n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.595
- Πόντοι
- 46.232
Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της ΤζέσικαςΣμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;
Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της ΤζέσικαςΣμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;
Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της Τζέσικα
Τα βυζια της σονιας δεν υπαρχουν.Στην πορνοκαριερα μου αλλα και γενικως δεν εχω δει πιο ομορφο στηθος.Μονο αυτο αξιζει εδω που τα λεμε αλλα οκ δεν υπαρχουν τα βυζια της.Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της Τζέσικα
Σιμονα, υπάρχουν κριτικές τόσο εδώ όσο και από απέναντι το 84α και φυσικά και από Φωκαίας 27Β.Παίχτες ξέρει κανείς πως λένε και αν είναι καλή, αυτή τη μελαχρινή με τα πολύ ψηλά τακούνια, το ωραίο πρόσωπο κ τα μακρυά μαλλιά που δούλευε χθες Παρασκευή κ σήμερα Σάββατο μεταμεσονύκτια στο Φυλής 65 στο δεξί όπως κοιτάμε; Στο σπίτι που παίζει πάρα πολύ δυνατή μουσική τραπ.
Αυτή δούλευε παλιά διδύμου 18 υπόγειο.Τα βυζια της σονιας δεν υπαρχουν.Στην πορνοκαριερα μου αλλα και γενικως δεν εχω δει πιο ομορφο στηθος.Μονο αυτο αξιζει εδω που τα λεμε αλλα οκ δεν υπαρχουν τα βυζια της.
στο Χονγκ Κονγκ! αστειεύομαι, η μόνη που έχω πετυχει με τέτοιο θαμνάκι είναι η Μπάρμπορα στη ΒέργαςΠου θα βρω ένα τέτοιο;;;
"απόΞέρει κάποιος εάν υπάρχουν στο χώρο η Άννα - Ιλονα από τα Φυλής 54-56 και η Εύα με τα γυαλακια σπο Φυλής 74 αριστερό?
Ευχαριστώ!!
Μη χειρότερα..!!"από
πότε
είναι αυτή η εφημερίδα"
Καλησπέρα και τα σέβη μου.Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
ΠΙΠΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑΡΕΣ ΘΑ ΣΕΚαλησπέρα και τα σέβη μου.
Η Τζέσικα παίρνει πιπες ακαποτες?
Αρχιδια γλείφει?
Ευχαριστώ
Από αυτά που διαβάζω είναι μία μίξη από τις πίπες της αλιονας από διδύμου 18 α και σώμα και λοιπές υπηρεσίες από Αθήνα Πειραιώτισσα απο Φώκαιας 27 σκαλάκια. Αν είναι έτσι ακούγεται πολύ ενδιαφέρονΠΙΠΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑΡΕΣ ΘΑ ΣΕ
ΛΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
ΛΙΩΣΤΗ
ναι πολύ καλή πίπα , σε ρωτάει αν θέλεις προφυλακτικό , ανακοινωνεται και στο σαλόνι ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , την έχω πάρει 3 φορές εδώ και Φωκαίας , απο μόνη της δεν έκανε κίνηση να γλύψει αρχίδια αλλά της το ζήτησα και το έκανε χωρίς διαμαρτυρία .Καλησπέρα και τα σέβη μου.
Η Τζέσικα παίρνει πιπες ακαποτες?
Αρχιδια γλείφει?
Ευχαριστώ
Είσαι υπέροχος.ναι πολύ καλή πίπα , σε ρωτάει αν θέλεις προφυλακτικό , ανακοινωνεται και στο σαλόνι ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , την έχω πάρει 3 φορές εδώ και Φωκαίας , απο μόνη της δεν έκανε κίνηση να γλύψει αρχίδια αλλά της το ζήτησα και το έκανε χωρίς διαμαρτυρία .
η Αλιόνα κάνει λίγοΑπό αυτά που διαβάζω είναι μία μίξη από τις πίπες της αλιονας από διδύμου 18 α και σώμα και λοιπές υπηρεσίες από Αθήνα Πειραιώτισσα απο Φώκαιας 27 σκαλάκια. Αν είναι έτσι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον
και τι φοβάσαι μήπως δεν ξαναβγάλεις γένια?Επίσκεψη Σάββατο πρωί Χωματιανου για Αντριαννα. Κλασικά μόνο για την κωλαρα πάω, με αυτά που είδα το καλοκαίρι, και η μόνη στάση που κάνω είναι στα 4. Ρε παιδιά σας τσιμπάει και εσάς τα μάγουλα μετά το σεξ η μόνο σε εμένα το κάνει;