dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 343
- Πόντοι
- 20
Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
Μα δεν είπες κάτι ρε τύπε μου! Γενικές και αόριστες 4-5 κοπέλες που κάνουν πράγματα με έξτρα χρήματα στο δωμάτιο δεν λένε κάτι.Φιλε μου εγω σου απαντησα οτι ακομα υπαρχουν 4-5 ωραιες κοπελες δυστυχως , σε κατι που ειπες οτι ειναι την σημερον ημερα ακατορθωτο ,λαθος μου που σου ειπα και πεντε πραγματα παρα πανω !!!!!!!!!!
Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
όλες οι Ελληνίδες εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο!Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.Θέλω να πάω σε κάποιοα για φτυσίδι στην μούρη. Δηλαδή αυτή να δίνει φτυσιές. Ποιές το κάνουν αυτό;
Ψάχνεις για γκωνλικο έρωτα παίκτη ?Χερεται αλανια.ηρθα διακοπεσ αθηνα.θα παω μεταξουργιο προινεσ ωρεσ γυρο στησ 10.που μου πρπτινετε να παω;θελω φουλ προγραμα πε προκτικο.
Πιο πουρδελο εχει τιν καλιτερη;
Τα λες πολύ σωστά, μύστη! Προσυπογράφω κάθε λέξη!Λοιπόν επειδή βλέπω γράφετε για έξτρα για να προσφέρουν παραπάνω παροχές οι κοπέλες τα πράγματα είναι πολύ απλά: Αρχικά δεν πας σαν βρομιάρης όπως σου αρέσει να μυρίζει όμορφα η κοπέλα και να είναι καθαρή και ατριχη έτσι θα πρέπει να είσαι και εσύ, αν είσαι καθαρός έχεις πιθανότητες για κάτι παραπάνω για ελεύθερο στοματικό με εξτραδακι , λωκό για να σου δώσει έχεις πιθανότητες σε αυτές που βλέπεις όντως να είναι ξεχαρβαλομενος ο κώλος στα τέσσερα . Επίσης θα πρέπει να την φτιάχνεις και να γουστάρει μαζί σου για να κάνει το κατι παραπάνω με το αζημίωτο πάντα.
Οι κοπέλες έξω δεν έχουν προστασία και φοβούνται για hotel αν τις προτείνετε σε αντίθεση μέσα στα μαγαζιά που αν κάνεις μαλάκια θα φας φάπες.
Τώρα αυτές που μιλάνε άπιαστα Ελληνικά και τις βλέπεις που φεύγουν μόνες τους και σε έχουν μάθει και σαν πελάτη μετά απο πολλές συνεδρίες μαζί τους έχεις πιθανότητες για τηλέφωνο και hotel.
Εδώ δεν κάθονται οι εργαζόμενες θα κάτσουν οι γκόμενες?Αν είναι έτσι βρίσκω και γκομενα και την γάμαω ο0ως και όσο θέλω
Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.
Με εριξε στο στρωμα και ενω με επνιγε δυνατα αυτη γαμιοταν σα σκυλα και κοπανιοταν πανω στο καυλι μου και φωναζε ξανα δυνατα yes yes yes !!
-Κiss me bitch ! της ειπα με πνιγμενη φωνη.
Η μικρη με πλησιασε και εγω ανοιξα το στομα μου για γλωσσοφιλο, αυτη μου εριξε ενα φτυσιμο μεσα στο στομα
Σε πιο δουλευει η μαργκω τωρα;;Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?
Δεν ξερω. Δεν την ξερω καθολου αυτην την μαργκωΣε πιο δουλευει η μαργκω τωρα;;
Ααα οκ...την ειχα δει πιο παλια καπου αλλα δν γνωριζω αν ειναι ακομα εκει..Δεν ξερω. Δεν την ξερω καθολου αυτην την μαργκω
Πρόκειται για κριτική του dmtrxxxΕσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?
Πέταξε το πουλίΣε πιο δουλευει η μαργκω τωρα;;
Συγνωμη λάθος.Πρόκειται για κριτική του dmtrxxx
Ρώτα αυτόν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πέταξε το πουλί
Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.Θα θα περάσει κανεις από φωκαιας 2η βαρδια να μας πει για το 13 ?
Μήπως η μελαχρινή Μαρία με τα γυαλάκια με την γερόντισσα που θυμίζει βάτραχο, ή καινούργια άφιξη?Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.