Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Η ροσα από άγκυρας δέχεται ελεύθερο τελειωτικό ;
@George Alpha την ξέρω όπως και τη Φωτεινή έλεγα μήπως παίζει καμία άλληΕύα, ψάξε στα λιοσίων 73
Από το Ιάσωνος 44β ισόγειο δεξιαΠερδικα 1 οροφος γωνιακό με σιδερένια σκάλα, Ρεα. Ελληνιδα κοντή ξανθιά μέτρια εμφανιση με χαλαρη κοιλιτσα και γεματα μπουτακια με κυτταρίτιδα.
Εμφανισιακά καλή, αλλά μέσα στο δωμάτιο ελάχιστα πράγματα. Βαριέται και κανει πολύ απλό πρόγραμμα, που όλα τα κάνεις εσύ.+ Ότι είναι πυγαδι.Σοφία μιαα μικρούλα μουναρα απο φυλης 71 καλό?
11/6 τη πέτυχα τελευταία φορά(δεν έχω ξαναπεράσει )κλασικά στο Βέργας 3 που δουλεύει σταθερά κάνα 3μηνο τώραΈχει πετύχει κανείς πουθενά τη Σορινα που δούλευε Μαραθώνος;
Οχι.Υπερτιμημενη περιπτωση μεγαλοκοπελας στη δυση της πορνοκαριερας της.Η ροσα από άγκυρας δέχεται ελεύθερο τελειωτικό ;
Όχι στον vril,την Ελένη έχω πάρα πολύ καιρό να τη πετύχω κάπου.Φίλε n.smirni76, η απάντηση αυτή πάει σε εμένα που ρώτησα για την νταρντάνα Έλενα από το Βέργας 3;
Ευχαριστώ πολύ, απόγευμα;11/6 τη πέτυχα τελευταία φορά(δεν έχω ξαναπεράσει )κλασικά στο Βέργας 3 που δουλεύει σταθερά κάνα 3μηνο τώρα
Η Τζούλια που λες φίλε μου μήπως είναι από φυλής 65 και μπερδεύεσαι;;A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!
Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.
Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :
2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.
ναι 2η βάρδιαΕυχαριστώ πολύ, απόγευμα;
Brainfart ναι. Φυλης ηθελα να γραψω.Η Τζούλια που λες φίλε μου μήπως είναι από φυλής 65 και μπερδεύεσαι;;
Αρκετά τίμια η κοπέλα όσες φορές έχω περάσει μαζί της έχω περάσει πολύ καλάBrainfart ναι. Φυλης ηθελα να γραψω.
λες για την νανσυ την ρωσιδα με τις μαλλουρες και το σωμα λαμπαδα,εργαλειο απο τα λιγα και κυρια μεσα,τελευταιο γαμησι σεπτεμβριο του 2020,εκτοτε απο τοτε εμαθα πως παντρευτηκε στηνA ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!
Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.
Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :
2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.
Όχι φίλε αλλά απ' ότι κατάλαβα αυτό το σπίτι δουλεύει πολύ με Πακιστανούς και γενικά τα κορίτσια τους προτιμούν για να έχουν περισσότερους πελάτες...Πακιστανός είσαι και το ξέρεις;
Φίλε δεν τριγυρνάω όλη μου την ζωή σε οίκους δούλευα εξωτερικό χρόνια πάω κ στούντιο κ όταν πάνε καλά οι δουλειές παίρνω κ κανένα call girl δεν μπορώ να ξέρω πότε ήταν το high της Αντριάνας η της κάθε μιας εάν κουράστηκε να σταματήσει...Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.