Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
πέρασα δεν ήταν εκείΑν περάσεις και από τα μικρά της Ιάσωνος στείλε καμία ενημέρωση αν γύρισε η τιτανοτεραστια Τατιάνα!!
πέρασα δεν ήταν εκείΑν περάσεις και από τα μικρά της Ιάσωνος στείλε καμία ενημέρωση αν γύρισε η τιτανοτεραστια Τατιάνα!!
Αυτή η Κάτια όμορφη πρέπει να είναι? Μπήκα μέσα και μετά από μισό λεπτό σαλονάρισε. Αλλά δεν είχα προλάβει να μπω τέρμα μέσα στο μπουρδέλο και όπως βγήκε από την Τσατσο πόρτα είδα απλά μια φιγούρα ότι είναι αδύνατη και γύρισε πλάτη και έφυγε αστραπιαία πριν την δω...φυλής 65 κάτω Ντιάνα
φυλής 65 πάνω μάλλον Χριστίνα τσέχα
φυλής 84 Κάτια
φωκαίας 17 Αλεξάνδρα
Φυλής 72 Κατερίνα πολωνέζα
φιλλιπίδου 11 ισόγειο Μπέλλα και Βαλέρια
φιλλιπίδου 11 όροφος Καρολίνα και Μόνικα
84β (πάνω)Λυστε μου μια απορια, αυτη η Σονια που δινει πατο, ειναι στο 84 πανω ή στο 86 πανω?
οχι είναι η Πολωνέζα...είχε ξεκινήσει από Διδύμου 18 ,πέρασε από Φωκαίας 27α και 27β και εδώ κσι καιρό είναι στο 72 δεξιά.Η Κατερίνα στο Φυλής 72 είναι η ΑΜΕΑ, ή υπάρχει και πιο ΑΜΕΑ από αυτήν?
Θυμάσαι ποιες ήταν?πέρασα δεν ήταν εκεί
Ωραία άρα υπάρχει και πιο ΑΜΕΑ...οχι είναι η Πολωνέζα...είχε ξεκινήσει από Διδύμου 18 ,πέρασε από Φωκαίας 27α και 27β και εδώ κσι καιρό είναι στο 72 δεξιά.
Πριν από κανά μισάωρο ήμουνα μάρτυρας μιας τραγελαφικής φάσης,δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κράξω τη σιχαμερή τσατσά.( Δεν την είχα ξαναδεί πουθενά στα τσαρδιά, τουλάχιστον στα γνωστά). Αφού είπε το ποιηματάκι για το διπλό πρόγραμμα, μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα του δωματίου, κάτι της είπε η πουτάνα κι αυτή φρόντισε να ξεφτιλίσει τον πελάτη φωνάζοντας και λέγοντας πάνω από πέντε-έξι φορές "όχι μόνο γλείψιμο και πίπα, έχει και γαμήσι", ζητώντας επιβράβευση κιόλας από τους πελάτες σε αναμονή.Κάποια στιγμή βγήκε κι ο πελάτης σε άθλια ψυχική κατάσταση με το κεφάλι κάτω κι έφυγε.Περίμενα να βγει η Σανέλ στο σαλόνι να τη δω, φαίνεται περπατημένη γενικά, ψηλό άβυζο μιλφοστυλιάρι ,κι αποχώρησα συμπάσχοντας...Συνέχεια χθεσινής ενημέρωσης για βρωμερό Μετάξι:
Ιάσωνος 44, το 2ο στη σειρά. Κατάθεση στη Σανέλ , ένα Ουκρανικό ψηλό μιλφ στυλιάρι
με συμπαθητικό πρόσωπο και περιποιημένα άκρα.
Ανακοινώθηκαν 2 προγράμματα. Απλό με 10 και γλυφομούνι με ΑΚΑ στοματικό στα 15.
Φυσικά διαπραγματεύτηκα να περάσω στα 10 με γλυφομούνι κάτι που δέχτηκε τελικά
η κοπέλα. Έλεος πια με την αισχροκέρδεια!
Στο δωμάτιο έκανε τα συμφωνηθέντα, αλλά δεν δέχτηκε για γλύψιμο στο ξεσκισμένο
κωλοτρυπίδι της! Σε ερώτησή μου, εάν το δίνει με έξτρα 10ρικο, σχεδόν με έβρισε στα Ρώσικα,
ότι και καλά ποιος νομίζω ότι είμαι που θα τη γαμήσω από κώλο με τόσα λίγα χρήματα!
Άντε τώρα να εξηγήσω ότι στον συγκεκριμένο οίκο είχα ρίξει τον πρώτο μου πρωκτικό
κρεμπιέ στη Μαρία την Αλβανίδα (με τη χαρακτηριστική μύτη) και είχα ξεκωλιάσει
πολλάκις τη Μιλένα (γνωστή από Φυλής 74, κροκοδειλάδικο). Κι όλα αυτά χωρίς
έξτρα αμοιβή. Τέλος πάντων, τη βάζω στα 4 για δυνατό σφυρί, όπου κι έχυσα ακριβώς στο
10λεπτο. Φεύγοντας, η τσα2 με ρώτησε για την κοπέλα κι απάντησα ''καλούτσικη'', με αυτή
να μου φέρνει αντίρρηση, ότι τάχα είναι η καλύτερη. ''Εντάξει'', της λέω, ''αφού έχεις περάσει
στο δωμάτιο μαζί της, κάτι ξέρεις παραπάνω ''. Αφού την σκουπίδιασα λεκτικά, αποχώρησα
από την περιοχή με τυπικές εντυπώσεις. Αυτά!
Καλό ΠΣΚ!
Κοιτα ηθελα παντα να γαμησω μια με τετοιο κωλο μεγαλο κ σφιχτο.Στα 4 ηταν ωραιο το θεαμα.Δεν ειχε στο σωμα της σπυρια.Δεν ξερω αν την ξαναπαρω το εκανα καθαρα για την εμπειρια.Ειμαι φαν του στυλ της Εμμυς αλλα κι αυτη εχει γινει σαν το ανθρωπακι της μισελεν.Πιθανον κανει θεραπεια με κορτιζονη δεν ειναι φυσιολογικο αυτο το μπαλονιασμα που εχει ειναι λες κ τη φουσκωσεςRespect φίλε που γάμησες αυτό το μεταλλαγμένο Ορκ.
Την είδα χθές και μετά το σαλοναρισμα κάθησα και σκέφτηκα, αναρωτηθηκα πραγματικά ποιός τα γαμαει αυτά..
Η τύπισσα ήταν λες και την είχαν συναρμολογήσει από την μέση και κάτω.. Ένας πελώριος κωλος όπου χωρίς μαλακίες πλησίαζε το 1 μέτρο σε πλάτος, ζαρωμενος με σπυριά και λακούβες με εμφανή σημεία αποτυχημένων επεμβάσεων.
Κρίμα η κοπέλα αλλά εντάξει εμετός.
Και πάλι συγχαρητήρια για τον κόπο σου αλήθεια.
15 χρόνια πουτσα... λογικό είναι να μεταλλαχθεί μεγάλεΣυναγωνιστή, η Σόνια εμφανίστηκε το 2008. Εργαζόταν στο Φυλής 92Α, ως Εύα. Ήταν το απόλυτο milf, για την εποχή. Μέσα στο δωμάτιο τα έδινε και τα έκανε όλα. Καμία σχέση με το σήμερα, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει μεταλλαχθεί σε σπαστική και μυγγιάγκιχτη καριόλα. Το 2008 την έκοβα για 45+, ηλικιακά. Οπότε, λογικό είναι σήμερα να είναι 60άρα.
Η φήμη είναι ότι γουστάρει hard core η υαλοφορουσαΚαλησπέρα μύστες λέω να δοκιμάσω την ρουμπι απ λοσιων 73 το μόνο που με φρεναρει ότι έχει 4, 5 πολύ κακες κριτικές απ συναγωνιστές και μια καλή απ τον @n.smirni76 .. Και κάτι άλλο Εάν έχει περάσει κάποιος τώρα τελευταία με Μαρία Φώκαιας 13 αυτή με τα γυαλιά μια γνώμη δεν είναι του γούστου μου απλώς έκανε επιθετικό σαλοναρισμα κ φαίνεται λίγο εκφυλο..
Για το κλαρίνο παίζει και να αξίζει...χεχε.... βάρδια?ναι είναι τρανς, και πέραν του ότι
"ήτανε το σοκ μεγάλο" που λέει και ο Σταρόβας κάνει καλό πρωκτικό και καλό βαθύ κλαρίνο
Για την ειρηνη λες ειναι τρανςΓια το κλαρίνο παίζει και να αξίζει...χεχε.... βάρδια?
το πουρνό!Για το κλαρίνο παίζει και να αξίζει...χεχε.... βάρδια?
Δυστυχώς, τύπε μου, οι επιλογές για πρωκτικό έχουν στερέψει γιατί κατάλαβαν ότι και απλό πρόγραμμα να κάνουν,Για σας συναγωνιστές, ύστερα από χρόνια τσάρκα αυτές τις μέρες σε φυλής και μεταξουργείο και δυστυχώς διαπίστωσα ότι ελάχιστες δίνουν κώλο και όσες το δίνουν συνήθως είναι μεγάλες ή " άσχημες, χοντρές " εξαίρεση από αυτές που είδα και πήρα είναι μια Βουλγάρα σχετικά νέα και αδύνατη η ειρήνη Φυλής 72 αν θυμάμαι καλά ΑΛΛΑ με ζάλισε ήθελε να την γαμήσω το κωλάντερο της λίγο πχ 2 λεπτά μετά γκρίνιαζε ...............Στη φιλλιπίδου μια Ρουμάνα Μπέλα milf γκρίνιαζε και εκείνη μου έλεγε κλείσε τα πόδια σου όταν την πήδαγα τον κώλο της ........ Μια milf Κατερίνα στην Φωκαίας νούμερο δεν θυμάμαι ήταν αρκετά τίμια κωλοκατάθεση . Στο μετάξουργείο είναι στο Ιάσωνος 20 μια gilf Δανάη κρατιέται καλά αλλά δεν τόλμησα να την πάρω λόγο ότι είναι κοντά στα 60.....και λίγο πιο πάνω σε ένα γωνιακό υπόγειο στην ιασονος πάλι μια Ελένη Ρωσίδα mif χοντρή δίνει κώλο ,αυτή τον έφαγε αδιαμαρτύρητα αλλά δεν βλέπεται.......Μιας που είμαι λάτρης του πρωκτικού θα ήθελα τα φώτα σας αν υπάρχει κάτι αξιόλογο για πρωκτικό σε φυλής μεταξουργείο και πέριξ .....για να μην ψάχνω στα εντελώς τυφλά. Υστερόγραφο πριν καμιά 10-15 έτη υπήρχαν " νεαρά " και εμφανίσιμα κορίτσια που έδινα την πίσω τρύπα τους, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στέψαν αυτές......
Και μετά μου γράφει ο άλλος στα σχόλια της κριτικής μου γιατί απαξιώνω την πουτάνα!Πριν από κανά μισάωρο ήμουνα μάρτυρας μιας τραγελαφικής φάσης,δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κράξω τη σιχαμερή τσατσά.( Δεν την είχα ξαναδεί πουθενά στα τσαρδιά, τουλάχιστον στα γνωστά). Αφού είπε το ποιηματάκι για το διπλό πρόγραμμα, μετά από λίγο άνοιξε η πόρτα του δωματίου, κάτι της είπε η πουτάνα κι αυτή φρόντισε να ξεφτιλίσει τον πελάτη φωνάζοντας και λέγοντας πάνω από πέντε-έξι φορές "όχι μόνο γλείψιμο και πίπα, έχει και γαμήσι", ζητώντας επιβράβευση κιόλας από τους πελάτες σε αναμονή.Κάποια στιγμή βγήκε κι ο πελάτης σε άθλια ψυχική κατάσταση με το κεφάλι κάτω κι έφυγε.Περίμενα να βγει η Σανέλ στο σαλόνι να τη δω, φαίνεται περπατημένη γενικά, ψηλό άβυζο μιλφοστυλιάρι ,κι αποχώρησα συμπάσχοντας...