Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (18 μέλη και 313 επισκέπτες)

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Απογευματινη ενημερωση( δε ειναι πληρης ,σορρυ. κακη μνημη)
Φωκαίας 27Β οροφος Εβελινα ξανθο μιλφακι απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β ημιοροφος Ιρινα (κατι τετοιο ) ξανθο καρε σωμα και κουνηματα τσοντας και ενα αλλο μιλφ καστανοξανθο λιγο ατσουμπαλο σωμα σε απλο
Φωκαιας 27α Μελισσα κολομβιανο σε απλο (πρωι ητανε στο Φυλης 86Α) . οχι τοσο καλο προσωπο , μελαψο ,μαζεμενο μελαχρινο μαλλι. κωλαρα δε
Φωκαιας 25α Αναστασια σχιστοματικο με ωραιες φτιαχτες βυζαρες ,λεπτο κορμι ,μακρια μαυρα μαλλια σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 17β Ειρηνη σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 13 πανω Μαριλια σε απλο .
Φωκαιας 13 κατω Αννα απο "Βενεζουελα" ψηλο νταρντανοπιτσιρικι σε ελευθερο .
Φυλης 84Β θεια Σονια απο το πρωι εκει
Αν ξερει κανεις ,τι απεγινε Μιρα που τελευταια ηταν στο Φυλης 86α πρωινα , παλαιοτερα Περγαμου 1 ?

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300

zigoleletas

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Απογευματινη ενημερωση( δε ειναι πληρης ,σορρυ. κακη μνημη)
Φωκαίας 27Β οροφος Εβελινα ξανθο μιλφακι απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β ημιοροφος Ιρινα (κατι τετοιο ) ξανθο καρε σωμα και κουνηματα τσοντας και ενα αλλο μιλφ καστανοξανθο λιγο ατσουμπαλο σωμα σε απλο
Φωκαιας 27α Μελισσα κολομβιανο σε απλο (πρωι ητανε στο Φυλης 86Α) . οχι τοσο καλο προσωπο , μελαψο ,μαζεμενο μελαχρινο μαλλι. κωλαρα δε
Φωκαιας 25α Αναστασια σχιστοματικο με ωραιες φτιαχτες βυζαρες ,λεπτο κορμι ,μακρια μαυρα μαλλια σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 17β Ειρηνη σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 13 πανω Μαριλια σε απλο .
Φωκαιας 13 κατω Αννα απο "Βενεζουελα" ψηλο νταρντανοπιτσιρικι σε ελευθερο .
Φυλης 84Β θεια Σονια απο το πρωι εκει
Αν ξερει κανεις ,τι απεγινε Μιρα που τελευταια ηταν στο Φυλης 86α πρωινα , παλαιοτερα Περγαμου 1 ?
η Μαριλια ειναι αλλη απο την κλασικη μαρια που ηταν εκει ? στο φ13 πανω?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Τι προσυπογραφεις ακριβως? Εσυ δεν εισαι ο κουασιμοδος χομπιτ που χεζεις στα τσαρδια και το θεωρεις μαγκια? Τι σχεση εχεις εσυ με την καθαριοτητα ανωμαλε δασκαλακο που σε σιχαινονται ολα τα θυληκα
Ναι εγώ είμαι ρε κλωνε! Που μπήκες μετά από 5 χρόνια από την εγγραφή σου και το παίζεις πλήρως ενημερωμένος :jerking:. Μάλιστα, πρόσφατα εχεσα σε ένα κρυφό μπουρδέλο στην οδό Σωζοπολεως... :birdman::2funny:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Ρε ‘σείς μια Τατιάνα από Ιάσωνος είναι μια παχουλή; Άλλες προσδοκίες ειχα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Άλλη Τατιάνα αυτή (με τα μεγάλα βυζια)αυτή που λογικά είδες, σε σχέση με αυτή πού πιστεύω ότι λές ότι είχες άλλες προσδοκίες , λείπει βέβαια και στη πατρίδα της τώρα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Έχει φύγει και από εκεί.
Τραγουδάει σε στούντιο τώρα!!! :rockon::rockon::rockon::hi:
Ένα εμφανισιμο μωράκι υπήρχε κάποτε στο 20άρικο που να δίνει κουλούρι ....το χάσαμε κ αυτό δυστυχώς κ δεν προλάβαμε να το δοκιμάσουμε.....
τώρα μόνο στα 100 + θα παίζει μπάλα??

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ένα εμφανισιμο μωράκι υπήρχε κάποτε στο 20άρικο που να δίνει κουλούρι ....το χάσαμε κ αυτό δυστυχώς κ δεν προλάβαμε να το δοκιμάσουμε.....
τώρα μόνο στα 100 + θα παίζει μπάλα??
Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στη βάση της στη Φυλής. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα μα αφου...!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
502
Πόντοι
310
Η Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε στην πατρίδα της. Καμία σχέση, ήταν ψηλή, αδύνατη, ωραία γυναίκα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Η Τατιάνα από Ιάσωνος 1β γύρισε στην πατρίδα της. Καμία σχέση, ήταν ψηλή, αδύνατη, ωραία γυναίκα.
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
502
Πόντοι
310
Με την συγκεκριμενη νομιζω 2 μερες πριν σταματησει για να παει στην πατριδα της μου ετυχε ενα περιεργο περιστατικο....περασα λοιπον δωματιο μαζι της και μολις εχυσα προσφερθηκε να μου βγαλει η ιδια την καποτα...πηρε ενα μωρομαντηλο και την αφαιρεσε προσεκτικα..δεν εδωσα σημασια μου αρεσε κιολας γιατι ενιωσα οτι με περιποιηται...αφου βγηκε απο το δωματιο εριξα μια ματια στο καλαθακι και ειδα μονο κατι χαρτια οποτε την καποτα μαλλον δεν την πεταξε εκει...μπα λεω θα την πεταξε μεσα στο κουζινακι...την αλλη μερα το ξανασκεφτικα και αναρωτηθηκα μηπως τελικα δεν την πεταξε την καποτα και κρατησε το σπερμα.....μηπως τελικα το εκανε και σε αλλους αυτο και τα πηρε ολα τα χυσια μαζι της στην πατριδα της? να τα κανει τι ομως? να τα πουλησει?....δεν ξερω ισως και να ηταν η ιδεα μου οτι πηρε την καποτα μαζι της εξω απο το δωματιο...εαν ετυχε και σε αλλον συναγωνιστη εδω μεσα παρομοιο περιστατικο με την Τατιανα ας γραψει εδω....
Εγώ φίλε μου όσες φορές την πήρα την έχυσα στο στόμα και τα έφτυνε, δεν μπορώ να σου πω

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Λογικά αντί για αίμα λόγω του πολέμου πλέον θα μαζεύουν & σπέρμα, Ελληνικό (σαν τους 300 του Λεωνίδα, Κυριάκος Μητσοτάκης κτλ.), δυνατό/αρσενικό για να γονιμοποιήσουν οι νέες γενιές ΔΕΝ εξηγείται διαφορετικά!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Συνεύρεση πριν από λίγο με τη νεαρή μελαχρινή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα, κορμί με λίγα κιλάκια που της πάνε, είναι δε καυλωτικό το ημιδιαφανές που φοράει στο σαλόνι. Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα άνευ καποτιδίου χάλια, αλλά με λίγο "ψήσιμο" και διπλωματία παίρνει μπρος και συμμετέχει ικανοποιητικά.Για το αντίτιμο κρίνεται καλή.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Συνεύρεση πριν από λίγο με τη νεαρή μελαχρινή Μαρία στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα, κορμί με λίγα κιλάκια που της πάνε, είναι δε καυλωτικό το ημιδιαφανές που φοράει στο σαλόνι. Όχι κάτι ιδιαίτερο, πίπα άνευ καποτιδίου χάλια, αλλά με λίγο "ψήσιμο" και διπλωματία παίρνει μπρος και συμμετέχει ικανοποιητικά.Για το αντίτιμο κρίνεται καλή.
Ξέχασα νά αναφέρω το highlight, μπαίνοντας μέσα είδα μια γάτα καλοθρεμμένη κουλουριασμένη να κοιμάται στην πολυθρόνα,φαινόταν άνετη με ύφος "μη μου τούς κύκλους τάραττε"! Ρώτησα τη Μαρία αν ήταν δική της αλλά δεν κατάλαβε, μάλλον της γειτονιάς είναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom