Καλησπερα στην ομαδα για οσους με καταλαβατε δυστυχως δεν υπαρχουνε και πολλες καλες επιλογες στην περιοχη της Φυλης και περιξ φτωχα τα παγματα αναπολω της παλιες καλες εποχες με την Νανσυ απο την μοντελοαλυσιδα που ηταν πολυ τιμια στο δωματιο και ειχαμε φτασει να βγαιναμε και εξω εχτος μαγαζιου ηταν κυρια και Κ κεφαλαιο δυστιχως δεν υπαρχουν τετοιες πλεον μονο μερικες που τα φτιαχνουνε με σαλιαριδες Ορεστηδες και τρωνε τα λεφτα κανουν τους ταριφες και τρωνε στον κοσμακι με ψεματα και μουφες.
A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!
Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.
Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :
2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.