You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 17.885
το ΠΡΩΙΜυύστες τα φώτα σας εχω παει κατι απογεύματα στο πορνομολ υπογειο 2 που λέτε οτι δουλεύει μια Ρωσίδα εμφανισημη με το ονομα Νικόλ ομως τον βλεπω συνέχεια κλειστό τον οίκο !
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 31.618
Είναι η Νικόλ που δούλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ορεα κοπέλα αλλά ψυλοφολα.τορα είναι στο πορνομολΜυύστες τα φώτα σας εχω παει κατι απογεύματα στο πορνομολ υπογειο 2 που λέτε οτι δουλεύει μια Ρωσίδα εμφανισημη με το ονομα Νικόλ ομως τον βλεπω συνέχεια κλειστό τον οίκο !
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Καλημέρα, αυτό το Στρατόπεδο Καποτά το έχετε σκίσει ρε.... καπότα, οχι Καποτά!
Όσο για την Τζανινα στη Φωκαιας που κάνει πλεον guest εμφανίσεις πρεπει κάποιος να της πει να μη φοράει 5 κιλά αρωμα για ευνόητους λόγους. Αμα δεν είσαι γάτος και παλιος στο κουρμπετι θα παρεις διαζύγιο με συνοπτικες διαδικασίες.
Όσο για την Τζανινα στη Φωκαιας που κάνει πλεον guest εμφανίσεις πρεπει κάποιος να της πει να μη φοράει 5 κιλά αρωμα για ευνόητους λόγους. Αμα δεν είσαι γάτος και παλιος στο κουρμπετι θα παρεις διαζύγιο με συνοπτικες διαδικασίες.
Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Καλημέρα συναγωνιστές..κάτι τίμιο για 3η βάρδια σήμερα στην περιοχή της φυλής;; σε πετιτ πιτσιρίκι υπάρχει;
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Φ71βΚαλημέρα συναγωνιστές..κάτι τίμιο για 3η βάρδια σήμερα στην περιοχή της φυλής;; σε πετιτ πιτσιρίκι υπάρχει;
Βερόνικα και Αλίσια
Λατινες πιτσιρίκια, αφρός εμφανισιακά αλλά 100% φόλα
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Του Formet η Αντζελα υπαρχει ακομα;Όχι η Formet, άλλη
εξάλλου δεν έγραψα για απλό αλλά ελεύθερο στοματικό
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Respect φίλε που γάμησες αυτό το μεταλλαγμένο Ορκ.Πριν 3-4 μερες κατεβηκα στις 12βραδυ λιοσιων 73β,τελιωνε ολοημερο η Εμμυ κ θα ερχοταν η Μισελ ενα τιμιο στανταρακι πολλων μυστηδων.
Στο σαλονι ο κακος χαμος καμμια 10ρια ατομα και 2 αρκουδογυφτοι ψηλοι κοιλαραδες.Η κοπελα αργησε κ ειχε σειρα αλλο παληκαρι κι εφυγα.Σμρ περασα στις 12μιση το μεσημερι καρφι για εμμυ αλλα το πανω ηταν κλειστο λογω ελλειψης τσα2 μαλλον οποτε κατεβηκε να εργαστει κατω.Μπαινω μεσα ειχε δωματιο για μιση ωρα,εμφανιζεται μια Σαμιρα ασχημη για τα γουστα μου με ελευθερο στοματικο ενω τις προαλλες δεν εκανε....
Ερχεται και μια μικαελα γυφτολατινα με βυζια σιλικονατα και τεραστιες καμπυλες σφιχτη ομως.
Λεω θα παρω βρωμια σμρ ετσι για τη διαφορα.
Ερχεται στο δωματιο ασχολουμαι με τα βυζια της ενω μου επαιζε το εργαλειο,μου ανοιγει τα ποδια της οπου εχει ενα καταπληκτικο μουνακι με μικροσποπικα χειλη οπως μ αρεσει...αρχιζω κ.δαχτυλιαζω κι αμεσως υγραινεται η ρουφιανα.Πιπα μετρια πολυ θα ελεγα.Το κρεβατι υπερβολικα χαμηλο οπως μπαινεις στο 73α δεξια που εχει ανακαινιστει,στα 4 και επρεπε να σκυβω παρα πολυ σε φαση που δεν βολευε κι ειμαι.1,78 οι πιο ψηλοι αδυνατον να κανουν doggy.
Τη γυρναω ιεραποστολικο οπου και τελιωσα μετα απο λιγο.Το παλευει το κοριτσι αν κ θελει διορθωση μεγαλη σε πιπα κυριως.Δεν μου βγαζε φρεσκαδα σε καθαριοτητα αν κ δεν υπηρχαν περιεργες μυρωδιες.
Την είδα χθές και μετά το σαλοναρισμα κάθησα και σκέφτηκα, αναρωτηθηκα πραγματικά ποιός τα γαμαει αυτά..
Η τύπισσα ήταν λες και την είχαν συναρμολογήσει από την μέση και κάτω.. Ένας πελώριος κωλος όπου χωρίς μαλακίες πλησίαζε το 1 μέτρο σε πλάτος, ζαρωμενος με σπυριά και λακούβες με εμφανή σημεία αποτυχημένων επεμβάσεων.
Κρίμα η κοπέλα αλλά εντάξει εμετός.
Και πάλι συγχαρητήρια για τον κόπο σου αλήθεια.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 201
Αρε πουτανα τζανινα. Κάποια στιγμή θα σε πετύχω που θα μου πάει....Καλημέρα, αυτό το Στρατόπεδο Καποτά το έχετε σκίσει ρε.... καπότα, οχι Καποτά!
Γύρισε η καύλα??Είναι η Νικόλ που δούλευε Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ορεα κοπέλα αλλά ψυλοφολα.τορα είναι στο πορνομολ
Για πες σε ποιο στο πορνομολ και τι βάρδια?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
ΌχιΤου Formet η Αντζελα υπαρχει ακομα;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
Φωκαιας 7 ισόγειο, Φωκαίας 9, Φυλής 72 δεξιά,Φυλής 84α, Διδύμου 20, Βεργας 6α, Εξηκιου 18γΚάποια με πρωκτικό πρωινή βάρδια ?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.633
- Πόντοι
- 3.246
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.633
- Πόντοι
- 3.246
είναι ανοιχτός τώραΜυύστες τα φώτα σας εχω παει κατι απογεύματα στο πορνομολ υπογειο 2 που λέτε οτι δουλεύει μια Ρωσίδα εμφανισημη με το ονομα Νικόλ ομως τον βλεπω συνέχεια κλειστό τον οίκο !
με αυτή την κοπέλα
που λες όντως πάνω απ το μέσο όρο!
johnvironas
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2023
- Like
- 607
- Πόντοι
- 80
Αν περάσεις και από τα μικρά της Ιάσωνος στείλε καμία ενημέρωση αν γύρισε η τιτανοτεραστια Τατιάνα!!είναι ανοιχτός τώρα
με αυτή την κοπέλα
που λες όντως πάνω απ το μέσο όρο!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.612
- Πόντοι
- 13.636
Εκεί ήμουν και εγώ τα σαββατοκύριακα πιο παλιά...Καλημέρα, αυτό το Στρατόπεδο Καποτά το έχετε σκίσει ρε.... καπότα, οχι Καποτά!
Με έστελναν για Ψωμιά!!!
Τζαννίνα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
αααα και Φιλιππίδου 11αΦωκαιας 7 ισόγειο, Φωκαίας 9, Φυλής 72 δεξιά,Φυλής 84α, Διδύμου 20, Βεργας 6α, Εξηκιου 18γ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
μόνο 2η βάρδιαΜηπως ξερει κανεις αμα δουλευει τωρα η Μπιουτη στο Φυλης 65?Και γενικα ποτε δουλευει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις