Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 162 άτομα (11 μέλη και 151 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πριν λιγο περασμα απο κιρα αγνοειται η πουτσα μου με τετοια τσιμπουκαρα την εξαφανισε,
της παει και το μαλλι ετσι οσο περισσοτερο ξανθο, συνεχεια με Κρυσταλ 2πλο ερωτικο γαμισι μου την σκισατε τοσο καιρο αλλα αυτοι ειστε,
Παντως σημερα γινοταν του λατινοκωλου φυλης ειχε ωραια κωλαρακια για γαμισι (απο φατσα αδιαφορες) αν ειχα φαει καλυτερα ακομα θα γαμουσα διαφορετικους κωλους,
Μηπως το κολωνου 27 εχει μεταφερει ολο το ροστερ φυλής σ
Πριν λιγο περασμα απο κιρα αγνοειται η πουτσα μου με τετοια τσιμπουκαρα την εξαφανισε,
της παει και το μαλλι ετσι οσο περισσοτερο ξανθο, συνεχεια με Κρυσταλ 2πλο ερωτικο γαμισι μου την σκισατε τοσο καιρο αλλα αυτοι ειστε,
Παντως σημερα γινοταν του λατινοκωλου φυλης ειχε ωραια κωλαρακια για γαμισι (απο φατσα αδιαφορες) αν ειχα φαει καλυτερα ακομα θα γαμουσα διαφορετικους κωλους,
Μηπως το κολωνου 27 εχει μεταφερει ολο το ροστερ φυλης;
Για πιο μαγαζί μιλάς φίλε και τι βάρδια;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχει πετύχει κανείς πουθενά τη Σορινα που δούλευε Μαραθώνος;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...
Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.

Φυσικά και κουράστηκε αφού τα έδωσε όλα σε λάθος ανθρώπους (Αλβανούς και Αφροασιάτες ).

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Φυσικά και κουράστηκε αφού τα έδωσε όλα σε λάθος ανθρώπους (Αλβανούς και Αφροασιάτες ).

20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..

Πὸσα σου έπαιρνε την ώρα και ποιά εξτρά σου προσέφερε;

Άξιζε τα λεφτά που της έδινες;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Πὸσα σου έπαιρνε την ώρα και ποιά εξτρά σου προσέφερε;

Άξιζε τα λεφτά που της έδινες;

Λεφτα δε θυμαμαι ακριβως αλλα λιγα ισως κ 70€ την ωρα, σε ενα χοτελ στη Λιοσιων πηγαινε μονο. Εξτρα? Τα παντα οοολα εκτος κωλου.. Επισης την επαιρνα απ το σπιτι της με αμαξι κ την πηγαινε πισω ο αλβανος κουτσος γκομενος της.. οτι να ναι χαχα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Λεφτα δε θυμαμαι ακριβως αλλα λιγα ισως κ 70€ την ωρα, σε ενα χοτελ στη Λιοσιων πηγαινε μονο. Εξτρα? Τα παντα οοολα εκτος κωλου.. Επισης την επαιρνα απ το σπιτι της με αμαξι κ την πηγαινε πισω ο αλβανος κουτσος γκομενος της.. οτι να ναι χαχα

Δεν έχω πάει ποτέ μαζί της και την έχω δει μόνο μια φορά πριν από 3 χρόνια. Πηγαίνουν Πακιστανοί μαζί της;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Σκέπτομαι να επισκεφτώ την Αντριάννα κουτσαίνοντας αφού πρώτα μαυρίσω καλά από τον ήλιο. Ίσως να με συμπαθήσει έτσι και να μου κάνει καλά γαμήσια.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Δεν έχω πάει ποτέ μαζί της και την έχω δει μόνο μια φορά πριν από 3 χρόνια. Πηγαίνουν Πακιστανοί μαζί της;
Μεχρι και αρουραιους γλωσσοφιλιαζει τι μονο Πακιστανοι χα χα χα.. Αλλα τοτε, ηταν πιπινοκαυλετο απο τα λιγα..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μεχρι και αρουραιους γλωσσοφιλιαζει τι μονο Πακιστανοι χα χα χα.. Αλλα τοτε, ηταν πιπινοκαυλετο απο τα λιγα..

Είσαι σίγουρος ότι είναι από την Αλβανία; Ο λόγος που δεν πήγα μαζί της είναι ότι έμοιαζε στο πρόσωπο και στο σώμα καταπληκτικά με κάποια Ευρωπαία με την οποία είχα στενή σχέση πριν από πολλά χρόνια. Θα έλεγα ότι ίσως είναι κόρη της!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.089
Πόντοι
6.796
Σκέπτομαι να επισκεφτώ την Αντριάννα κουτσαίνοντας αφού πρώτα μαυρίσω καλά από τον ήλιο. Ίσως να με συμπαθήσει έτσι και να μου κάνει καλά γαμήσια.

Θυμαμαι με τσιμπουκωνε κ παραλληλα μιλαγε με τον Αλβανο στο κινητο παιζει να του λεγε βγαλε τα ρουχα απ το πλυντηριο κτλ.
Είσαι σίγουρος ότι είναι από την Αλβανία; Ο λόγος που δεν πήγα μαζί της είναι ότι έμοιαζε στο πρόσωπο και στο σώμα καταπληκτικά με κάποια Ευρωπαία με την οποία είχα στενή σχέση πριν από πολλά χρόνια. Θα έλεγα ότι ίσως είναι κόρη της!

1000% δε χωραει αμφιβολια μιλαει κ αλβανικα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Θυμαμαι με τσιμπουκωνε κ παραλληλα μιλαγε με τον Αλβανο στο κινητο παιζει να του λεγε βγαλε τα ρουχα απ το πλυντηριο κτλ.

1000% δε χωραει αμφιβολια μιλαει κ αλβανικα
Έχεις ακόμα επαφές μαζί της;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.390
Πόντοι
2.036
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.

Καλά, έχουν πάρει καταγραφικά από πόσους οίκους, πρωταγωνιστές θα είμαστε σε πολλά επεισόδια.

Σε άλλα νέα, Φωκαίας 27, 2 Λατίνες τουμπανάκια, Ρακέλ και Σόλ, πήρα την Σόλ, ένα 6,5/10 θα έλεγα.

Τελευταία τροποποίηση:

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
782
Πόντοι
361
Καλησπερα στην ομαδα για οσους με καταλαβατε δυστυχως δεν υπαρχουνε και πολλες καλες επιλογες στην περιοχη της Φυλης και περιξ φτωχα τα παγματα αναπολω της παλιες καλες εποχες με την Νανσυ απο την μοντελοαλυσιδα που ηταν πολυ τιμια στο δωματιο και ειχαμε φτασει να βγαιναμε και εξω εχτος μαγαζιου ηταν κυρια και Κ κεφαλαιο δυστιχως δεν υπαρχουν τετοιες πλεον μονο μερικες που τα φτιαχνουνε με σαλιαριδες Ορεστηδες και τρωνε τα λεφτα κανουν τους ταριφες και τρωνε στον κοσμακι με ψεματα και μουφες.
A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!

Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.

Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :

2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα :(
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom