Λίγα λόγια διάσπαρτα για διάφορες κοπέλες που έχω επισκεφθεί κατά καιρούς και που δουλεύουν ακόμα. Αν και πολλά έχουν γραφτεί θα πω και εγώ την δική μου άποψη.
Τζανίνα από Φωκαίας 25 ισόγειο. Όμορφη κοπέλα, μπάρμπυ με πιασίματα τόσο όσο. Πολύ καλο σέρβις με ακα πίπα και 69. Συνδυάζει πλέον υπηρεσίες και εμφάνιση. Αν και έχει καιρό να εμφανιστεί, όσο δούλευε ήταν στανταράκι μου και περνούσα όμορφα. Από ότι θυμάμαι παλιότερα δεν είχε τόσο καλές υπηρεσίες.
Στην αντί πέρα όχθη η Σάρα που δουλεύει μαζί της είναι τυπική έως και μέτρια. Της είχα δοκιμάσει σε παρτούζα αλλά το κυρίως κουπί το τράβούσε η Τζανίνα. Λεσβιακό δεν κάνουν.
Ελένη και Βερόνικα από Διδύμου 8. Μιλφ της διπλανής πόρτας με πολύ καλές υπηρεσίες και οι 2. Έχουν δοκιμαστεί μαζί και ξεχωριστά. Η Ελένη πιο όμορφη με πολύ ωραία υφή δέρματος. Αν δεν ήταν άκωλη θα ήταν σούπερ. Στην παρτούζα κάνουν ένα ψιλολεσβιακό αλλά ώς εκεί.
Εύα από Φωκαίας 13 Λιοσίων κλπ.
Νταρντάνα μελαχρινή με βυζάρες χυμώδης. Επίσης πολύ ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της. Το πάει αργά, ήρεμα χωρίς βιασύνη και στήνετε πολύ καλά για τον όγκο της. Επίσης στανταράκι μου πλέον. Τίμια περίπτωση στο 20άρικο ειδικά αν δουλεύει στα Λιοσίων που έχουν πολύ όμορφα δωμάτια,
Ντιάνα από Φυλής 65. Πρώην στουντιοκόριτσο με θητεία σε Γερμανούς. Πολύ όμορφη Ρουμάνα, κορμάρα, με φτιαχτό στήθος. Περιποιημένη μοσχομυριστή με καλές υπηρεσίες.
Τζέσσικα από Φυλής 59. Άλλο ένα πρώην στουντιοκόριτσο. Ωραίες βυζάρες, κοντούλα αλλά και αυτή άκωλη. Θα μου πεις αν είχε και κώλο δεν θα δούλευε στο 20άρι. Από υπηρεσίες σούπερ και αυτή. Ωραία πίπα και καλά στησίματα με άνεση χρόνου.
Σαμπίνα η περιβόητη από Βέργας 7. Με τις μέρες της. Μάλλον με τις νύχτες της. Έχω περάσει σούπερ, έχω περάσει και μέτρια. Είναι τι θα σου κάτσει εκείνη την ώρα. Ρίσκο.
Κωσταντίνα η πρωινή από Βέργας 6. Για πίπα μια χαρά είναι. Κλείνεις μάτια και απολαμβάνεις. Επίσης στο κόλπο είναι και η ξανθιά υπηρεσία που δουλεύει μαζί της. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα, σε συνδυασμό με το απλό πρόγραμμα που προσφέρει, αλλά αν έχετε το απωθημένο ναγαμήσετε υπηρεσία με ένα 20αρικάκι μια χαρά. Μπαίνει και μαζί με την Κωσταντίνα δωμάτιο.
Βικτώρια και Τάνια από
Διδυμου 27. Αν δεν έχετε πρόβλημα με την εμφάνιση τότε είναι σίγουρες επιλογές. Μπαίνεις, περνάς ωραία και δρόμο.
Φωτεινή από
Διδυμου 27 πλέον. Ναι όντως μεγάλωσε, άλλωστε κανείς δεν τα βάζει με το χρόνο. Όσες φορές την έχω πάρει είναι τιμιότατη. Την θυμάμαι στο RIP Ιουλιανού, χαμός για πάρτυ της. Πάντως και έτσι όπως είναι, είναι γυναικάρα.
Αννίτα από Φωκαίας 7. Νύχτα πλέον αλλά όσο δούλευε απογευματινή στο 27, μια χαρά. Ωραίο κορμάκι φρεσκαδούρα και τίμιο 20αρικάκι μέσα.
Ειρήνη από Φωκαίας 17 πάνω. Τα έχουν γράψει όλοι. Τίμια. Αν και αυτός ο σωματότυπος της "σιδερώστρας" δεν μου αρέσει, ωστόσο δοκίμασα και έφυγα ευχαριστημένος.