Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 405 άτομα (39 μέλη και 366 επισκέπτες)

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Ποια νεύρωση βρε φίλε???
Εδώ και οι πέτρες ξέρουν ότι έπαιρνε ή παίρνει ψυχοφάρμακα.
Κάντε καμία ενημέρωση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους γιατρούς, αν δεν σας πειράζει.
Διαπίστωση έκανα φίλε μου. Δεν είχα ιατρικό ιστορικό.
Ενημέρωση μόνο οι σπεσιαλίστες του bou , εγώ υπέρ σπάνια αναφέρομαι σε κάτι. Που και που τον χώνω σε 2-3 στανταράκια και τέλος.
Ποια νεύρωση βρε φίλε???
Εδώ και οι πέτρες ξέρουν ότι έπαιρνε ή παίρνει ψυχοφάρμακα.
Κάντε καμία ενημέρωση και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους γιατρούς, αν δεν σας πειράζει.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς αν θα δουλέψει σήμερα η Σαμπινα και τι ωρα πιάνει δουλειά ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Κατά τα άλλα επισκέφτηκα και την Τζασμιν σήμερα το πρωί στο φυλής 105. Πολύ ωραίο πιπινακι με σώμα του γάλακτος. Ξενέρωσα λίγο που είπαν τσιμπούκι με Καποτα και κατηφόρισα για μετάξι. Αλλά θέλω να την πάρω κάποια στιγμή. Αν ξέρει κανείς αν εργάζεται απόγευμα σήμερα...
όταν δουλεύει 1000-1600

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Η περιγραφή της ταιριάζει πάντως με της Λαρας από Ιάσωνος 32 διάδρομος δεξιά
Εμένα γιατί μου κάνει και για την άλλη που έγραψε την Σανέλ Ιάσωνος 44 ότι είναι η Βέρα η αρχιφόλα??? :think::hi:
Λίγα λόγια διάσπαρτα για διάφορες κοπέλες που έχω επισκεφθεί κατά καιρούς και που δουλεύουν ακόμα. Αν και πολλά έχουν γραφτεί θα πω και εγώ την δική μου άποψη.
Έβαλες τα πράγματα σε πολύ σωστή βάση.
Ακριβώς έτσι για αυτές που έγραψες.
Μην ξεχνάς πολλοί τις βγάζουν φόλες...
:hi:

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Περασμα με Ξενια Φωκ 17 πανω.
ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ στενο μουνι και ωραιο κοριτσι με καμπυλες.

Δευτερα τελευταια μερα δουλεια, Τριτη πεταει για αλλα εδαφη.

1η φορα περναω σε απλο προγραμμα και καταφερνω να τελειωσω(σε 4 λεπτα κιολας).

Επιβεβαιωνω φημες για Ειρηνη απο 17 πανω. Τελος πορνοκαριερας της κατα την παχουλη τσατσουλα.

Monster Ultra Blue και σπιτι.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.640
Πόντοι
2.536

Επιβεβαιωνω φημες για Ειρηνη απο 17 πανω. Τελος πορνοκαριερας της κατα την παχουλη τσατσουλα.

Στηθος νο3;

Bill the Dark Night

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
229
Πόντοι
0

Ti εννοείς? Για αυτό έχει χαθεί τελευταία η Ειρήνη? Μήπως είναι σε δίμηνη άδεια και η τσατσά για να προωθήσει τις νέες λέει μαλακές?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Για σας συναγωνιστές, ύστερα από χρόνια τσάρκα αυτές τις μέρες σε φυλής και μεταξουργείο και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ελάχιστες δίνουν κώλο και όσες το δίνουν συνήθως είναι μεγάλες ή " άσχημες, χοντρές " εξαίρεση από αυτές που είδα και πήρα είναι μια Βουλγάρα σχετικά νέα και αδύνατη η ειρήνη Φυλής 72 αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ με ζάλισε ήθελε να την γαμήσω το κωλάντερο της λίγο πχ 2 λεπτά μετά γκρίνιαζε ...............Στη φιλλιπίδου μια Ρουμάνα Μπέλα milf γκρίνιαζε και εκείνη μου έλεγε κλείσε τα πόδια σου όταν την πήδαγα τον κώλο της ........ Μια milf Κατερίνα στην Φωκαίας νούμερο δεν θυμάμαι ήταν αρκετά τίμια κωλοκατάθεση . Στο μετάξουργείο είναι στο Ιάσωνος 20 μια gilf Δανάη κρατιέται καλά αλλά δεν τόλμησα να την πάρω λόγο ότι είναι κοντά στα 60.....και λίγο πιο πάνω σε ένα γωνιακό υπόγειο στην ιασονος πάλι μια Ελένη Ρωσίδα mif χοντρή δίνει κώλο ,αυτή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα αλλά δεν βλέπεται.......Μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για πρωκτικό σε φυλής μεταξουργείο και πέριξ .....για να μην ψάχνω στα εντελώς τυφλά. Υστερόγραφο πριν καμιά 10-15 έτη υπήρχαν " νεαρά " και εμφανίσιμα κορίτσια που έδινα την πίσω τρύπα τους, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέψαν αυτές......

Τελευταία τροποποίηση:

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Live ντου στα 3φ

Τα ψηλα κλεισαν ηδη. Τσα2 στις πορτες, κοσμος μπουγιο την κανει.

Σημερα βρηκαν ρε πουστη.

Τελευταία τροποποίηση:

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Αστυνομία στη φυλής τωρα. Παραπονιούνται για τ δουλειά ψάχνουν σε πιο σπίτι θα μπούνε

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Για σας συναγωνιστές, ύστερα από χρόνια τσάρκα αυτές τις μέρες σε φυλής και μεταξουργείο και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ελάχιστες δίνουν κώλο και όσες το δίνουν συνήθως είναι μεγάλες ή " άσχημες, χοντρές " εξαίρεση από αυτές που είδα και πήρα είναι μια Βουλγάρα σχετικά νέα και αδύνατη η ειρήνη Φυλής 72 αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ με ζάλισε ήθελε να την γαμήσω το κωλάντερο της λίγο πχ 2 λεπτά μετά γκρίνιαζε ...............Στη φιλλιπίδου μια Ρουμάνα Μπέλα milf γκρίνιαζε και εκείνη μου έλεγε κλείσε τα πόδια σου όταν την πήδαγα τον κώλο της ........ Μια milf Κατερίνα στην Φωκαίας νούμερο δεν θυμάμαι ήταν αρκετά τίμια κωλοκατάθεση . Στο μετάξουργείο είναι στο Ιάσωνος 20 μια gilf Δανάη κρατιέται καλά αλλά δεν τόλμησα να την πάρω λόγο ότι είναι κοντά στα 60.....και λίγο πιο πάνω σε ένα γωνιακό υπόγειο στην ιασονος πάλι μια Ελένη Ρωσίδα mif χοντρή δίνει κώλο ,αυτή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα αλλά δεν βλέπεται.......Μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για πρωκτικό σε φυλής μεταξουργείο και πέριξ .....για να μην ψάχνω στα εντελώς τυφλά. Υστερόγραφο πριν καμιά 10-15 έτη υπήρχαν " νεαρά " και εμφανίσιμα κορίτσια που έδινα την πίσω τρύπα τους, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέψαν αυτές......
Τζούλια στην Ιάσωνος πρωινή βάρδια, λεπτή μελαχρινή με ωραίο κωλαρακι που το δίνει με χαρά και χωρίς βιασύνη

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
713
Πόντοι
81
Για όσους εργάζονται την ημέρα ή έχουν αϋπνίες τα βράδια, υπάρχει κάτι αξιόλογο στην 3η βάρδια στα κεντρικά Φυλής, Φωκαίας και Λιοσίων;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Πριν 3-4 μερες κατεβηκα στις 12βραδυ λιοσιων 73β,τελιωνε ολοημερο η Εμμυ κ θα ερχοταν η Μισελ ενα τιμιο στανταρακι πολλων μυστηδων.
Στο σαλονι ο κακος χαμος καμμια 10ρια ατομα και 2 αρκουδογυφτοι ψηλοι κοιλαραδες.Η κοπελα αργησε κ ειχε σειρα αλλο παληκαρι κι εφυγα.Σμρ περασα στις 12μιση το μεσημερι καρφι για εμμυ αλλα το πανω ηταν κλειστο λογω ελλειψης τσα2 μαλλον οποτε κατεβηκε να εργαστει κατω.Μπαινω μεσα ειχε δωματιο για μιση ωρα,εμφανιζεται μια Σαμιρα ασχημη για τα γουστα μου με ελευθερο στοματικο ενω τις προαλλες δεν εκανε....
Ερχεται και μια μικαελα γυφτολατινα με βυζια σιλικονατα και τεραστιες καμπυλες σφιχτη ομως.
Λεω θα παρω βρωμια σμρ ετσι για τη διαφορα.
Ερχεται στο δωματιο ασχολουμαι με τα βυζια της ενω μου επαιζε το εργαλειο,μου ανοιγει τα ποδια της οπου εχει ενα καταπληκτικο μουνακι με μικροσποπικα χειλη οπως μ αρεσει...αρχιζω κ.δαχτυλιαζω κι αμεσως υγραινεται η ρουφιανα.Πιπα μετρια πολυ θα ελεγα.Το κρεβατι υπερβολικα χαμηλο οπως μπαινεις στο 73α δεξια που εχει ανακαινιστει,στα 4 και επρεπε να σκυβω παρα πολυ σε φαση που δεν βολευε κι ειμαι.1,78 οι πιο ψηλοι αδυνατον να κανουν doggy.
Τη γυρναω ιεραποστολικο οπου και τελιωσα μετα απο λιγο.Το παλευει το κοριτσι αν κ θελει διορθωση μεγαλη σε πιπα κυριως.Δεν μου βγαζε φρεσκαδα σε καθαριοτητα αν κ δεν υπηρχαν περιεργες μυρωδιες.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Τραγική 3η βάρδια στη φυλής με το 70% των σπιτιών κλειστά και σχεδόν όλες με τα μούτρα κάτω

Πήγα Λιοσίων εκτός από Ρούμπι που έμπαινε για μισάωρο ήταν όλες μπάζα, ήθελα να δω και την καινούργια Χίλαρι που ήταν η πρώτη της μέρα
Ημινταρντανα καστανοξανθη αδιάφορη και ξυνή

Ξανά πίσω στη φυλής και το μόνο που έψαχνα ήταν φυσιολογικό σώμα και καλή διάθεση

Δοκίμασα την τύχη μου στο υπόγειο κάτω απ' το φ61 που δεν μπαίνω ποτέ επειδή φοβάμαι μη με πλακώσει

Εμφανίστηκε η κρυσταλ χασκογελοντας με ναζί
Επιτέλους λέω

Λευκό δέρμα για κολομβιανή
Το τέλειο σωματακι, σχεδόν πετιτ όπως μου αρεσει
24 ετών στο δωμάτιο ήταν πολυ ευδιάθετη με ναζί
Αποστειρωμενο πρόγραμμα αλλά το απόλαυσα αφού και η ίδια γαμιοταν με όρεξη

Αδιάφορη πίπα με Καποτά με μερικά μπασιματα που έκανε για βαθύ λαρύγγι
Φαινόταν ότι ήθελε να με ευχαριστήσει

Της ζήτησα να έρθει από πάνω
Κοπανηθηκαμε για αρκετή ώρα χωρίς να δυσανασχετεί πουθενά.

Γυρνάμε στα 4 με ωραία θέα
Το κωλαρακι της ήταν υπέροχο για κωλοχαστουκα που δεν δίνω συχνά αλλά είχε τέλεια αίσθηση

Είχα γραμπωσει για τα καλά από τα κωλομερια της που δεν χορταινα να ζουλαω
Της έδωσα αρκετές μπιστολιες με την ίδια να φωνάζει και να δείχνει πόσο το γουστάρει

Δεν περίμενα να χύσω εύκολα αλλά η κοπέλα μου έβγαλε αρκετή καύλα και με κατάφερε

Σίγουρα θα ξανά παω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom