gamisiaris55
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2024
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μύστες σήμερα Ιάσωνος ήταν κλειστά. Τι έγινε;
ειναι τωρα;;;Φυλής 71α
Πέρασα με την Λούσια
Ανεβάζω κριτική
Έμμυ μήπως;Φωκαίας 13 ισόγειο ήταν μια ρωσιδα ξανθιά όμορφη κοπέλα .. όνομα και πρόγραμμα δεν συγκράτησα …
Αξίζει;Έμμυ μήπως;
Red alert , ολόκληρο το πορνοmall κλειστό, η μεγάλη πόρτα κλειδωμένη, ιστορικές στιγμές!!!!
κοντούλα με μικρό βυζί και γλυκόΦωκαίας 13 ισόγειο ήταν μια ρωσιδα ξανθιά όμορφη κοπέλα .. όνομα και πρόγραμμα δεν συγκράτησα …
Ναι και ένα ταττου στο πόδι μικρόκοντούλα με μικρό βυζί και γλυκό
προσωπάκι;;;
πολύ υπερτιμημένη η Αντριάνα! πλέον έχει κουραστεί και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε…Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...
Έχει πάντα δουλειά απ' ότι βλέπω στην ενημέρωση όμως δεν ξέρω εάν κάνει πολλά κ καλά πράγματα σε όλους η απλώς έχει πέσει η ποιότητα στους άλλους οίκους...πολύ υπερτιμημένη η Αντριάνα! πλέον έχει κουραστεί και δεν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε…
TΟ 95% των αλβανιδων ιεροδουλων τέτοια συμπεριφορά έχει δυστυχώς....Αν δεν στο δείξει στο πρώτο ραντεβού θα το δεις στα επόμενα ακόμη κ πελάτη να σε έχει.....Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...
Μπορεί φίλε να είναι κ αυτό απλώς αρχίζω κ καταλαβαίνω χωρίς να είμαι στ μυαλό των κοριτσιών που δουλεύουν ως ιερόδουλες αρκετά χρόνια ότι έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους τρέλα νεύρα γκρίνια πες το όπως θες κ γενικά το παίρνανε κ στους πελάτες αυτά δεν τους συμφέρει να σταματήσουν γιατί δεν ξέρουν άλλη δουλειά ν κάνουν κ είναι λίγα τ λεφτά κ τυρανιουνται κ αυτές κ εμείς...TΟ 95% των αλβανιδων ιεροδουλων τέτοια συμπεριφορά έχει δυστυχώς....Αν δεν στο δείξει στο πρώτο ραντεβού θα το δεις στα επόμενα ακόμη κ πελάτη να σε έχει.....
Με λίγα λόγια καποια στιγμή θα τη φας τη φολα κ το ξενέρωμα από την Αλβανίδα....
Φίλε μου υπάρχουν πολλές δουλειές να κάνουν αν θέλουν.αλλα πάνε για το εύκολο χρήμα.μην κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον.θα μου πεις δικαίωμα τους είναι αλλά μην μας το παίζουν κυρίες ορισμένες.Μπορεί φίλε να είναι κ αυτό απλώς αρχίζω κ καταλαβαίνω χωρίς να είμαι στ μυαλό των κοριτσιών που δουλεύουν ως ιερόδουλες αρκετά χρόνια ότι έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους τρέλα νεύρα γκρίνια πες το όπως θες κ γενικά το παίρνανε κ στους πελάτες αυτά δεν τους συμφέρει να σταματήσουν γιατί δεν ξέρουν άλλη δουλειά ν κάνουν κ είναι λίγα τ λεφτά κ τυρανιουνται κ αυτές κ εμείς...