Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 136 άτομα (9 μέλη και 127 επισκέπτες)

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Μεσαμετοχύχτια βάρδια το Φωκ17Β (όωπς και το 17Α) είναι κλείστο γιατί λείπει το Ρώσικο πυροβόλο η Άντζελα. Λείπει απο τα Χριστούγεννα ξέρετε αν θα ξαναεπιστρέψει ;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
ΦΟΛΑ ΑΛΕΡΤ!!! στο φυλής 105 η γεματούλα λατίνα με τα μεγάλα βυζιά
που μοιάζει με ινδιάνα η χειρότερη λατινοφόλα έβερ! μπαίνει μέσα στο δωμάτιο κάθεται στο κρεβάτι οκλαδόν και με κοιτάζει! ελληνικά ή αγγλικά εννοείται γιοκ... καπότα σε πεσμένο πουλί και μετά
από 15-20 δευτερόλεπτα ξαπλώνει ανάσκελα με κλειστά πόδια(!) και κοιτάζει το ταβάνι σαν πτώμα! την έβαλα με το ζόρι να μου την παίξει να χύσω εννοείται δυσανασχέτησε...ΜΑΚΡΙΑ!
Η Μέγκαν ειναι, την εχω παρει δύο φορές (όπως και το αλλο το καυλακι τη Σαρα που κανουν βαρδια μαζι), δεν ειναι τοσο κακή. Εμνένα τελευταία φορά ξαπλωσα και από πανω μου μου κοπάναγε τις βυζάρες της στη μούρη με έκφυλο ύφος και μετά της πιπίλαγα τις ρώγες.
Η άλλη η Σαρα που δουλευει μαζι έχει ΤΡΟΜΕΡΗ πισωκίνηση αν τη βάλεις στα 4, θα χύσεις μονο απ το τρελο κούνημα που κανει με το κωλαράκι της.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Για σιγουράκι, με ελεύθερο στοματικό, πήγαινε στα Φιλιππίδου 11. Έχει ένα τραβεστί, που κερνάει πίπες τους πελάτες, στο σαλόνι.
Δεν ρωτάει καθολου τον αρπάζει κατ ευθείαν στο στόμα και σ αφεινει να χύσεις στο πάτωμα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live επιγραμματικα

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περγάμου 27 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αλκαμένους 113 Μαρίνα και Αλινα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό(εδώ συνεχίζετε το αστείο να ανακοινώνουν Ισπανικό...) και Ήρα που χθες τη πέτυχα στο αδελφό Ιάσωνος 46 στη 2η βάρδια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 δεξιά Γιασμίν λατινα, απλο πρόγραμμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Αγκυρας 12β Αντριαννα και Μαρίνα μιλφ με καστανοκοκκινο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι ,τατουάζ στο δεξί ώμο, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκυρας 12α Νταρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Αγκυρας 9 Μαρία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, δεν ανακοινώθηκε πρωκτικο, κάνουν και παρτουζα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Έλλη 3 Ειρήνη και επέστρεψε και η Κατερίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Διδύμου 8α Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 8β Ελένη και Βερονικα, αμ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 18 υπόγειο Ελένη η Βουλγάρα, έκανε το μαλλί ροζοκοκκινο..., με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδύμου 20 κλειστό το φως, έξω ήταν ο τσάτσος είπε ότι ίσως κατά τις 1230 έρθει η Ντιαννα.

Διδύμου 22 ισόγειο Συλβια, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 27 κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β Αντριανα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εσμεραλδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Σακιρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκιου 18 & 18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη και Ντιαννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Μπαρμπορα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Βεργας 6β Άννα και Αλινα, α σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 Ναταλί "Τσιαντακης" με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.634
Πόντοι
3.246
Η Μέγκαν ειναι, την εχω παρει δύο φορές (όπως και το αλλο το καυλακι τη Σαρα που κανουν βαρδια μαζι), δεν ειναι τοσο κακή. Εμνένα τελευταία φορά ξαπλωσα και από πανω μου μου κοπάναγε τις βυζάρες της στη μούρη με έκφυλο ύφος και μετά της πιπίλαγα τις ρώγες.
Η άλλη η Σαρα που δουλευει μαζι έχει ΤΡΟΜΕΡΗ πισωκίνηση αν τη βάλεις στα 4, θα χύσεις μονο απ το τρελο κούνημα που κανει με το κωλαράκι της.
ναι αλλα είναι ασχημομούρα

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Κάποια πρωινή για τώρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στόμα και γλωσσόφιλα ;;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
Φιλ 11α βραδινή/ μεταμεσονυκτια βάρδια

Πήγα με ένα φίλο για να τσεκάρει μια κοπέλα πού είχε δει αλλά κ να σπάσει πλάκα με την trans υπηρεσία.......τώρα γιατί δεν υπάρχει γιατί έτσι γούσταρε..... μπαίνουμε μέσα κ υπάρχουν 4 άτομα σαλόνι. Βγαίνει η ξανθιά λεπτή υπηρεσία που έβλεπα πρωτη φορά κ μας χαιρέτησε κ κάθετε καναπέ διπλά στο φιλο μου κ αυτός τη λέει τι κάνεις κορίτσι κ αυτή του πιάνει το εργαλείο πάνω από το παντελόνι κ αυτός τη χουφτωσε για τα καλά κ τις λέει έχεις καλά κορίτσια. Τα καλύτερα λέει αυτή.... κ σηκώνεται κ φωνάζει τα κορίτσια. Βγαινουν η Ντιάνα κ οι Λια κ η Ντιανα αρχισε να μου κωλοτριβεται οπως καθόμουν ορθιος σε μια γωνιά κ η Λια χόρευε στο στυλό (ωραια παρουσία η Λια αλλα φαίνεται φολα ειναι??). Οι συναγωνιστές πιτσιρικαδες βλέποντας το σκηνικό λένε στην υπηρεσία εμάς δεν μας έκανες τέτοια υποδοχή κ αυτή απαντάει περάστε μέσα δωμάτιο κ θα τα βρούμε καυλιαριδες. Τελικά φύγαμε αφού άλλη έψαχνε ο φίλος κ δεν τη βρήκε να εργάζεται. Όταν φεύγαμε ακουσα μπαίνει μέσα ένας τύπος κ όταν είδε τις κοπέλες λέει στην υπηρεσία εγώ θέλω εσένα.....αυτη του λέει περνά μέσα κ τα βρίσκουμε.....
Πολύ πλάκα το σκηνικό......

Αυτή τη Λια πάντως την έχω πετύχει κ απόγευμα αλλά κάτι με κρατάει να μην την δοκιμάσω στα prive. ....

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Φιλ 11α βραδινή/ μεταμεσονυκτια βάρδια

Πήγα με ένα φίλο για να τσεκάρει μια κοπέλα πού είχε δει αλλά κ να σπάσει πλάκα με την trans υπηρεσία.......τώρα γιατί δεν υπάρχει γιατί έτσι γούσταρε..... μπαίνουμε μέσα κ υπάρχουν 4 άτομα σαλόνι. Βγαίνει η ξανθιά λεπτή υπηρεσία που έβλεπα πρωτη φορά κ μας χαιρέτησε κ κάθετε καναπέ διπλά στο φιλο μου κ αυτός τη λέει τι κάνεις κορίτσι κ αυτή του πιάνει το εργαλείο πάνω από το παντελόνι κ αυτός τη χουφτωσε για τα καλά κ τις λέει έχεις καλά κορίτσια. Τα καλύτερα λέει αυτή.... κ σηκώνεται κ φωνάζει τα κορίτσια. Βγαινουν η Ντιάνα κ οι Λια κ η Ντιανα αρχισε να μου κωλοτριβεται οπως καθόμουν ορθιος σε μια γωνιά κ η Λια χόρευε στο στυλό (ωραια παρουσία η Λια αλλα φαίνεται φολα ειναι??). Οι συναγωνιστές πιτσιρικαδες βλέποντας το σκηνικό λένε στην υπηρεσία εμάς δεν μας έκανες τέτοια υποδοχή κ αυτή απαντάει περάστε μέσα δωμάτιο κ θα τα βρούμε καυλιαριδες. Τελικά φύγαμε αφού άλλη έψαχνε ο φίλος κ δεν τη βρήκε να εργάζεται. Όταν φεύγαμε ακουσα μπαίνει μέσα ένας τύπος κ όταν είδε τις κοπέλες λέει στην υπηρεσία εγώ θέλω εσένα.....αυτη του λέει περνά μέσα κ τα βρίσκουμε.....
Πολύ πλάκα το σκηνικό......

Αυτή τη Λια πάντως την έχω πετύχει κ απόγευμα αλλά κάτι με κρατάει να μην την δοκιμάσω στα prive. ....
Αυτη η Λια μια βυζαρου με tattoo στο μπουτι ειναι?

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
Προσοχη με μοντελε Αναστασια φιλιππιζεζα απο Φωκ25 πανω. Η τυπισσα ειχε 3 δωματια και στις αλλαγες ουτε καν περναγε απο μπανιο.
Επισης πριν κανα 2βδομαδο πανω στο 69, μου 'ρθαν υποπτες μυρουδιες. :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom