SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.764
- Πόντοι
- 2.536
Τι είναι αυτό;Y
Yes carahlo.
Τι είναι αυτό;Y
Yes carahlo.
Plot twist.Ti εννοείς? Για αυτό έχει χαθεί τελευταία η Ειρήνη? Μήπως είναι σε δίμηνη άδεια και η τσατσά για να προωθήσει τις νέες λέει μαλακές?
Αστυνομία στη φυλής τωρα. Παραπονιούνται για τ δουλειά ψάχνουν σε πιο σπίτι θα μπούνε
Τζούλια στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια, λεπτή μελαχρινή με ωραίο κωλαρακι που το δίνει με χαρά και χωρίς βιασύνηΓια σας συναγωνιστές, ύστερα από χρόνια τσάρκα αυτές τις μέρες σε φυλής και μεταξουργείο και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ελάχιστες δίνουν κώλο και όσες το δίνουν συνήθως είναι μεγάλες ή " άσχημες, χοντρές " εξαίρεση από αυτές που είδα και πήρα είναι μια Βουλγάρα σχετικά νέα και αδύνατη η ειρήνη Φυλής 72 αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ με ζάλισε ήθελε να την γαμήσω το κωλάντερο της λίγο πχ 2 λεπτά μετά γκρίνιαζε ...............Στη φιλλιπίδου μια Ρουμάνα Μπέλα milf γκρίνιαζε και εκείνη μου έλεγε κλείσε τα πόδια σου όταν την πήδαγα τον κώλο της ........ Μια milf Κατερίνα στην Φωκαίας νούμερο δεν θυμάμαι ήταν αρκετά τίμια κωλοκατάθεση . Στο μετάξουργείο είναι στο Ιάσωνος 20 μια gilf Δανάη κρατιέται καλά αλλά δεν τόλμησα να την πάρω λόγο ότι είναι κοντά στα 60.....και λίγο πιο πάνω σε ένα γωνιακό υπόγειο στην ιασονος πάλι μια Ελένη Ρωσίδα mif χοντρή δίνει κώλο ,αυτή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα αλλά δεν βλέπεται.......Μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για πρωκτικό σε φυλής μεταξουργείο και πέριξ .....για να μην ψάχνω στα εντελώς τυφλά. Υστερόγραφο πριν καμιά 10-15 έτη υπήρχαν " νεαρά " και εμφανίσιμα κορίτσια που έδινα την πίσω τρύπα τους, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέψαν αυτές......
το ΠΡΩΙΜυύστες τα φώτα σας εχω παει κατι απογεύματα στο πορνομολ υπογειο 2 που λέτε οτι δουλεύει μια Ρωσίδα εμφανισημη με το ονομα Νικόλ ομως τον βλεπω συνέχεια κλειστό τον οίκο !
Είναι η Νικόλ που δούλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ορεα κοπέλα αλλά ψυλοφολα.τορα είναι στο πορνομολΜυύστες τα φώτα σας εχω παει κατι απογεύματα στο πορνομολ υπογειο 2 που λέτε οτι δουλεύει μια Ρωσίδα εμφανισημη με το ονομα Νικόλ ομως τον βλεπω συνέχεια κλειστό τον οίκο !
Φ71βΚαλημέρα συναγωνιστές..κάτι τίμιο για 3η βάρδια σήμερα στην περιοχή της φυλής;; σε πετιτ πιτσιρίκι υπάρχει;
Του Formet η Αντζελα υπαρχει ακομα;Όχι η Formet, άλλη
εξάλλου δεν έγραψα για απλό αλλά ελεύθερο στοματικό
Respect φίλε που γάμησες αυτό το μεταλλαγμένο Ορκ.Πριν 3-4 μερες κατεβηκα στις 12βραδυ λιοσιων 73β,τελιωνε ολοημερο η Εμμυ κ θα ερχοταν η Μισελ ενα τιμιο στανταρακι πολλων μυστηδων.
Στο σαλονι ο κακος χαμος καμμια 10ρια ατομα και 2 αρκουδογυφτοι ψηλοι κοιλαραδες.Η κοπελα αργησε κ ειχε σειρα αλλο παληκαρι κι εφυγα.Σμρ περασα στις 12μιση το μεσημερι καρφι για εμμυ αλλα το πανω ηταν κλειστο λογω ελλειψης τσα2 μαλλον οποτε κατεβηκε να εργαστει κατω.Μπαινω μεσα ειχε δωματιο για μιση ωρα,εμφανιζεται μια Σαμιρα ασχημη για τα γουστα μου με ελευθερο στοματικο ενω τις προαλλες δεν εκανε....
Ερχεται και μια μικαελα γυφτολατινα με βυζια σιλικονατα και τεραστιες καμπυλες σφιχτη ομως.
Λεω θα παρω βρωμια σμρ ετσι για τη διαφορα.
Ερχεται στο δωματιο ασχολουμαι με τα βυζια της ενω μου επαιζε το εργαλειο,μου ανοιγει τα ποδια της οπου εχει ενα καταπληκτικο μουνακι με μικροσποπικα χειλη οπως μ αρεσει...αρχιζω κ.δαχτυλιαζω κι αμεσως υγραινεται η ρουφιανα.Πιπα μετρια πολυ θα ελεγα.Το κρεβατι υπερβολικα χαμηλο οπως μπαινεις στο 73α δεξια που εχει ανακαινιστει,στα 4 και επρεπε να σκυβω παρα πολυ σε φαση που δεν βολευε κι ειμαι.1,78 οι πιο ψηλοι αδυνατον να κανουν doggy.
Τη γυρναω ιεραποστολικο οπου και τελιωσα μετα απο λιγο.Το παλευει το κοριτσι αν κ θελει διορθωση μεγαλη σε πιπα κυριως.Δεν μου βγαζε φρεσκαδα σε καθαριοτητα αν κ δεν υπηρχαν περιεργες μυρωδιες.
Αρε πουτανα τζανινα. Κάποια στιγμή θα σε πετύχω που θα μου πάει....Καλημέρα, αυτό το Στρατόπεδο Καποτά το έχετε σκίσει ρε.... καπότα, οχι Καποτά!
Όσο για την Τζανινα στη Φωκαιας που κάνει πλεον guest εμφανίσεις πρεπει κάποιος να της πει να μη φοράει 5 κιλά αρωμα για ευνόητους λόγους. Αμα δεν είσαι γάτος και παλιος στο κουρμπετι θα παρεις διαζύγιο με συνοπτικες διαδικασίες.