Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (17 μέλη και 229 επισκέπτες)

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
249
Πόντοι
20
A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!

Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.

Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :

2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα :(
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.
Η Τζούλια που λες φίλε μου μήπως είναι από φυλής 65 και μπερδεύεσαι;;

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.122
Πόντοι
201
A ρε φιλε! Πάντα με πιάνει νοσταλγια όταν καπιος αναπωλεί τα παλία εδώ! Η Νανσυ είναι η μόνη γυνέκα που με έχει κάνει να χύσω με πίπα σε καπότα! (Ειμουνα μικρούλης!) Αλλά τι ωραίες εποχές τότε. Δεν ήξερες πια να διαλέξεις!

Πόσες μουνάρες είχε η μοντελοαλυσίδα? Έβγεναν σαλονάρισμα η Νάνσυ και η Χρστίνα (nickname : το κομοδίνο) και κάβλωνα πριν μπω στο δωμάτιο! Θυμάμαι έγραφε όλος ο κόσμος κριτικές για το Χριστινάκι και την κράζανε και εγώ γούσταρα γιατι ένιωθα "special" που πέρναγα πολύ καλά μαζί της! φλιφομούνια, γλιφοκώλια, πατουσάκια, δάχτιλα. Την έτρωγα όλη! Αν μου έδινε και κανα γλωσσόφιλι η έκανε πιπα χωρίς θα την εροτευόμουνα! Και δεν ήταν μόνο η μοντελοαλυσήδα! Ήταν και το θεικό Πιπίνου 118 που είχε μόνο μουνάρες που έκαναν και καλύτερο πρόγραμμα ΚΑΙ είχε καλήτερα δωμάτια και κρεβάτια ΚΑΙ είχε και ντουζ ΚΑΙ δεν ενοχλόυσε ποτέ η τσατσα! Ήταν τότε η Νικόλ πω πω πω τι κομάτι ήταν αυτό. Και η Βύκη που απο ότι δίαβασα δούλεβε μέχρι πρόσφατα απλά... Ήταν 10+ χρόνια νεότερη. Ήταν και η Σόνια του Κυρ Βασίλη που γινότανε συνέχια ο χαμός εκεί και η Χριστήνα η Καζακστανή! Τι ωραίες εποχές! Αναροτιέμαι αν είναι στο μυαλό μου όλα αυτά και απλά ήταν η ίδεα μου επιδί ήμουνα μικρός γιατι τώρα νομίζω ΜΙΑ απο αυτές να δούλευε θα έκλειναν όλα τα δίπλα.

Τεσπά περασμένα ξεχασμένα. Ήθελα να κανω ποστ μερες πριν αλλά το σαιτ δεν δούλευε και ξεχάστικα. Περιλιπτικά και σε τυχέα σηρά :

2χ με Ρόζα απο Αγγυρας 9 + 12. Θα έλεγα το καλύτερο μιλφ. Τρομερό τισμπούκι, ωραία βυζία.
2χ με Βαλέρια, Βανέσα, Βακατι δεν θυμάμε ακριβώς όνομα απο φυλής 69Β. 22 χρονών ρουμάνα, πολύ όμορφη φάτσα, κωλάρα αλλά μουφα βυζί. Η ρώγες μπέναν προς τα μέσα... Αξιοσέβαστη στο δωμάτιο
Καρολίνα απο φιλιπίδου : Τα γνωστά παλία καραβάνα ακόμα τσιμπουκάρες κάνει
2χ Τζουλια απο φιλιπίδου 65Β και τα δίπλα : 19 χρονών ρουμανία σούπερ πετιτ. Όλα οκ αλλά βρομοκόπαγε τσιγαρίλα :(
Κίρα απο Λιωσίων 73Α : Όμορφη μοντελέ αλλά παγοκολώνα. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν της αρέσει καθόλου η δουλεία. Παρολαυτα έκανε τσιμπουκάρα. Επίσης μίριζε πουτσίλας το στόμα της απο πολύ μακριά.
Λουσία απο 71Β : Για εμένα η κοπέλα ήταν η πρώτη φόλα για φέτος. Δεν ξέρω τι παίχτηκε γιατί όλες οι κριτικές είναι πολύ καλές αλλά για κάπιο λόγο εμένα με σιχάθηκε. Πίπα δεν έκανε απλά τον έβαλε στο στόμα της και δεν κουνούσε γλώσσα, 69 δεν ήθελε, φιλία και προκατακτικά 0. Ο μόνος λόγος που κατάφερα να τελιώσω είναι γιατί έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κωλάρα πραγματικά. Αν μπορούσα να πληρώσω για κώλο θα την ξαναπήδαγα και ας μην έκανε τίποτα άλλο.
λες για την νανσυ την ρωσιδα με τις μαλλουρες και το σωμα λαμπαδα,εργαλειο απο τα λιγα και κυρια μεσα,τελευταιο γαμησι σεπτεμβριο του 2020,εκτοτε απο τοτε εμαθα πως παντρευτηκε στην
ρωσια....

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.392
Πόντοι
216
Τη Νανσυ την ειχα παρει Διδυμου 8 όροφος τελευταια φορά.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
Πακιστανός είσαι και το ξέρεις;
Όχι φίλε αλλά απ' ότι κατάλαβα αυτό το σπίτι δουλεύει πολύ με Πακιστανούς και γενικά τα κορίτσια τους προτιμούν για να έχουν περισσότερους πελάτες...

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
931
Πόντοι
81
Ρε τυποι ειστε σε λαθος timing δηλ καποιες πουτανες απλα πρεπει να τις πετυχεις στο πικ τους το οποιο για τη συγκεκριμενη ηταν πριν 6-7 χρονια που ηταν πιπινομουμαρος κ τα δινε ολα μιλαμε γαμισασες ολκης.
Προφανως κ κουραστηκε αφου τα δωσε ολα πριν χρονια.
Φίλε δεν τριγυρνάω όλη μου την ζωή σε οίκους δούλευα εξωτερικό χρόνια πάω κ στούντιο κ όταν πάνε καλά οι δουλειές παίρνω κ κανένα call girl δεν μπορώ να ξέρω πότε ήταν το high της Αντριάνας η της κάθε μιας εάν κουράστηκε να σταματήσει...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.052
Πόντοι
3.886
Καμία τελευταία ενημέρωση για μαύρη;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.838
Πόντοι
41.129
Τωρα...
Ιάσωνος 46 αριστερό Σαμπίνα, νοστιμο μουτρακι μιλφακι με πεταχτο κωλαρακι , η γνωστή απο Φ109.

Ιάσωνος 46 διάδρομος Αννα το στυλιαρι η φολα και Σονια Αλβανικό αγριοκατσικο.

Ιάσωνος 43 Ιωαννα η Λιβαδιωτισσα.

Ιασωνος 46 όροφος κλειστό.

Συνημμένα

• 20240616_195353.jpg
    20240616_195353.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 25

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.838
Πόντοι
41.129
Ιάσονος 19 όροφος καινούργια κοπέλα ρωσοτουρκάλα είπε η υπηρεσία εγώ την έκανα για αλβανέζα. Απλό στα 10€ το πρόγραμμά της άκυρη φάτσα άκυρο κορμι.

Η γνωστή φίρμα του μαγαζιού η Λίνα σύμφωνα με όσα είπε η υπηρεσία δουλεύει σε στούντιο στη γερμανία και δίνει και κώλο γιατί εκεί πληρώνουν όπως είπε...

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
845
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας,
Έχω φάει ένα σκάλωμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τα τατουάζ,
θυμάται κάποιος αν αυτή η κοπέλα είναι η πρώην Μύρα από τα Λ73 στουντέλα που έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα;

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.036
Πόντοι
2.471
Φυλης πριν λίγη ώρα τα ίδια και τα ίδια 2ρη βάρδια και συν της άλλη είδα πολύ μαυροφιλιπινεζοπακιστανο κόσμο μέσα στους οίκους

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.838
Πόντοι
41.129
Φυλής 71α
Πέρασα με Βερόνικα
Ανεβάζω κριτική

Τυπε τις έχεις περάσει σουβλάκι ολες τις κορασίδες του φ71 :cheesy:
Να σαι καλά πάντως και να γαμάς..
Δυο - τρεις είμαστε εδω μεσα που γαμάμε οι αλλοι τον παίζουν. :bigdick:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.369
Πόντοι
446
Τυπε τις έχεις περάσει σουβλάκι ολες τις κορασίδες του φ71 :cheesy:
Να σαι καλά πάντως και να γαμάς..
Δυο - τρεις είμαστε εδω μεσα που γαμάμε οι αλλοι τον παίζουν. :bigdick:

Αν η τσέπη σου ήταν άδεια, όπως είναι των περισσοτέρων Ελλήνων σήμερα, εσύ θα έκανες κάτι διαφορετικό από αυτούς :jerking2:;

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
769
Πόντοι
86
Αν η τσέπη σου ήταν άδεια, όπως είναι των περισσοτέρων Ελλήνων σήμερα, εσύ θα έκανες κάτι διαφορετικό από αυτούς :jerking2:;
Δικαιολογίες είναι αυτά,υπάρχει το μεταξουργειο και η φυλης που ένα 10αρικο και 20 αρικο το έχουν όλοι εστω για 3 φορες το μηνα 30 ευρω 3 φορες μεταξουργειο και 60 ευρω τρεις φορες στη φυλης δε ειναι τιποτα τοσο λιγα λεφτα το μηνα αλλου ξερετε να τα δινετε,αμα θες να γαμας θα γαμας και εγώ φτωχός είμαι αλλά είμαι 25 χρονών και έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα συγουρα πάνω από 100 φορές.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.369
Πόντοι
446
Δικαιολογίες είναι αυτά,υπάρχει το μεταξουργειο και η φυλης που ένα 10αρικο και 20 αρικο το έχουν όλοι εστω για 3 φορες το μηνα,αμα θες να γαμας θα γαμας και εγώ φτωχός είμαι αλλά είμαι 25 χρονών και έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα πάνω από 100 φορες συγουρα.

Το Μεταξουργείο είναι για τους σαβουρογάμηδες (Πακιστανούς, Αλβανούς κ.α). Ένας φυσιολογικός άντρας στην ηλικία σου έχει ανάγκη να χύνει σχεδόν κάθε μέρα, δηλαδή να ξοδεύει στα μπουρδέλα τουλάχιστον 500 ευρώ τον μήνα για να γαμάει σαν άνθρωπος και όχι σαν πίθηκος! Κι επειδή οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα δεν αμοίβονται με 1200 ευρώ τον μήνα, συνήθως γαμάνε την χείρα με τα 5 ορφανά :bigdick:!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom