Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 328 άτομα (19 μέλη και 309 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αυτή η Ιρίνα αν είχε καλύτερες υπηρεσίες τύπου Μίρα θα έκλεινε όλα τα σπίτια της φυλής

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Λέω να πάω στην Σόφια στο διδύμου 22
Λέει τίποτα;;;;

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
λίγα συμπληρωματικά για φωκαίας στην ενημερωση του
@n.smirni76

Φωκ27β όπως ειπωθηκε απο Σμυρνη, η Ιρίνα με ανανεωμένο λουκ κοντό μαλλί και εντονα βαμμένα μάτια,γλυκιά,ορεξάτη φαινόταν.

Φωκ27α Μελίσσα μελαμψή προς σοκολστί λατίνα με αρκετά καλό σώμα νομίζω ήταν και την άνοιξη,μέτρια εκπομπή πάντως.

Φωκ25α Αλέξα με το παράξενο βλέμμα,κανονικό σώμα,μελαχρινή λατίνα πιό ανοιχτόδερμη.

Φωκ 19,17α και β όπως ειπώθηκαν ήδη

Φωκ13 ισ. κλειστά

Φωκ13υπ. η Εμμυ

Φωκ7ισ. και 9 ανοιχτά μάλλον με τις κλασσικές

Φωκ7υπ. κλειστό της Σάσας

Αυτά τα ολίγα.

Μελίσσα και Αλέξα οι δυο λατίνες από Φωκαίας 25α και 27α τις έχει πάρει κανείς γιατί έχουν ωραίο σώμα και ειδικά κολαράκι αλλά ανέκφραστες στο σαλονάρισμα.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Μελίσσα και Αλέξα οι δυο λατίνες από Φωκαίας 25α και 27α τις έχει πάρει κανείς γιατί έχουν ωραίο σώμα και ειδικά κολαράκι αλλά ανέκφραστες στο σαλονάρισμα.
Μελίσσα ίσως την άνοιξη στο 86α αλλά μπορεί κ να την μπερδεύω με άλλη,προσωπικά δε με τραβάει αλλά γούστα είν αυτά.
Η Αλέξα δεν είναι ανέκφραστη απλώς δε μούχει κάνει κλικ προς το παρόν.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Φιλε Junax μην το λες αυτο ακατορθωτο υπηρχαν η Αννα η Τζενη στην Φωκαιας και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα με φουλ προγραμμα κουκλες .
Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επισκέφθηκα σήμερα την Κρίσταλ, Φυλής 61. Την είχα μπανίσει από προηγούμενη βόλτα και μου είχε κινήσει την περιέργεια για δύο λόγους: γιατί είναι ωραία κοπέλα, χαμογελαστή εμφανίστηκε, από Βενεζουέλα σύμφωνα με την ίδια, γύρω στο 1,70, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, ωραίο αδύνατο σώμα με ωραίο κωλαράκι, 1,5 στήθος και ηλικία γύρω στα 28 με 30. Ο άλλος λόγος είναι ότι στην προηγούμενη βόλτα, βγήκε συναγωνιστής από δωμάτιο και την πρότεινε στον φίλο του ο οποίος περίμενε στο σαλόνι και πέρασε και ο άλλος.

Μην τα πολυλογώ, πήγα να τη φιλήσω στο στήθος και έπεσε άκυρο :confused:. Πίπα και μια στάση με εμένα από πάνω, με εκείνη να βγάζει κάτι ψευτοκραγούλες. Φαστ φουντ πήδημα, που δεν αξίζει ούτε ακόμη κι αν πρόκειται για μια ωραία κοπέλα.

Τεσπά, κι αυτά στο πρόγραμμα είναι :sunglasses:

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;

jimthereal

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2021
Like
39
Πόντοι
0
Τύποι ποιες ώρες το χει ανοιχτό το τσαρδι τις οι θειτσα η αλιοναρα από δίδυμου??

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Λούνα = Λατίνα Βενεζουέλα 100% :cheesy:

Κάνε μία βόλτα θα καταλάβεις σίγουρα.

Στο 10-15ρικο είναι 90% απλό, εξαίρεση είναι τα πρώτα μονοψήφια νούμερα Ιάσωνος (4-5 οίκοι) και μετά λίγα στην Μ.Α. κυρίως και κάποια διάσπαρτα που κάνουν ελ.στομ. κάποια από τα "κορίτσια" , αν σε νοιάζει το άναλ, 2-3 gilf κάνουν σε όλο το μετάξυ και η milf Τζούλια από Κ27 όροφο που δεν την έχω δεί αλλού από όταν κλείσανε εκεί, ούτε τις Λατίνες που είχε.
Φιλε δεν εχω λογους για να σε ευχαριστησω , καλο βραδυ !!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού. :(

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού. :(
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!

Pirkavlos1986

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
114
Πόντοι
0
Τον τελευταίο καιρό την έχω πετύχει κάποιες φορές απόγευμα αν θέλεις να τσεκάρεις. Πρωί συνήθως η Κλεοπάτρα.
Είναι απόγευμα εκτός από Σ/Κ που είναι και πρωί.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom