Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Αυτή η Ιρίνα αν είχε καλύτερες υπηρεσίες τύπου Μίρα θα έκλεινε όλα τα σπίτια της φυλής
Αυτή είναι η ξανθιά με το μοντελέ σώμα σωστά είναι άλληΑυτή η Ιρίνα αν είχε καλύτερες υπηρεσίες τύπου Μίρα θα έκλεινε όλα τα σπίτια της φυλής
Την Κορίνα σκέφτηκα....και τα 2 αρχίζουν από Κ....τώρα μένει ποια από τις 2 να δοκιμάσωΔεν υπάρχει άλλη Καρολίνα εκεί, μια είναι, επίσης καμία σχέση με νταρντανα
Ναι καρέ μαλλί.Αυτή είναι η ξανθιά με το μοντελέ σώμα σωστά είναι άλλη
λίγα συμπληρωματικά για φωκαίας στην ενημερωση του
@n.smirni76
Φωκ27β όπως ειπωθηκε απο Σμυρνη, η Ιρίνα με ανανεωμένο λουκ κοντό μαλλί και εντονα βαμμένα μάτια,γλυκιά,ορεξάτη φαινόταν.
Φωκ27α Μελίσσα μελαμψή προς σοκολστί λατίνα με αρκετά καλό σώμα νομίζω ήταν και την άνοιξη,μέτρια εκπομπή πάντως.
Φωκ25α Αλέξα με το παράξενο βλέμμα,κανονικό σώμα,μελαχρινή λατίνα πιό ανοιχτόδερμη.
Φωκ 19,17α και β όπως ειπώθηκαν ήδη
Φωκ13 ισ. κλειστά
Φωκ13υπ. η Εμμυ
Φωκ7ισ. και 9 ανοιχτά μάλλον με τις κλασσικές
Φωκ7υπ. κλειστό της Σάσας
Αυτά τα ολίγα.
Κάνει τα πάντα αλλά πολύ μέτρια εμφάνισηΛέω να πάω στην Σόφια στο διδύμου 22
Λέει τίποτα;;;;
Μελίσσα ίσως την άνοιξη στο 86α αλλά μπορεί κ να την μπερδεύω με άλλη,προσωπικά δε με τραβάει αλλά γούστα είν αυτά.Μελίσσα και Αλέξα οι δυο λατίνες από Φωκαίας 25α και 27α τις έχει πάρει κανείς γιατί έχουν ωραίο σώμα και ειδικά κολαράκι αλλά ανέκφραστες στο σαλονάρισμα.
Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!Φιλε Junax μην το λες αυτο ακατορθωτο υπηρχαν η Αννα η Τζενη στην Φωκαιας και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα με φουλ προγραμμα κουκλες .
Μήπως έχεις σχέση με τον Μπαμπινιώτη???Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;
Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.Μύστη, αυτά τα μωρά υπήρχαν κάποτε! Οι εποχές αυτές πέρασαν ενδεχομένως ανεπιστρεπτί!
Φιλε δεν εχω λογους για να σε ευχαριστησω , καλο βραδυ !!!Λούνα = Λατίνα Βενεζουέλα 100%
Κάνε μία βόλτα θα καταλάβεις σίγουρα.
Στο 10-15ρικο είναι 90% απλό, εξαίρεση είναι τα πρώτα μονοψήφια νούμερα Ιάσωνος (4-5 οίκοι) και μετά λίγα στην Μ.Α. κυρίως και κάποια διάσπαρτα που κάνουν ελ.στομ. κάποια από τα "κορίτσια" , αν σε νοιάζει το άναλ, 2-3 gilf κάνουν σε όλο το μετάξυ και η milf Τζούλια από Κ27 όροφο που δεν την έχω δεί αλλού από όταν κλείσανε εκεί, ούτε τις Λατίνες που είχε.
Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού.Φιλε μου δεν θα διαφωνησω μαζι σου ΟΜΩΣ υπαρχουν ακομα 4-5 που τα κανουν ολα ΜΟΝΟ σε πολυ γνωστους - καθαρους και κατοπιν τηληφωνικης επαφης .για ωρα ημερα και βαρδια, δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια στοιχεια γιατι αυτες τις 3 που εχω εγω θα τις χασω και δεν θα το ηθελα με κανενα τροπο , και για να ειμαι ειλικρινης παιζει που και που καποιο μικρο εξτραδακι η κανενα γυναικειο καλλωπιστικο μικτης αξιας.
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!Τότε δεν βρίσκω νόημα να το γράφουμε, εάν δεν λέμε ονόματα. Η ουσία είναι να υπάρχουν εμφανίσιμες νεαρές πόρνες που να κάνουν ανακοινωσιμο φουλ πρόγραμμα. Κάτι που δεν παίζει καν αυτή τη στιγμή στο 20ρικο, πόσο μάλλον στο 10ρικο του σιχαμενου Μεταξιού.
Είναι απόγευμα εκτός από Σ/Κ που είναι και πρωί.Τον τελευταίο καιρό την έχω πετύχει κάποιες φορές απόγευμα αν θέλεις να τσεκάρεις. Πρωί συνήθως η Κλεοπάτρα.