Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (31 μέλη και 354 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.827
Πόντοι
46.232
Χοντρούλα σαν Μιλα και στο ύψος, προγράμματα δεν θυμάμαι.
Μου έκανε εντύπωση μία Άννα μαυρούλα ελάχιστα χοντρή πιο αδύνατη απο Τζέσικα και λίγο πιο παχιά απο Μαρία στο Ιάσωνος 19 όροφος, σε απλό.
Με το ξανθό ράστα μαλλί

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
γράφτηκε στους δίπλα ότι ήταν σήμερα το μεσημέρι κι ότι θα δουλεύει 11πμ με 8 το βράδι.

Η Ναταλι απο 8 το βράδι μέχρι πρωί.

Μαλακίες γράφουνε,
Πήγα στις 12:00 και ήταν κλειστό.
Κατέβηκα στην υπόγα και ήταν μια καυλα λάτιν Αναστασία .
Δεν της τον έδωσα , είμαι του ανατολικού μπλόκ.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Μαλακίες γράφουνε,
Πήγα στις 12:00 και ήταν κλειστό.
Δεν αντιλέγω,απλώς το σήμερα που γράφω πήγαινε για χτες Δευτέρα μιάς και πόσταρα στις 2 τη νύχτα ,εσύ ποιά μέρα πέρασες;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
ρε νιαμου:takethis::takethis::takethis:
Παρωδια παρτουζας:angry: τελικα προχθες στο Ιασονος 43 με την Ιωαννα απογευματινη βαρδυα,αν και θα καθοταν ως το πρωι.
Ανακοινωθηκε φουλ του κωλου,τυπικο σαλοναρισμα, αρωμα φολας ειχε ηδη αρχισει να αναδυεται στον χωρο .
Μαπα Αλβανης βλαχας,busty με βυζαρες.
3-4 χρονια πριν την ειχα γαμησει και μονος και παρεα με το λαμογιο τον Quaresma 1,76:undecided:
Kαμια σχεση με τοτε,η τυπισσα εχει εξελιχθει σε υπουλο κλεφτρονι :angry:με αεροπιπες,αερογαμιες,ροκανισμα χρονου,ψευτοτσαμπουκα και γενικα ειναι ενα απο τα χειροτερα χυσοδοχεια που παιζουν στο Μεταξι αυτη την στιγμη:zombie:
Ολικο φιασκο:thumbsdown:
Μονο εμπειροι χυστες που μπορουν να ανταπεξελθουν στο δυσκολο πεδιο δεν θα φυγουν αχυστοι.
Ενα καλο μπουκοταζ θα την κανει να ξανασκεφτει τις επαγγελματικες της επιλογες:tn36:
Μαζι της σαλοναριζε η γιαγια Ελενη,υπεραιωνοβιο γκρανυ με παρτουζες,κωλους,στανταρτ και τιποτα κατουρηματα,ολα ακαποτα,για γκραντε καταστασεις,πιο ασφαλη βγαινεις απο υπονομο με αρουραιους και λυματα παρα να την ακουμπησεις και μονο,προχωρατε με δικη σας ευθυνη:zombie:
:confused::confused::confused:
Ε καλα ναι αυτη η Ιωαννα ειναι ισως η μεγαλυτερη φολαρα αυτη την εποχη στα Μεταξουργειο...οχι 10αρικο ουτε καν ταληρο δεν αξιζει...βασικα τιποτα ουτε καν τσαμπα......πολυ σκατοχαρακτηρας και ξεροκεφαλη,,,, και δεν μπορεις με τιποτα να συννενοηθεις μαζι της και ας ειναι Ελληνιδα...σαν να μιλας σε τοιχο...

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Ε καλα ναι αυτη η Ιωαννα ειναι ισως η μεγαλυτερη φολαρα αυτη την εποχη στα Μεταξουργειο...οχι 10αρικο ουτε καν ταληρο δεν αξιζει...βασικα τιποτα ουτε καν τσαμπα......πολυ σκατοχαρακτηρας και ξεροκεφαλη,,,, και δεν μπορεις με τιποτα να συννενοηθεις μαζι της και ας ειναι Ελληνιδα...σαν να μιλας σε τοιχο...
Λοιπόν αυτό το τούβλο ήθελε να μου κάνει και εμένα τις γνωστές μαλακιες-κλεψιες για να μου φάει το χρόνο και να την κάνει. Εγώ ειμουν είδη φτιαγμένος με την τσαπου όρθια να ανεμιζει και μόλις με είδε άρχισε να λέει τι ωραίος άντρας που είσαι και τις γνωστές μαλακιες, γνώστης ότι βρόμα η δουλειά μύριζε απο μακρυά της είπα δεν θέλω πίπα είμαι έτοιμος για κώλο και εκεί μάσησε και άρχισε τις μαλακιες ...να σου πάρω πιπα και της είπα δεν κάνεις κώλο ; γιαυτό πέρασα εξάλλου αν δεν κάνεις να πάρω τα λεφτά μου πίσω και μου λέει εγώ δεν είμαι η γκομενα σου ωραία της λέω ναι δεν είσαι αλλά εγώ θα σε γαμησω οπως θέλω εγω οχι εσυ και την έδιωξα και βγήκα και πήρα το δεκάρικο πίσω. Για να γλυτώσετε από τέτοιου είδους φόλες τα λες εξ αρχής ότι θες κώλο αν σου αρχίσει τα μα και μου την διώχνεις κατευθείαν πριν σου πάρει πίπα γιατί μετά θα σου λέει ααα και εγώ σου πήρα πιπα και τις γνωστές πιπες που λένε όλες αυτές οι φόλες...ξέρουν καλά το ποιηματάκι τους. Μην μασάτε.

Τελευταία τροποποίηση:

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Φιλε Junax μην το λες αυτο ακατορθωτο υπηρχαν η Αννα η Τζενη στην Φωκαιας και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι τωρα με φουλ προγραμμα κουκλες .
Ναι μια φορά και ένα καιρό.... που υπήρχαν χρήματα ακόμα και οι καλοί πελάτες πήγαιναν τακτικά, τώρα πας φυλής και βλέπεις πιτσιρίκια για την καυλαντα που δεν γαμανε εεε πως να μην την κάνουν οι ωραίες που δίναν και λωκό αφού εξάλλου εξτρα λεφτά βγάζουν και από only fans και από άλλες μαλακιες instagram που υπάρχουν.

Τελευταία τροποποίηση:

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.473
Πόντοι
201
Τώρα καινούργιο ανέκδοτο έχουμε γεμίσει λατινες. Ούτε στην κουλτούρα δεν ταιριάζουμε με αυτές, έτυχε να γαμησω 2-3 από αυτά έτσι για την κουλτούρα η μια είχε πάρει το κινητό μαζί της στο δωμάτιο και έβαζε μουσική η άλλη είχε βάλει ακουστικά στα αυτιά η αλλη ήταν σαν κλαμμενο μουνι λες και γαμαγα πλαστική κούκλα. Ρε Τι είναι αυτά που τις βρήκαν και μας τις στείλανε, από ποιο ναυάγιο τις μάζεψαν. Από το κακό στο χειρότερο.... εγώ προτείνω τα μαγαζιά να έχουν για κάθε κοπέλα βιβλίο με βαθμολόγηση ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής του στιλ η κοπέλα εδωσε κώλο; και να βαθμολογούμε.... ξέρετε πόσα λεφτά θα γλιτώσουμε απο φόλες ...? Πόσοι γαμανε που δεν διαβάζουν εδώ και δεν ξέρουν γενικά τι παίζει πάρα πολύ...

Τελευταία τροποποίηση:

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
653
Πόντοι
81
σε αυτο που δουλευε η κατερινα παλια.να σου πω ρε φιλε μια ραμονα δουλευει ακομα?τη ειχα καταγαμησει .τι εχει γινει αυτηδιπλα απο το μπουρδελο της κατερινας
Οχι στο αργος πανε για φουντο

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
H Μαρία η Αλβανίαρα από φωκαιας δουλεύει σήμερα?

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Επιζητοντας τα φώτα των γνωστών και μη εξαιραιταιων μπου μελών.... δυτικές πρωινή βάρδια Φιλιππίδου, Κωνσταντινουπόλεως και Ιωαννίνων έχουμε κάποιες υπόψιν (εξαιρετικό στοματικό κατά προτίμηση)... ευχαριστώ πολύ (όπως πριν έτσι και τώρα) για τις πληροφορίες

mitroglou

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2023
Κριτικές
2
Like
758
Πόντοι
81
Επιζητοντας τα φώτα των γνωστών και μη εξαιραιταιων μπου μελών.... δυτικές πρωινή βάρδια Φιλιππίδου, Κωνσταντινουπόλεως και Ιωαννίνων έχουμε κάποιες υπόψιν (εξαιρετικό στοματικό κατά προτίμηση)... ευχαριστώ πολύ (όπως πριν έτσι και τώρα) για τις πληροφορίες
Καρολίνα φιλιππιδου 11 πολύ καλή στο στοματικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom