Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (25 μέλη και 262 επισκέπτες)

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
514
Πόντοι
21
Η Μαργκώ εδωσε ρεστα αφου οταν την εγλειφα στα βυζια ξαφνικα νιωθω το χερι της στο λαιμο μου να με πνιγει.
Με εριξε στο στρωμα και ενω με επνιγε δυνατα αυτη γαμιοταν σα σκυλα και κοπανιοταν πανω στο καυλι μου και φωναζε ξανα δυνατα yes yes yes !!

-Κiss me bitch ! της ειπα με πνιγμενη φωνη.
Η μικρη με πλησιασε και εγω ανοιξα το στομα μου για γλωσσοφιλο, αυτη μου εριξε ενα φτυσιμο μεσα στο στομα
Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εσυ πως αντεδρασες, μετα απο αυτη τη συμπεριφορά? Πνιξιμο και φτυσιμο στο στόμα?
Πρόκειται για κριτική του dmtrxxx
Ρώτα αυτόν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε πιο δουλευει η μαργκω τωρα;;
Πέταξε το πουλί

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Θα θα περάσει κανεις από φωκαιας 2η βαρδια να μας πει για το 13 ?

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Θα θα περάσει κανεις από φωκαιας 2η βαρδια να μας πει για το 13 ?
Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.338
Πόντοι
2.836
Στο κάτω μαγαζί είναι η Άννα από Βενεζουέλα (ελεύθερο στοματικό) και στο πάνω μαγαζί η Μαρίλια ή Μαριλένα - δεν άκουσα καλά.
Μήπως η μελαχρινή Μαρία με τα γυαλάκια με την γερόντισσα που θυμίζει βάτραχο, ή καινούργια άφιξη?

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
429
Πόντοι
20
Καλησπέρα μύστες μου, μήπως ξέρει κανεις σήμερα είναι η Κατερίνα στο κολωνου 30Α; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Απογευματινη ενημερωση( δε ειναι πληρης ,σορρυ. κακη μνημη)
Φωκαίας 27Β οροφος Εβελινα ξανθο μιλφακι απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β ημιοροφος Ιρινα (κατι τετοιο ) ξανθο καρε σωμα και κουνηματα τσοντας και ενα αλλο μιλφ καστανοξανθο λιγο ατσουμπαλο σωμα σε απλο
Φωκαιας 27α Μελισσα κολομβιανο σε απλο (πρωι ητανε στο Φυλης 86Α) . οχι τοσο καλο προσωπο , μελαψο ,μαζεμενο μελαχρινο μαλλι. κωλαρα δε
Φωκαιας 25α Αναστασια σχιστοματικο με ωραιες φτιαχτες βυζαρες ,λεπτο κορμι ,μακρια μαυρα μαλλια σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 17β Ειρηνη σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 13 πανω Μαριλια σε απλο .
Φωκαιας 13 κατω Αννα απο "Βενεζουελα" ψηλο νταρντανοπιτσιρικι σε ελευθερο .
Φυλης 84Β θεια Σονια απο το πρωι εκει
Αν ξερει κανεις ,τι απεγινε Μιρα που τελευταια ηταν στο Φυλης 86α πρωινα , παλαιοτερα Περγαμου 1 ?

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300

zigoleletas

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
14
Πόντοι
0
Απογευματινη ενημερωση( δε ειναι πληρης ,σορρυ. κακη μνημη)
Φωκαίας 27Β οροφος Εβελινα ξανθο μιλφακι απλο προγραμμα
Φωκαίας 27Β ημιοροφος Ιρινα (κατι τετοιο ) ξανθο καρε σωμα και κουνηματα τσοντας και ενα αλλο μιλφ καστανοξανθο λιγο ατσουμπαλο σωμα σε απλο
Φωκαιας 27α Μελισσα κολομβιανο σε απλο (πρωι ητανε στο Φυλης 86Α) . οχι τοσο καλο προσωπο , μελαψο ,μαζεμενο μελαχρινο μαλλι. κωλαρα δε
Φωκαιας 25α Αναστασια σχιστοματικο με ωραιες φτιαχτες βυζαρες ,λεπτο κορμι ,μακρια μαυρα μαλλια σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 17β Ειρηνη σε ελευθερο στοματικο
Φωκαιας 13 πανω Μαριλια σε απλο .
Φωκαιας 13 κατω Αννα απο "Βενεζουελα" ψηλο νταρντανοπιτσιρικι σε ελευθερο .
Φυλης 84Β θεια Σονια απο το πρωι εκει
Αν ξερει κανεις ,τι απεγινε Μιρα που τελευταια ηταν στο Φυλης 86α πρωινα , παλαιοτερα Περγαμου 1 ?
η Μαριλια ειναι αλλη απο την κλασικη μαρια που ηταν εκει ? στο φ13 πανω?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.860
Πόντοι
4.646
Τι προσυπογραφεις ακριβως? Εσυ δεν εισαι ο κουασιμοδος χομπιτ που χεζεις στα τσαρδια και το θεωρεις μαγκια? Τι σχεση εχεις εσυ με την καθαριοτητα ανωμαλε δασκαλακο που σε σιχαινονται ολα τα θυληκα
Ναι εγώ είμαι ρε κλωνε! Που μπήκες μετά από 5 χρόνια από την εγγραφή σου και το παίζεις πλήρως ενημερωμένος :jerking:. Μάλιστα, πρόσφατα εχεσα σε ένα κρυφό μπουρδέλο στην οδό Σωζοπολεως... :birdman::2funny:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.122
Πόντοι
1.071
Ρε ‘σείς μια Τατιάνα από Ιάσωνος είναι μια παχουλή; Άλλες προσδοκίες ειχα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.679
Πόντοι
46.232
Ρε ‘σείς μια Τατιάνα από Ιάσωνος είναι μια παχουλή; Άλλες προσδοκίες ειχα
Άλλη Τατιάνα αυτή (με τα μεγάλα βυζια)αυτή που λογικά είδες, σε σχέση με αυτή πού πιστεύω ότι λές ότι είχες άλλες προσδοκίες , λείπει βέβαια και στη πατρίδα της τώρα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.378
Πόντοι
19.236
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom