apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.582
- Πόντοι
- 456
Πολλα ευχαριστω οπως παντα αποδεικνυεις οτι You are the best !!!!!!!!2η βάρδια στο Φώκαιας 27β κάτω
Πολλα ευχαριστω οπως παντα αποδεικνυεις οτι You are the best !!!!!!!!2η βάρδια στο Φώκαιας 27β κάτω
Λοιπόν αυτό το τούβλο ήθελε να μου κάνει και εμένα τις γνωστές μαλακιες-κλεψιες για να μου φάει το χρόνο και να την κάνει. Εγώ ειμουν είδη φτιαγμένος με την τσαπου όρθια να ανεμιζει και μόλις με είδε άρχισε να λέει τι ωραίος άντρας που είσαι και τις γνωστές μαλακιες, γνώστης ότι βρόμα η δουλειά μύριζε απο μακρυά της είπα δεν θέλω πίπα είμαι έτοιμος για κώλο και εκεί μάσησε και άρχισε τις μαλακιες ...να σου πάρω πιπα και της είπα δεν κάνεις κώλο ; γιαυτό πέρασα εξάλλου αν δεν κάνεις να πάρω τα λεφτά μου πίσω και μου λέει εγώ δεν είμαι η γκομενα σου ωραία της λέω ναι δεν είσαι αλλά εγώ θα σε γαμησω οπως θέλω εγω οχι εσυ και την έδιωξα και βγήκα και πήρα το δεκάρικο πίσω. Για να γλυτώσετε από τέτοιου είδους φόλες τα λες εξ αρχής ότι θες κώλο αν σου αρχίσει τα μα και μου την διώχνεις κατευθείαν πριν σου πάρει πίπα γιατί μετά θα σου λέει ααα και εγώ σου πήρα πιπα και τις γνωστές πιπες που λένε όλες αυτές οι φόλες...ξέρουν καλά το ποιηματάκι τους. Μην μασάτε.Ε καλα ναι αυτη η Ιωαννα ειναι ισως η μεγαλυτερη φολαρα αυτη την εποχη στα Μεταξουργειο...οχι 10αρικο ουτε καν ταληρο δεν αξιζει...βασικα τιποτα ουτε καν τσαμπα......πολυ σκατοχαρακτηρας και ξεροκεφαλη,,,, και δεν μπορεις με τιποτα να συννενοηθεις μαζι της και ας ειναι Ελληνιδα...σαν να μιλας σε τοιχο...
Ναι μια φορά και ένα καιρό.... που υπήρχαν χρήματα ακόμα και οι καλοί πελάτες πήγαιναν τακτικά, τώρα πας φυλής και βλέπεις πιτσιρίκια για την καυλαντα που δεν γαμανε εεε πως να μην την κάνουν οι ωραίες που δίναν και λωκό αφού εξάλλου εξτρα λεφτά βγάζουν και από only fans και από άλλες μαλακιες instagram που υπάρχουν.Φιλε Junax μην το λες αυτο ακατορθωτο υπηρχαν η Αννα η Τζενη στην Φωκαιας και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα με φουλ προγραμμα κουκλες .
Οχι στο αργος πανε για φουντοσε αυτο που δουλευε η κατερινα παλια.να σου πω ρε φιλε μια ραμονα δουλευει ακομα?τη ειχα καταγαμησει .τι εχει γινει αυτηδιπλα απο το μπουρδελο της κατερινας
Καρολίνα φιλιππιδου 11 πολύ καλή στο στοματικοΕπιζητοντας τα φώτα των γνωστών και μη εξαιραιταιων μπου μελών.... δυτικές πρωινή βάρδια Φιλιππίδου, Κωνσταντινουπόλεως και Ιωαννίνων έχουμε κάποιες υπόψιν (εξαιρετικό στοματικό κατά προτίμηση)... ευχαριστώ πολύ (όπως πριν έτσι και τώρα) για τις πληροφορίες
Η κοντουλα νταρντανα επάνω ε?Καρολίνα φιλιππιδου 11 πολύ καλή στο στοματικο
Ναι η Ρωσίδα που φαίνεται από χλμ..Η κοντουλα νταρντανα επάνω ε?
Την είδα προχθές σε τσάρκα....έχω μπερδευτεί λίγο εντομεταξυ... καθότι είχα την εντύπωση ότι έπαιζε και άλλη Καρολίνα ψηλή νταρντανα στο κάτωΝαι η Ρωσίδα που φαίνεται από χλμ..
Αυτή η κοπέλα εάν είχε λίγο καλύτερο κωλο άνετα γινόταν εσκορτ των 200€
Εγώ λέω για την σχετικά κοντοθλα μεβτις βυζαρες με πρόγραμμα ελεύθερο στοματικο τελειωτικο στο σώμα που από το πρόσωπο καταλαβαίνεις ότι είναι Ρωσίδα για άλλη δεν ξέρωΤην είδα προχθές σε τσάρκα....έχω μπερδευτεί λίγο εντομεταξυ... καθότι είχα την εντύπωση ότι έπαιζε και άλλη Καρολίνα ψηλή νταρντανα στο κάτω
Εμένα μου είχε πει πως δούλευε Ιταλία πριν έρθει εδώ.
Ωραία παθιαρα γυναίκα αλλά νομίζω αρχίζει και γεμίζει, ενώ η κυτταρίτιδα στον κώλο της είναι έντονη.
Για τους παππούδες του σαητ είναι φωτιά
συνέχειά live
Βεργας 6β Άννα ξανθιά νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα..
Η Κλεοπάτρα στο πάνω, Αλεξάνδρα στο κάτω, κλειστό το 19Πέρασε κάποιος από Φωκαιας 17 πάνω σημερα? Μήπως παίζει η Ειρήνη?