20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..
Πὸσα σου έπαιρνε την ώρα και ποιά εξτρά σου προσέφερε;
Άξιζε τα λεφτά που της έδινες;
20 euro ειναι ολοι το ιδιο , αυτα που εβγαλε θα εβγαζε κ παλι.. επισης εγω την επαιρνα σε χοτελ μονο πριν 7 χρονια..
Πὸσα σου έπαιρνε την ώρα και ποιά εξτρά σου προσέφερε;
Άξιζε τα λεφτά που της έδινες;
Λεφτα δε θυμαμαι ακριβως αλλα λιγα ισως κ 70€ την ωρα, σε ενα χοτελ στη Λιοσιων πηγαινε μονο. Εξτρα? Τα παντα οοολα εκτος κωλου.. Επισης την επαιρνα απ το σπιτι της με αμαξι κ την πηγαινε πισω ο αλβανος κουτσος γκομενος της.. οτι να ναι χαχα
Μεχρι και αρουραιους γλωσσοφιλιαζει τι μονο Πακιστανοι χα χα χα.. Αλλα τοτε, ηταν πιπινοκαυλετο απο τα λιγα..Δεν έχω πάει ποτέ μαζί της και την έχω δει μόνο μια φορά πριν από 3 χρόνια. Πηγαίνουν Πακιστανοί μαζί της;
Μεχρι και αρουραιους γλωσσοφιλιαζει τι μονο Πακιστανοι χα χα χα.. Αλλα τοτε, ηταν πιπινοκαυλετο απο τα λιγα..
Σκέπτομαι να επισκεφτώ την Αντριάννα κουτσαίνοντας αφού πρώτα μαυρίσω καλά από τον ήλιο. Ίσως να με συμπαθήσει έτσι και να μου κάνει καλά γαμήσια.
Είσαι σίγουρος ότι είναι από την Αλβανία; Ο λόγος που δεν πήγα μαζί της είναι ότι έμοιαζε στο πρόσωπο και στο σώμα καταπληκτικά με κάποια Ευρωπαία με την οποία είχα στενή σχέση πριν από πολλά χρόνια. Θα έλεγα ότι ίσως είναι κόρη της!
Έχεις ακόμα επαφές μαζί της;Θυμαμαι με τσιμπουκωνε κ παραλληλα μιλαγε με τον Αλβανο στο κινητο παιζει να του λεγε βγαλε τα ρουχα απ το πλυντηριο κτλ.
1000% δε χωραει αμφιβολια μιλαει κ αλβανικα
Εχθές εγθνε μεγαλη επιχείρηση της αστυνομίας με σκυλιά κλπ για ναρκωτικά. Μαζεψαν 50 κιλα κοκα κρυμμένα κατω απο ενα κρεβάτι.
Γαμουσαμε πανω σε 50 κοκα μερικοί δηλαδη και δεν το ξέραμε.
A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!Καλησπερα στην ομαδα για οσους με καταλαβατε δυστυχως δεν υπαρχουνε και πολλες καλες επιλογες στην περιοχη της Φυλης και περιξ φτωχα τα παγματα αναπολω της παλιες καλες εποχες με την Νανσυ απο την μοντελοαλυσιδα που ηταν πολυ τιμια στο δωματιο και ειχαμε φτασει να βγαιναμε και εξω εχτος μαγαζιου ηταν κυρια και Κ κεφαλαιο δυστιχως δεν υπαρχουν τετοιες πλεον μονο μερικες που τα φτιαχνουνε με σαλιαριδες Ορεστηδες και τρωνε τα λεφτα κανουν τους ταριφες και τρωνε στον κοσμακι με ψεματα και μουφες.
Εύα, ψάξε στα λιοσίων 73Αλάνια η πιο ψηλή σε ποιο μπουρδέλο είναι;
@George Alpha την ξέρω όπως και τη Φωτεινή έλεγα μήπως παίζει καμία άλληΕύα, ψάξε στα λιοσίων 73
Από το Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιαΠερδικα 1 οροφος γωνιακό με σιδερένια σκάλα, Ρεα. Ελληνιδα κοντή ξανθιά μέτρια εμφανιση με χαλαρη κοιλιτσα και γεματα μπουτακια με κυτταρίτιδα.
Εμφανισιακά καλή, αλλά μέσα στο δωμάτιο ελάχιστα πράγματα. Βαριέται και κανει πολύ απλό πρόγραμμα, που όλα τα κάνεις εσύ.+ Ότι είναι πυγαδι.Σοφία μιαα μικρούλα μουναρα απο φυλης 71 καλό?
11/6 τη πέτυχα τελευταία φορά(δεν έχω ξαναπεράσει )κλασικά στο Βέργας 3 που δουλεύει σταθερά κάνα 3μηνο τώραΈχει πετύχει κανείς πουθενά τη Σορινα που δούλευε Μαραθώνος;
Οχι.Υπερτιμημενη περιπτωση μεγαλοκοπελας στη δυση της πορνοκαριερας της.Η ροσα από άγκυρας δέχεται ελεύθερο τελειωτικό ;
Όχι στον vril,την Ελένη έχω πάρα πολύ καιρό να τη πετύχω κάπου.Φίλε n.smirni76, η απάντηση αυτή πάει σε εμένα που ρώτησα για την νταρντάνα Έλενα από το Βέργας 3;
Ευχαριστώ πολύ, απόγευμα;11/6 τη πέτυχα τελευταία φορά(δεν έχω ξαναπεράσει )κλασικά στο Βέργας 3 που δουλεύει σταθερά κάνα 3μηνο τώρα