Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 176 άτομα (13 μέλη και 163 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.494
Πόντοι
2.836
Μπορεί φίλε να είναι κ αυτό απλώς αρχίζω κ καταλαβαίνω χωρίς να είμαι στ μυαλό των κοριτσιών που δουλεύουν ως ιερόδουλες αρκετά χρόνια ότι έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους τρέλα νεύρα γκρίνια πες το όπως θες κ γενικά το παίρνανε κ στους πελάτες αυτά δεν τους συμφέρει να σταματήσουν γιατί δεν ξέρουν άλλη δουλειά ν κάνουν κ είναι λίγα τ λεφτά κ τυρανιουνται κ αυτές κ εμείς...
Ότι έχει ένας άνθρωπος μέσα του τα αφήνει εκτός δουλειάς όλα! Δεν ξεσπάει σε συναδέλφους κτλ κ αν είναι σε θέση που συναντά/ συναναστρεφετε με πελάτες δεν μαλωνει/ βρίζει/ειρωνεύεται αυτούς ιδιαίτερα αν οι τελευταίοι είναι κύριοι κ σωστοί απέναντι του. Υπάρχει κ η αλλη περίπτωση αλλα δεν ισχύει στο θέμα μας.
Εσένα σε έβρισε χωρίς λόγο από το ότι κατάλαβα?
Αντί με ευγενικό τρόπο να σου πει ότι δεν της αρέσει κάτι που κάνεις......αλλα τι περιμένεις από μια Αλβανιδα πουτάνα.....καλό περιμένεις???

• Like
Αντιδράσεις: Bile

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.849
Πόντοι
41.129
Περδικα 1 οροφος γωνιακό με σιδερένια σκάλα, Ρεα. Ελληνιδα κοντή ξανθιά μέτρια εμφανιση με χαλαρη κοιλιτσα και γεματα μπουτακια με κυτταρίτιδα.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
νομίζω ότι εξαρτάται από το μαγαζί. Αν έχει κλιματισμό της προκοπής λογικά δεν θα μείνουμε στα χέρια της κοπέλας :grin:
Σιγουρα υπαρχει κλιματισμος σχεδον σε ολα τα σπιτια ,κυριως εννοω το περπατημα μεχρι να βρεθει η καταλληλη εργαζομενη για το ξελαφρωμα.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Ότι έχει ένας άνθρωπος μέσα του τα αφήνει εκτός δουλειάς όλα! Δεν ξεσπάει σε συναδέλφους κτλ κ αν είναι σε θέση που συναντά/ συναναστρεφετε με πελάτες δεν μαλωνει/ βρίζει/ειρωνεύεται αυτούς ιδιαίτερα αν οι τελευταίοι είναι κύριοι κ σωστοί απέναντι του. Υπάρχει κ η αλλη περίπτωση αλλα δεν ισχύει στο θέμα μας.
Εσένα σε έβρισε χωρίς λόγο από το ότι κατάλαβα?
Αντί με ευγενικό τρόπο να σου πει ότι δεν της αρέσει κάτι που κάνεις......αλλα τι περιμένεις από μια Αλβανιδα πουτάνα.....καλό περιμένεις???
Έχουν μάθει με τους Πακιστανούς να χύνουν σε 4 λεπτά και να μην κουράζονται..

frapelias

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2024
Like
5
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις εαν η Μαρινα απο φωκαιας 17 θα δουλευει και νυχτερινη βαρδυα????

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Αλάνια η πιο ψηλή σε ποιο μπουρδέλο είναι;

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.063
Πόντοι
2.546
Καλησπερα,συνολικη ενημερωση απο εμενα:
Τροφωνιου 11 Στελλα νεαρη τατου στο μπουτι κιλα στον κωλο μπρος οψη καυλωτικη πισω οψη καυλωτικη μονο στα 4,καλη για μια φορα λογω αμυντικης στασης στον αγωνα (απογευμα)
Τροφωνιου 13 κυρια χοντρουλα χαβαλετζου δεν περασα οσοι ειστε φαν δε χανετε λογικα γτ ειναι πλακατζου (απογευμα)
Λιοσιων 79Β Αντζελα μονη της χαλαρη χωρις τσατσα καλος χαρακτηρας ομιλιτικη και δεν κλεβει ουτε δυσανασχετει ισα ισα μου λεγε οταν πηγαινα καλα γιατι βιαζομουνα,σωμα πολυ καλο για την ηλικια,συμπεριφορα αψογη,πιπα εξαιρετικη καβαλημα δυνατο κια στα 4 εξισου δυνατη δεν πετας τα λεφτα σου εχει ολο το πακετο για οσους θελουν μια αρκετα μεγαλυτερη (απογευμα,στα 20)
Εξηκιου 18Γ περασα και δεν ακουμπησα
Εξηκιου 18Β αυτο με τα ρουχα που κρεμονται εξω χαχαχα.Μπαινω βγαινει η Ελλαρα γνωριζομαστε δειχνει βυζια της λεω αν προλαβω θα ερθω.Οντως πηγα γιατι ειναι γυναικαρα με τα ολα της στα γουστα μου και εχει το στυλακι που θελω.Μεγαλυτερη μεν μιλφ δε οποτε στα 20 ειναι ισως η καλυτερη της περιοχης στις ηλικιες αυτες αλλα και γενικοτερα γιατι ταιριαξαμε πολυ στα γουστα οπως πχ οτι μας αρεσει με φως εμας χαχα.Εκανε μπανακι ηρθε ηταν ξεκουραστη με αφησε πολυ ωρα κια αν δεν βιαζομουν θα καθοταν κι αλλο ηταν πολυ ευχαριστη και πολυ δοτικη,καυλωσε.Γουσταρα τον τροπο που μιλουσε οταν ηρθε κ οταν εφυγα.Πιπα τρομερη,καβαλημα πολυ δυνατη,στησιμο στα 4 με θεα την κωλαρα και το σωμα της κυριας που ηθελες να γαμησεις απο παντα.Χαμογελαρα ξεχασα να σας πω οτι εχει και χαμογελο δυνατο.Γλυκο βλεμμα η ατιμη!Θα ξανατιμησω!(Απογευμα)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πριν λιγο περασμα απο κιρα αγνοειται η πουτσα μου με τετοια τσιμπουκαρα την εξαφανισε,
της παει και το μαλλι ετσι οσο περισσοτερο ξανθο, συνεχεια με Κρυσταλ 2πλο ερωτικο γαμισι μου την σκισατε τοσο καιρο αλλα αυτοι ειστε,
Παντως σημερα γινοταν του λατινοκωλου φυλης ειχε ωραια κωλαρακια για γαμισι (απο φατσα αδιαφορες) αν ειχα φαει καλυτερα ακομα θα γαμουσα διαφορετικους κωλους,
Μηπως το κολωνου 27 εχει μεταφερει ολο το ροστερ φυλής σ
Πριν λιγο περασμα απο κιρα αγνοειται η πουτσα μου με τετοια τσιμπουκαρα την εξαφανισε,
της παει και το μαλλι ετσι οσο περισσοτερο ξανθο, συνεχεια με Κρυσταλ 2πλο ερωτικο γαμισι μου την σκισατε τοσο καιρο αλλα αυτοι ειστε,
Παντως σημερα γινοταν του λατινοκωλου φυλης ειχε ωραια κωλαρακια για γαμισι (απο φατσα αδιαφορες) αν ειχα φαει καλυτερα ακομα θα γαμουσα διαφορετικους κωλους,
Μηπως το κολωνου 27 εχει μεταφερει ολο το ροστερ φυλης;
Για πιο μαγαζί μιλάς φίλε και τι βάρδια;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Έχει πετύχει κανείς πουθενά τη Σορινα που δούλευε Μαραθώνος;

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Πριν λίγο πέρασα με Αντριάνα απ' χωματιανου 11β(Πρώτη φορά) πολύ αναμονή 4 άτομα περίμενα κοντά μια ώρα όταν ήρθε με ρώτησε εάν έχω ξαναπάει μαζί της της είπα όχι έλεγε μλκιες μετά ότι εγώ τους πελάτες μου τους προσέχω στα αγώνα τώρα έκανε αρκετά χάδια φιλιά στ σώμα παίχτηκαν 3 στάσεις κ είχε μερική συμμετοχή όχι κάτι τρελό φαινόταν κουρασμένη κ όταν στα 4 ανέβασα λίγο στροφές άρχισε την κλαψα όχι τόσο δυνατά κατέβασα λίγο Ρυθμό και με έβριζε στα αλβανικά ότι να ναι.. γενικά η κοπέλα δουλεύει με τους ίδιους πελάτες συνέχεια και στους καινούργιους φαίνεται λίγο καχύποπτα δεν νομίζω να ξαναπεράσω μαζί της ας έχει κ κωλαρα...
Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.

Φυσικά και κουράστηκε αφού τα έδωσε όλα σε λάθος ανθρώπους (Αλβανούς και Αφροασιάτες ).

• Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Φυσικά και κουράστηκε αφού τα έδωσε όλα σε λάθος ανθρώπους (Αλβανούς και Αφροασιάτες ).

20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..

Πὸσα σου έπαιρνε την ώρα και ποιά εξτρά σου προσέφερε;

Άξιζε τα λεφτά που της έδινες;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom