Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
ΠΙΠΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑΡΕΣ ΘΑ ΣΕΚαλησπέρα και τα σέβη μου.
Η Τζέσικα παίρνει πιπες ακαποτες?
Αρχιδια γλείφει?
Ευχαριστώ
ΛΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
ΛΙΩΣΤΗ
ΠΙΠΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑΡΕΣ ΘΑ ΣΕΚαλησπέρα και τα σέβη μου.
Αρχιδια γλείφει?
Ευχαριστώ
Από αυτά που διαβάζω είναι μία μίξη από τις πίπες της αλιονας από διδύμου 18 α και σώμα και λοιπές υπηρεσίες από Αθήνα Πειραιώτισσα απο Φώκαιας 27 σκαλάκια. Αν είναι έτσι ακούγεται πολύ ενδιαφέρονΠΙΠΑΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΑΡΕΣ ΘΑ ΣΕ
ΛΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
ΛΙΩΣΤΗ
ναι πολύ καλή πίπα , σε ρωτάει αν θέλεις προφυλακτικό , ανακοινωνεται και στο σαλόνι ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , την έχω πάρει 3 φορές εδώ και Φωκαίας , απο μόνη της δεν έκανε κίνηση να γλύψει αρχίδια αλλά της το ζήτησα και το έκανε χωρίς διαμαρτυρία .Καλησπέρα και τα σέβη μου.
Αρχιδια γλείφει?
Ευχαριστώ
Είσαι υπέροχος.ναι πολύ καλή πίπα , σε ρωτάει αν θέλεις προφυλακτικό , ανακοινωνεται και στο σαλόνι ελέυθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , την έχω πάρει 3 φορές εδώ και Φωκαίας , απο μόνη της δεν έκανε κίνηση να γλύψει αρχίδια αλλά της το ζήτησα και το έκανε χωρίς διαμαρτυρία .
η Αλιόνα κάνει λίγοΑπό αυτά που διαβάζω είναι μία μίξη από τις πίπες της αλιονας από διδύμου 18 α και σώμα και λοιπές υπηρεσίες από Αθήνα Πειραιώτισσα απο Φώκαιας 27 σκαλάκια. Αν είναι έτσι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον
και τι φοβάσαι μήπως δεν ξαναβγάλεις γένια?Επίσκεψη Σάββατο πρωί Χωματιανου για Αντριαννα. Κλασικά μόνο για την κωλαρα πάω, με αυτά που είδα το καλοκαίρι, και η μόνη στάση που κάνω είναι στα 4. Ρε παιδιά σας τσιμπάει και εσάς τα μάγουλα μετά το σεξ η μόνο σε εμένα το κάνει;
Έχω πάρα πολύ καιρό να πάω δεν θυμάμαι πια. Πιο πολύ θυμάμαι που μου έκανε μασάζ και μου μιλούσε. Μασάζ 10λεπτο πριν το γαμηση , γουστάρει να γλύφει πόδια, όμως πολύ πάρλα ρε και η τσατσά να πριζει μπαλεςη Αλιόνα κάνει λίγο
πιο
λυσασμένη πίπα η αλήθεια είναι...
Βικτωρια,Διδυμου 27 πρωιΠου θα βρω ένα τέτοιο;;;
Οπως εξεταζονται απο γιατρο οι 85χρονοι που οδηγουν ετσι εξεταζονται και τα κοριτσια....μη σου τυχει να οδηγει αναποδα στην εθνικη ο παππους ετσι ειναι και τα ΣΜΝ με τις κοπελεςΓνωρίζει κανείς αν τα κορίτσια στους οίκους ανοχής εξετάζονται τακτικά; Έχει κολλήσει ποτέ κανένας ανταγωνιστής ασθένειες από τους οίκους ανοχής;
Απλώς θέλουν πολύ προσοχή οι πιπες πρέπει να γίνονται πάντα με καποτα κολας πολυ εύκολα γιατί είχα κολησει χλαμυδια απο πιπα και λεω τέλος δεν το ξανακάνω ποτέ!Οπως εξεταζονται απο γιατρο οι 85χρονοι που οδηγουν ετσι εξεταζονται και τα κοριτσια....μη σου τυχει να οδηγει αναποδα στην εθνικη ο παππους ετσι ειναι και τα ΣΜΝ με τις κοπελες
Επίσης και Ηλέκτρα χτες το βράδυ, από ότι είδα, το έχει αφήσει αξύριστο. Αν και σε αυτήν σε πας για αυτόΠου θα βρω ένα τέτοιο;;;
Το αγόρι της ο Νες Καφέ το γνωρίζει; Ή είναι ένας από τους παρκαδόρους που περιμένει καρτερικά απ' έξω να πάρει κι αυτός τη σειρά του. Λέγοντας από μέσα του για κάθε πελάτη της αγαπημένης του Δουλτσινέας Σαμπίνας " χτύπα κι άλλο.. Θα τ ' αντέξω."Που να δεις τι γίνεται εξω απο το Σαμπινοσπιτο. Δυο παρκαδορους εχει ο οίκος και δεν προλαβαίνουν.
Όχι, ήταν ο Μαρίνος από το Ελ Πάσο που έκοψε το λάσο και έγινε Μαριάννα. Ακούστηκε από παλαιούς μύστες ότι δούλευε την δεκαετία του '90 εποχής Χειλουδάκη και Αφροδίτης με κομμένα κι αυτές, επί της φυλ στρήτ στο 71β.ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ..... ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑΣ 1 ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛ Ή ΓΝΗΣΙΟ ΘΥΛΗΚΟ?
Αν εννοείς στο πάνω είδες την Εμμανουέλα, απ όσο γνωρίζω προσεγγίζει κάποιους στο σαλόνι και τούς κάνει κοπλιμέντα η μπορεί να τούς φιλήσει σε λαιμό μάγουλο, σίγουρα όχι σε όλουςΣτην Φυλής 65 μετά το Σάββατο βράδυ προς Κυριακή ξημερώματα είδα μία Ρουμάνα ή Βουλγάρα γυναίκα με ωραίο λεπτό σώμα μικρά βυζιά, αξίζει? Ξέχασα να ρωτήσω όνομα. Είπε είναι κάθε μέρα. Μ'άρεσαν οι καφέ ρώγες της. Επίσης, σε όλους την πέφτει ή σε συγκεκριμένους σε όποιους της αρέσει? Το ρωτάω επειδή μου όρμαγε λίγο (συνέχεια το κάνουν σε πολλούς) ενώ είχε ήδη έναν που την περίμενε στο δωμάτιο. Αν σε όλους ξενέρα. Αν σε όποιους της αρέσουν ίσως και να πέρναγα καλά μαζί της αν δεν είναι θόλα.