Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (9 μέλη και 172 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.
E? Η Λένα/Ελένη είναι που κάνει ΦΟΥΛ στο 10ρικό, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά έχει το κοινό της.
Πολλές Λατίνες νέας φουρνιάς βλέπω και ακούω, ε ρε πούστη πάλι θα ξεφραγκιαστώ...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
E? Η Λένα/Ελένη είναι που κάνει ΦΟΥΛ στο 10ρικό, δεν μου αρέσει καθόλου αλλά έχει το κοινό της.
Πολλές Λατίνες νέας φουρνιάς βλέπω και ακούω, ε ρε πούστη πάλι θα ξεφραγκιαστώ...
Ελένη συμφωνώ.ολες έχουν το κοινό τους λεφτά να έχεις για παράβολα.και να περνάμε καλά.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Τη βδομάδα που πέρασε γάμησα τις...Μπελα Ρουμάνα, Άννα Μολδαβή, Ήρα Μολδαβή, Χριστίνα Ρωσσιδα, Μπέλλα Ρωσσιδα. Μου "ξέφυγαν" Βικτώρια Μολδαβή φίλη παιδική της Ήρας και Νικόλ "γυρολόγος" που εγώ την αποκαλώ μις Μπουρδέλα. Γιατί το λέω...αυτές έχουν όλες κάποια σχέση μεταξύ τους..μεχρι που μοιάζουν ελαφρα ως ένα σημειο.Φίλες, γνωστές, γενικά έφερε η μία την άλλη κτλ...ένοιωσα πολύ Παπακαλιάτης...Ήταν σα να γαμουσα μαναδες-κορες-φιλες..τις ξεμουνιαζα στα τέσσερα και γουσταρα αβερτα με καμαρωνα. Έβγαλα κάποιο περίεργο άχτι πιστεύω από μέσα μου.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.114
Πόντοι
1.936
Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.
Ναι σωστα αλλα η ατραξιον του μαγαζιου ειναι το πετιτ σκουρο κοριτσακι.

• Like
Αντιδράσεις: Bile

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.269
Πόντοι
32.478
Τη βδομάδα που πέρασε γάμησα τις...Μπελα Ρουμάνα, Άννα Μολδαβή, Ήρα Μολδαβή, Χριστίνα Ρωσσιδα, Μπέλλα Ρωσσιδα. Μου "ξέφυγαν" Βικτώρια Μολδαβή φίλη παιδική της Ήρας και Νικόλ "γυρολόγος" που εγώ την αποκαλώ μις Μπουρδέλα. Γιατί το λέω...αυτές έχουν όλες κάποια σχέση μεταξύ τους..μεχρι που μοιάζουν ελαφρα ως ένα σημειο.Φίλες, γνωστές, γενικά έφερε η μία την άλλη κτλ...ένοιωσα πολύ Παπακαλιάτης...Ήταν σα να γαμουσα μαναδες-κορες-φιλες..τις ξεμουνιαζα στα τέσσερα και γουσταρα αβερτα με καμαρωνα. Έβγαλα κάποιο περίεργο άχτι πιστεύω από μέσα μου.
Η Βικτώρια η φίλη της Ήρας σε ποιο δουλεύει;;; Είναι νταρντανα σαν την Ήρα;;;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Η Βικτώρια η φίλη της Ήρας σε ποιο δουλεύει;;; Είναι νταρντανα σαν την Ήρα;;;
Είπα, ότι μου ξέφυγε...έχει σταματήσει, μακάρι να γυρίσει, πιστεύω την έχεις δει, ήταν σ αυτό που ναι Κολωνού και Λεωνίδου γωνία που ζητούσε 15 ευρώ και μετά 20

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Σιγά ρε μάγκα
Μας συγκίνησες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλα ζητας πλεον.Αυτες που βλεπονται δεν προσφερουν καλες υπηρεσιες αδερφε.Πλεον αρχιζει και βασιλευει το απλο αποστηρωμενο προγραμμα.
Μια λίστα με 5,6 που βλέπονται???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Σήμερα το πρώι Φυλής ψιλονέκρα. Στο 40 (άν και είχα πολύ καιρό να πάω γιατί φέρνει φόλες) είχε σκάσει μύτη μια χαριτομένι μουνίτσα και στο 71 επέστρεψε η χοντρούλα Μαρία. Στα υπόλοιπα τίποτε το ιδιαίτερο, γνωστές φάτσες, οι περισσότερες μάλλον προτημούσαν να κοιμηθούν παρά να γαμήθουν.
Κι εμείς το ίδιο

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.776
Πόντοι
7.195
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Νίκησε η Αντριάννα, της έριξε πολύ φαπίδι, όμως μετά έφυγε η Αντριάννα και πήγε Βέργας, άρα πραγματική νικήτρια η Αλιόνα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.374
Πόντοι
5.631
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Σουρεάλ καταστάσεις...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Red alert , ολόκληρο το πορνοmall κλειστό, η μεγάλη πόρτα κλειδωμένη, ιστορικές στιγμές!!!!
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.

Georgefeet1994

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
74
Πόντοι
0
Κάποιος να θέλει να πάμε να μπούμε παρέα για παρτουζα στο Μεταξουργείο Σάββατο μεσημέρι η απόγευμα ?Να γουστάρουμε να πάρουμε κανένα ωραίο μωράκι παρέα ολοι μαζί να γουστάρουμε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom