pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φωκαιας 17 πανω Ειρηνη Φυλης 69 κατω Ελενη
Μήπως έχεις σχέση με τον Μπαμπινιώτη???Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!
Φιλε δεν εχω λογους για να σε ευχαριστησω , καλο βραδυ !!!Λούνα = Λατίνα Βενεζουέλα 100%
Κάνε μία βόλτα θα καταλάβεις σίγουρα.
Στο 10-15ρικο είναι 90% απλό, εξαίρεση είναι τα πρώτα μονοψήφια νούμερα Ιάσωνος (4-5 οίκοι) και μετά λίγα στην Μ.Α. κυρίως και κάποια διάσπαρτα που κάνουν ελ.στομ. κάποια από τα "κορίτσια" , αν σε νοιάζει το άναλ, 2-3 gilf κάνουν σε όλο το μετάξυ και η milf Τζούλια από Κ27 όροφο που δεν την έχω δεί αλλού από όταν κλείσανε εκεί, ούτε τις Λατίνες που είχε.
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού.Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού.
Είναι απόγευμα εκτός από Σ/Κ που είναι και πρωί.Τον τελευταίο καιρό την έχω πετύχει κάποιες φορές απόγευμα αν θέλεις να τσεκάρεις. Πρωί συνήθως η Κλεοπάτρα.
Μα δεν είπες κάτι ρε τύπε μου! Γενικές και αόριστες 4-5 κοπέλες που κάνουν πράγματα με έξτρα χρήματα στο δωμάτιο δεν λένε κάτι.Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!
Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
όλες οι Ελληνίδες εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο!Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
Ψάχνεις για γκωνλικο έρωτα παίκτη ?Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;
Τα λες πολύ σωστά, μύστη! Προσυπογράφω κάθε λέξη!Λοιπόν επειδή βλέπω γράφετε για έξτρα για να προσφέρουν παραπάνω παροχές οι κοπέλες τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αρχικά δεν πας σαν βρομιάρης όπως σου αρέσει να μυρίζει όμορφα η κοπέλα και να είναι καθαρή και ατριχη έτσι θα πρέπει να είσαι και εσύ, αν είσαι καθαρός έχεις πιθανότητες για κάτι παραπάνω για ελεύθερο στοματικό με εξτραδακι , λωκό για να σου δώσει έχεις πιθανότητες σε αυτές που βλέπεις όντως να είναι ξεχαρβαλομενος ο κώλος στα τέσσερα . Επίσης θα πρέπει να την φτιάχνεις και να γουστάρει μαζί σου για να κάνει το κατι παραπάνω με το αζημίωτο πάντα.
Οι κοπέλες έξω δεν έχουν προστασία και φοβούνται για hotel αν τις προτείνετε σε αντίθεση μέσα στα μαγαζιά που αν κάνεις μαλάκια θα φας φάπες.
Τώρα αυτές που μιλάνε άπιαστα Ελληνικά και τις βλέπεις που φεύγουν μόνες τους και σε έχουν μάθει και σαν πελάτη μετά απο πολλές συνεδρίες μαζί τους έχεις πιθανότητες για τηλέφωνο και hotel.
Εδώ δεν κάθονται οι εργαζόμενες θα κάτσουν οι γκόμενες?Αν είναι έτσι βρίσκω και γκομενα και την γάμαω ο0ως και όσο θέλω