Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (26 μέλη και 157 επισκέπτες)

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν μια ρωσιδα ξανθιά όμορφη κοπέλα .. όνομα και πρόγραμμα δεν συγκράτησα …

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.442
Πόντοι
27.261
Red alert , ολόκληρο το πορνοmall κλειστό, η μεγάλη πόρτα κλειδωμένη, ιστορικές στιγμές!!!!
:coffee:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246

frapelias

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα για οσους με καταλαβατε δυστυχως δεν υπαρχουνε και πολλες καλες επιλογες στην περιοχη της Φυλης και περιξ φτωχα τα παγματα αναπολω της παλιες καλες εποχες με την Νανσυ απο την μοντελοαλυσιδα που ηταν πολυ τιμια στο δωματιο και ειχαμε φτασει να βγαιναμε και εξω εχτος μαγαζιου ηταν κυρια και Κ κεφαλαιο δυστιχως δεν υπαρχουν τετοιες πλεον μονο μερικες που τα φτιαχνουνε με σαλιαριδες Ορεστηδες και τρωνε τα λεφτα κανουν τους ταριφες και τρωνε στον κοσμακι με ψεματα και μουφες.

Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες, υπάρχει καμία κοπέλα που να δέχεται χυσιματα βυζιά ή στόμα? Έχω ακούσει για μια Αννίτα από Φώκαιας και μια Καρολίνα από Φιλιππίδου αλλά επειδή είμαι και καινούργιος δεν ξέρω λεπτομέρειες.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246
Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...
πολύ υπερτιμημένη η Αντριάνα! πλέον έχει κουραστεί και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε…

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
πολύ υπερτιμημένη η Αντριάνα! πλέον έχει κουραστεί και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε…
Έχει πάντα δουλειά απ' ότι βλέπω στην ενημέρωση όμως δεν ξέρω εάν κάνει πολλά κ καλά πράγματα σε όλους η απλώς έχει πέσει η ποιότητα στους άλλους οίκους...

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Μάγκες είδε κανείς πρόσφατα την Σάσα από φωκαίας 7 υπόγειο πρωινή βάδρια;

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
423
Πόντοι
21
Μάγκες υπάρχει κάποια που να δίνει κωλο και να κάνει γλυφωκωλι;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
35
Like
5.973
Πόντοι
2.836
TΟ 95% των αλβανιδων ιεροδουλων τέτοια συμπεριφορά έχει δυστυχώς....Αν δεν στο δείξει στο πρώτο ραντεβού θα το δεις στα επόμενα ακόμη κ πελάτη να σε έχει.....
Με λίγα λόγια καποια στιγμή θα τη φας τη φολα κ το ξενέρωμα από την Αλβανίδα....

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
TΟ 95% των αλβανιδων ιεροδουλων τέτοια συμπεριφορά έχει δυστυχώς....Αν δεν στο δείξει στο πρώτο ραντεβού θα το δεις στα επόμενα ακόμη κ πελάτη να σε έχει.....
Με λίγα λόγια καποια στιγμή θα τη φας τη φολα κ το ξενέρωμα από την Αλβανίδα....
Μπορεί φίλε να είναι κ αυτό απλώς αρχίζω κ καταλαβαίνω χωρίς να είμαι στ μυαλό των κοριτσιών που δουλεύουν ως ιερόδουλες αρκετά χρόνια ότι έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους τρέλα νεύρα γκρίνια πες το όπως θες κ γενικά το παίρνανε κ στους πελάτες αυτά δεν τους συμφέρει να σταματήσουν γιατί δεν ξέρουν άλλη δουλειά ν κάνουν κ είναι λίγα τ λεφτά κ τυρανιουνται κ αυτές κ εμείς...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
844
Πόντοι
361
Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος γιατί προχθές πήγε κάποιος συναγωνιστής και δεν ήταν εκεί.για την Ναταλία στο μετάξι 27α.αν γνωρίζει κάποιος αν είναι σήμερα εκεί.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
844
Πόντοι
361
Μπορεί φίλε να είναι κ αυτό απλώς αρχίζω κ καταλαβαίνω χωρίς να είμαι στ μυαλό των κοριτσιών που δουλεύουν ως ιερόδουλες αρκετά χρόνια ότι έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους τρέλα νεύρα γκρίνια πες το όπως θες κ γενικά το παίρνανε κ στους πελάτες αυτά δεν τους συμφέρει να σταματήσουν γιατί δεν ξέρουν άλλη δουλειά ν κάνουν κ είναι λίγα τ λεφτά κ τυρανιουνται κ αυτές κ εμείς...
Φίλε μου υπάρχουν πολλές δουλειές να κάνουν αν θέλουν.αλλα πάνε για το εύκολο χρήμα.μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον.θα μου πεις δικαίωμα τους είναι αλλά μην μας το παίζουν κυρίες ορισμένες.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom