαλής χώρος για να παρκάρεις το αμάξι σου ;
Georgefeet1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Κάποιος να θέλει να πάμε να μπούμε παρέα για παρτουζα στο Μεταξουργείο Σάββατο μεσημέρι η απόγευμα ?Να γουστάρουμε να πάρουμε κανένα ωραίο μωράκι παρέα ολοι μαζί να γουστάρουμε?
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 642
- Πόντοι
- 301
Ε δε θα υπήρχε και κάμερα μες στο δωμάτιο να προσέχει τη πραμάτεια;Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.951
- Πόντοι
- 6.196
Συμφωνω κεντρικα!Κάπου κεντρικά για να μην κλαίς
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 3.656
Δεν συμφωνώ μανΓια την ημερήσια ενημέρωση ναι, λίγο ...
Είμσι πάροδοσιακος μπου φαν
Πρίν περίπου 1 μήνα (ίσως και λιγότερο) ήταν στο πόστο της.Γνωρίζει κάποιος γιά την Αλίνα, από Κωνσταντινουπόλεως 166 το υπόγειο, αν σταμάτησε ή έχει πάει σε άλλο;
Να ρωτήσω και εγώ επίσης: Γνωρίζει κάποιος που έχει πάει η νταρντάνα Ελένη από το Βε΄ργας 3; Έργάζεται αλλού; Σταμάτησε; Όσες φορές έχω περάσει τώρα τελευταία δεν την έχω δει.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.660
- Πόντοι
- 1.056
Φαντάσου να κανε ντου αστυνομία όταν γαμαγες και να έχεις μπλεξίματα μετά..Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις