Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (9 μέλη και 117 επισκέπτες)

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;

RAMBOJIM_THE_REAL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Τύποι ποιες ώρες το χει ανοιχτό το τσαρδι τις οι θειτσα η αλιοναρα από δίδυμου??

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.211
Πόντοι
19.236

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Λούνα = Λατίνα Βενεζουέλα 100% :cheesy:

Κάνε μία βόλτα θα καταλάβεις σίγουρα.

Στο 10-15ρικο είναι 90% απλό, εξαίρεση είναι τα πρώτα μονοψήφια νούμερα Ιάσωνος (4-5 οίκοι) και μετά λίγα στην Μ.Α. κυρίως και κάποια διάσπαρτα που κάνουν ελ.στομ. κάποια από τα "κορίτσια" , αν σε νοιάζει το άναλ, 2-3 gilf κάνουν σε όλο το μετάξυ και η milf Τζούλια από Κ27 όροφο που δεν την έχω δεί αλλού από όταν κλείσανε εκεί, ούτε τις Λατίνες που είχε.
Φιλε δεν εχω λογους για να σε ευχαριστησω , καλο βραδυ !!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού. :(

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού. :(
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!

Pirkavlos1986

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Τον τελευταίο καιρό την έχω πετύχει κάποιες φορές απόγευμα αν θέλεις να τσεκάρεις. Πρωί συνήθως η Κλεοπάτρα.
Είναι απόγευμα εκτός από Σ/Κ που είναι και πρωί.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
357
Πόντοι
20
Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!
Μα δεν είπες κάτι ρε τύπε μου! Γενικές και αόριστες 4-5 κοπέλες που κάνουν πράγματα με έξτρα χρήματα στο δωμάτιο δεν λένε κάτι.
Η συζήτηση λήγει εδώ. :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
:jerking::jerking::jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.
Με εριξε στο στρωμα και ενω με επνιγε δυνατα αυτη γαμιοταν σα σκυλα και κοπανιοταν πανω στο καυλι μου και φωναζε ξανα δυνατα yes yes yes !!

-Κiss me bitch ! της ειπα με πνιγμενη φωνη.
Η μικρη με πλησιασε και εγω ανοιξα το στομα μου για γλωσσοφιλο, αυτη μου εριξε ενα φτυσιμο μεσα στο στομα

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.762
Πόντοι
4.646
Λοιπόν επειδή βλέπω γράφετε για έξτρα για να προσφέρουν παραπάνω παροχές οι κοπέλες τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αρχικά δεν πας σαν βρομιάρης όπως σου αρέσει να μυρίζει όμορφα η κοπέλα και να είναι καθαρή και ατριχη έτσι θα πρέπει να είσαι και εσύ, αν είσαι καθαρός έχεις πιθανότητες για κάτι παραπάνω για ελεύθερο στοματικό με εξτραδακι , λωκό για να σου δώσει έχεις πιθανότητες σε αυτές που βλέπεις όντως να είναι ξεχαρβαλομενος ο κώλος στα τέσσερα . Επίσης θα πρέπει να την φτιάχνεις και να γουστάρει μαζί σου για να κάνει το κατι παραπάνω με το αζημίωτο πάντα.
Οι κοπέλες έξω δεν έχουν προστασία και φοβούνται για hotel αν τις προτείνετε σε αντίθεση μέσα στα μαγαζιά που αν κάνεις μαλάκια θα φας φάπες.
Τώρα αυτές που μιλάνε άπιαστα Ελληνικά και τις βλέπεις που φεύγουν μόνες τους και σε έχουν μάθει και σαν πελάτη μετά απο πολλές συνεδρίες μαζί τους έχεις πιθανότητες για τηλέφωνο και hotel.
Τα λες πολύ σωστά, μύστη! Προσυπογράφω κάθε λέξη! :hi:

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγες ώρες με Καρολίνα από Φιλιππίδου 11. Πολύ καλή πίπα , αλλά μας τα χάλασε στα 4 , καθώς με το που μπήκα ζήτησε αλλαγή στάσης γιατί λέει ότι έχω στραβή ψωλή .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom