Νυχτερινή Περιπολία
(Μια εναλλακτική ημερήσια ενημέρωση.)
Λένε, πως στις 00:00, ακριβώς, βγαίνουν τα φαντάσματα και στις 03:00, οι κλέφτες. Τι γίνεται, όμως, μεταξύ 01-02; Θα σας πω εγώ, μάγκες μου: Εκείνες τις ώρες βγαίνουν οι Μπουρδελιάρηδες, οι αυθεντικοί, οι λεγόμενοι και Μύστες. Όλα ξεκίνησαν μετά από το χαμένο πέναλτι του Καμαρά και την μεγάλη πρόκριση της Τριφυλλάρας, επί του Γαύρου, στο Καραϊσκάκης. Ήμουν στο σπίτι ενός φίλου, με έναν άλλον, παλιό Παναθηναϊκό και βλέπαμε, όλοι μαζί, το ματς. Μόλις τελείωσε το ντέρμπι, έκανα κάποιους συνειρμούς, όσον αφορά τα αθλητικά: Η φάση μοιάζει πολύ με τα 90's. Στην μπάλα κοντραριζόμαστε με την ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα, ο Γαύρος είναι ανύπαρκτος, παίρνουμε προκρίσεις, στο κύπελλο, μέσα στο Φάληρο και στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη λαχτάρα και προσμονή για το Final 4. Επιστρέφοντας σπίτι, χαρούμενος για την νίκη, αποφάσισα να βγω παγανιά, μεσάνυχτα, μετά από αρκετό καιρό. Πήγα στο γκαράζ, έβαλα μπρος την μηχανή και ξαμολήθηκα, μέσα στην νύχτα. Οι δρόμοι ήταν έρημοι. Μόνο κάποιες ανθρώπινες φιγούρες έβλεπα, οι οποίες έμοιαζαν με σκιές, καθώς διέσχιζαν βιαστικές τον δρόμο. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν κρυμμένοι μέσα στα διαμερίσματα-κελιά τους. Οι αποκαλούμενοι "Νοικοκυραίοι", αυτοί που γράφουν, πίσω από το πληκτρολόγιο, για θεωρίες συνομωσίας, κάνουν κάλεσμα για επαναστάσεις και συμμετοχή σε πολέμους και το πιο επικίνδυνο πράγμα, που κάνουν στην ζωή τους, είναι να κοιμούνται το βράδυ στο κρεβάτι, μαζί με την γυναικούλα τους. Με αφορμή αυτό το σχόλιο, θα σας κάνω μια αποκάλυψη: Τους πιο επικίνδυνους και κακούς ανθρώπους, τους έχω δει να κυκλοφορούν την ημέρα και όχι την νύχτα. Άτομα, σαν αυτά που περιέγραψα από πάνω. Παντρεμένοι, με παιδιά, κοστουμαρισμένοι και σοβαροί. Τους έχω δει να κλέβουν, να ρουφιανεύουν, να στελνουν κόσμο στην ανεργία και άλλες πολλές "ομορφιές". Όλες αυτές οι σκεψεις με συντρόφευαν, καθώς οδηγούσα. Ο παγωμένος αέρας και οι καπνοί, που έβγαιναν από τις καμινάδες και κάλυπταν την ατμόσφαιρα, έκαναν την Αθήνα να μοιάζει με πόλη από δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Έμοιαζε σαν αυτή από το Blade Runner και οι γειτονιές της, σαν σοκάκια από την Mega City 1, από τον Δικαστή Ντρεντ. Έφτασα στην πιάτσα και μπήκα στο Φιλιππίδου 11Α: Το σαλόνι ήταν γεμάτο κωλόφατσες νεαρών, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Έναν μαυριδερό, που έμοιαζε με μπαμπουίνο, θαρρώ πως τον είχα δεί στο Πρώτο Θέμα, όταν είχαν συλλάβει μία συμμορία και ο εισαγγελέας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του. Είδα, επιτέλους, και την περιβόητη τσατσά-τραβεστί. Στο μαγαζί δούλευε η Λία και άλλη μία, με πολύ μεγάλα βυζιά. Μετά την παρουσίαση, η Λία πήγε προς την πόρτα του δωματίου. Την πλησίασε η τσατσά και της έκανε ένα νόημα, με το μάτι, όπως κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις SWAT, πριν μπουν στο δωμάτιο για να κάνουν εκκαθάριση. Μετά το νεύμα, άνοιξαν την πόρτα και μπούκαραν μαζί, μέσα στο δωμάτιο. "Κατάλαβα", είπα από μέσα μου και έφυγα.
Φιλιππίδου 11Β: Άννα Κου, παλιά γνώριμος. Έχει πάρει κιλάκια και ο κώλος της έχει αρχίσει να σαπίζει. Την είχα γαμήσει πριν από δέκα, ίσως και περισσότερα χρόνια. Μεγάλη φόλα, της εποχής της.
Φυλής 84Α: Εύα, μελαχρινή, με ωραίο σωματάκι και βυζάκια, με πολλά τατουάζ. Το νορμάλ πρόγραμμα και το σαλονάρισμα της, δεν με έπεισαν να περάσω.
Φυλής 86Β: Πέγκυ, αραπίνα από Γκάνα. Συμπαθητική φυσιογνωμία, με ωραίο κώλο, σε νορμάλ πρόγραμμα. Συμβουλή: Η Black Power θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν είσαι άπειρος ή κανένας κόπανος, μπορεί να σου δώσει εφιάλτες, τους οποίους δεν είχες φανταστεί ποτέ!
Φυλής 67: Δύο κοπέλες, Αλίνα, ξανθιά Ρουμάνα με καλό σώμα και πλαστικά βυζιά. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια. Μεγάλη φόλα! Νάταλι, Ρωσίδα, με νόστιμο πρόσωπο και φυσικές βυζάρες, σε νορμάλ και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71Α: Αλέσια, μελαχρινή, άνοστη και άγευστη παρουσία, σε νορμάλ.
Φυλής 65Β: Σιμόνα, γνωστή και ως φολό-Σιμόνα. Την έχω γαμήσει, πριν από πολλά χρόνια και έχω γευθεί, την φόλα που με κέρασε. Στην έξοδο, είπα σε τύπο να πάει να σώσει τον φίλο του, ο οποίος είχε ανοίξει το πορτοφόλι για να πληρώσει.
Φυλής 65Α: Εμμανουέλα, μελαχρινή Ρουμάνα. Άλλη μια παλιά γνώριμη. Είχα να την δω πολλά χρόνια, την χαιρέτησα και την φίλησα. Βετεράνος και αυτή, την είχα γαμήσει δυο-τρεις φορές, στο παρελθόν. Τίμιο και καλό κορίτσι. Ήταν πρησμένη, στο πρόσωπο και έβαλε σιλικόνη στο στήθος της. Εν το μεταξύ, όλες αυτές οι γνωστές, με γύρισαν πίσω στο 2008-2010.
Φυλής 66Α: Καίτη, νόστιμη 19χρονη κοπέλα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72: Ειρήνη, γυρολόγος και βετεράνος, με πέρασμα και από στούντιο. Συμπαθητικό κορίτσι, από την Βουλγαρία, με πρωκτικό στο πρόγραμμά της. Την είχα γαμήσει, πριν από χρόνια, στο Φωκαίας 17Α. Πρέπει να την τσάντισε ο πελάτης γιατί, καθώς έβγαινε από το δωμάτιο, του είπε με νεύρα, να του χώσει κάτι στον κώλο.
Φωκαίας 13, υπόγειο: Μελίσσα, Κολομβιάνα μέτριας εμφάνισης, σε νορμάλ. Ούτε καν!
Φωκαίας 19: Λίλια, Βραζιλιάνα, εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα. Το σαλόνι ήταν γεμάτο κόσμο. Ανάμεσά τους ήταν και ένας συμπαθέστατος, πατσαβούρης, χοντρός, ο οποίος είχε μπει, με το κινητό του, σε ροζ ιστοσελίδα και τσέκαρε πουτάνες, μάλλον από στούντιο. Είδε και απόειδε, ο καημένος, τα χάλια της πιάτσας και έψαχνε κάτι καλύτερο, ώστε να μην γυρίσει πίσω άκαπνος.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα. Μελαχρινή, έκφυλη φάτσα, καλό σώμα, με πλαστικά βυζιά. Νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό. Την έχω δοκιμάσει, πριν κάνει την πλαστική στο στήθος. Για μία φορά καλή είναι.
Φωκαίας 27Α: Μαρτίνα, λατίνα πιτσιρίκα, με πετίτ σώμα και ανύπαρκτο βυζί, σε απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β: Νάταλι, το γνωστό μπάζο milf.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση, από την τσάρκα, είναι το εξής: Μεσάνυχτα, καθημερινής, με κρύο, την επόμενη να ξημερώνει εργάσιμη και σε πολλά σπίτια γινόταν το αδιαχώρητο, από τον κόσμο. Μόνο στην Ελλάδα, το έχω δει αυτό το πράγμα. Συγκεκριμένα, στην Αθήνα, την παγκόσμια πρωτεύουσα της αγαμίας. Είδα, επίσης, και πάρα πολλές παρέες νέων. Ήταν σαν και αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους γκάνγκστερ και ακούνε τραπ. Αυτοί που το παίζουν σκληροί, στα social media και δεν μπορούν να ρίξουν καμία γκόμενα, στην πραγματική ζωή. Τους περισσότερους, από δαύτους, τους κόβω για κρυφόπουστες. Δεν είναι φυσιολογικό, να είσαι στο σχολείο, το οποίο είναι γεμάτο ξέκωλα και πουτανάκια, να τα αγνοείς και να ασχολείσαι με κάτι αδύναμα παιδάκια, να τα στοχοποιείς και να τους κάνεις bullying.
Απογοητευμένος, από την παρακμή και την σαπίλα της πιάτσας, καβάλησα το εργαλείο και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Πάρκαρα την μηχανή στο γκαράζ και πήγα στο σπίτι μου. Επηρεασμένος από τα 90's, όπως έγραψα νωρίτερα, άνοιξα μία σακούλα με Fofico, που την είχα για ώρα ανάγκης, τα έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο, ξάπλωσα και έγραψα την παρούσα ενημέρωση.
Καλό ξημέρωμα, φιλαράκια μου!