Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.
Κάποιος να θέλει να πάμε να μπούμε παρέα για παρτουζα στο Μεταξουργείο Σάββατο μεσημέρι η απόγευμα ?Να γουστάρουμε να πάρουμε κανένα ωραίο μωράκι παρέα ολοι μαζί να γουστάρουμε?
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Πρίν περίπου 1 μήνα (ίσως και λιγότερο) ήταν στο πόστο της.
Να ρωτήσω και εγώ επίσης: Γνωρίζει κάποιος που έχει πάει η νταρντάνα Ελένη από το Βε΄ργας 3; Έργάζεται αλλού; Σταμάτησε; Όσες φορές έχω περάσει τώρα τελευταία δεν την έχω δει.