Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 311 άτομα (23 μέλη και 288 επισκέπτες)

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
343
Πόντοι
20
Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Reuzel

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!
Μα δεν είπες κάτι ρε τύπε μου! Γενικές και αόριστες 4-5 κοπέλες που κάνουν πράγματα με έξτρα χρήματα στο δωμάτιο δεν λένε κάτι.
Η συζήτηση λήγει εδώ. :hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
:jerking::jerking::jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.
Με εριξε στο στρωμα και ενω με επνιγε δυνατα αυτη γαμιοταν σα σκυλα και κοπανιοταν πανω στο καυλι μου και φωναζε ξανα δυνατα yes yes yes !!

-Κiss me bitch ! της ειπα με πνιγμενη φωνη.
Η μικρη με πλησιασε και εγω ανοιξα το στομα μου για γλωσσοφιλο, αυτη μου εριξε ενα φτυσιμο μεσα στο στομα

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Λοιπόν επειδή βλέπω γράφετε για έξτρα για να προσφέρουν παραπάνω παροχές οι κοπέλες τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αρχικά δεν πας σαν βρομιάρης όπως σου αρέσει να μυρίζει όμορφα η κοπέλα και να είναι καθαρή και ατριχη έτσι θα πρέπει να είσαι και εσύ, αν είσαι καθαρός έχεις πιθανότητες για κάτι παραπάνω για ελεύθερο στοματικό με εξτραδακι , λωκό για να σου δώσει έχεις πιθανότητες σε αυτές που βλέπεις όντως να είναι ξεχαρβαλομενος ο κώλος στα τέσσερα . Επίσης θα πρέπει να την φτιάχνεις και να γουστάρει μαζί σου για να κάνει το κατι παραπάνω με το αζημίωτο πάντα.
Οι κοπέλες έξω δεν έχουν προστασία και φοβούνται για hotel αν τις προτείνετε σε αντίθεση μέσα στα μαγαζιά που αν κάνεις μαλάκια θα φας φάπες.
Τώρα αυτές που μιλάνε άπιαστα Ελληνικά και τις βλέπεις που φεύγουν μόνες τους και σε έχουν μάθει και σαν πελάτη μετά απο πολλές συνεδρίες μαζί τους έχεις πιθανότητες για τηλέφωνο και hotel.
Τα λες πολύ σωστά, μύστη! Προσυπογράφω κάθε λέξη! :hi:

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγες ώρες με Καρολίνα από Φιλιππίδου 11. Πολύ καλή πίπα , αλλά μας τα χάλασε στα 4 , καθώς με το που μπήκα ζήτησε αλλαγή στάσης γιατί λέει ότι έχω στραβή ψωλή .

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
225
Πόντοι
21
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.
Με εριξε στο στρωμα και ενω με επνιγε δυνατα αυτη γαμιοταν σα σκυλα και κοπανιοταν πανω στο καυλι μου και φωναζε ξανα δυνατα yes yes yes !!

-Κiss me bitch ! της ειπα με πνιγμενη φωνη.
Η μικρη με πλησιασε και εγω ανοιξα το στομα μου για γλωσσοφιλο, αυτη μου εριξε ενα φτυσιμο μεσα στο στομα
Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?
Πρόκειται για κριτική του dmtrxxx
Ρώτα αυτόν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε πιο δουλευει η μαργκω τωρα;;
Πέταξε το πουλί

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Θα θα περάσει κανεις από φωκαιας 2η βαρδια να μας πει για το 13 ?

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Θα θα περάσει κανεις από φωκαιας 2η βαρδια να μας πει για το 13 ?
Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.
Μήπως η μελαχρινή Μαρία με τα γυαλάκια με την γερόντισσα που θυμίζει βάτραχο, ή καινούργια άφιξη?

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
361
Πόντοι
20
Καλησπέρα μύστες μου, μήπως ξέρει κανεις σήμερα είναι η Κατερίνα στο κολωνου 30Α; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom