n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 239.943
- Πόντοι
- 46.232
Δες στο προηγούμενο μαγαζί της ,109αΕχουμε καμια κριτική άρχοντα
Δες στο προηγούμενο μαγαζί της ,109αΕχουμε καμια κριτική άρχοντα
Πολύ σωστά, λειτουργεί το πορνό-ένστικτο σου. Για την συγκεκριμένη, έχει γραφτεί ότι είναι φόλα.Αυτή τη Λια πάντως την έχω πετύχει κ απόγευμα αλλά κάτι με κρατάει να μην την δοκιμάσω στα prive. ....
Έσωσα ένα 20ρικο από την φωτιά!!!Πολύ σωστά, λειτουργεί το πορνό-ένστικτο σου. Για την συγκεκριμένη, έχει γραφτεί ότι είναι φόλα.
τύπε σε παγκόσμια 2η...Κολωνου 30 ισογειο Ντάρια, ξανθιά Ρουμάνα μόνιμη εκεί δε μου άρεσε. Η Κατερίνα η αλλη Ρουμανα εχει ρεπό.
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα φωτο απο το ερωτικό μπουντρούμι της Κολωνού. Μπαίνεις και δε βγαίνεις αχυστος οπως είπε η κορασις...
Εκει ειναι η πραγματικη θεση της Ηρας...στο Μεταξουργειο στο 10ρικο.....Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό(εδώ συνεχίζετε το αστείο να ανακοινώνουν Ισπανικό...) και Ήρα που χθες τη πέτυχα στο αδελφό Ιάσωνος 46 στη 2η βάρδια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Μετά το γάλα Αλεπούς ήταν το καλύτερο σου!!!Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα φωτο απο το ερωτικό μπουντρούμι της Κολωνού. Μπαίνεις και δε βγαίνεις αχυστος οπως είπε η κορασις...
Τι εννοείς είναι τώρα εκεί???Φωκαίας 27Β κάτω Ιρίνα πολύ καλή επιλογή. Την ειχα πάρει πριν μέρες.
Δεν ξέρω. Την ειχα πάρει πριν μέρες. Πάντως αξίζει.Μετά το γάλα Αλεπούς ήταν το καλύτερο σου!!!
Αλλά δυστυχώς έχασες την αποκλειστικότητα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς είναι τώρα εκεί???
ΟχιΗ αλιονα απο διδυμου 18α μηπως ειναι εκει τωρα;