Δεν θα το λεγα Βραζιλινα...Βουλγάρα η Ρουμάνα ειναι.Μαλλον θα λες για την Νικη την Βραζιλιανα...εχθες την πετυχα για πρωτη φορα Κολωνου 45 τερμα μεσα κατα τις 23:30, ειναι απογευματινη+βραδυνη βαρδια...λευκη επιδερμιδα παροτι Βραζιλιανα (απο το Σαο Παολο οπως μου ειπε) ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα μιλαει αψογα ελληνικα,υψος 1,60 περιπου , μαλλια μπουκλες μελαχρινη, σωμα με πιασιματα, βυζι 3αρι προς 4αρι, στο δωματιο τυπικα πραματα το καλο ηταν δεν βιαζοτανε, ησυχος χαρακτηρας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια σφηνάκι live
Αγκυρας 9 Βαρβάρα καστανοξανθη κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ερρικα μελαχρινή ψηλή νταρντανα μιλφ μιλφ με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αγκυρας 12α Μαρία μιλφ με ξανθό κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα υπέροχο 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό,με εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό, ροζ φορεματάκι με τις βυζαρες έξω, με υποδεχτείτε με δύο γλωσσόφιλα.
Αγκυρας 9 Βαρβάρα καστανοξανθη κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ερρικα μελαχρινή ψηλή νταρντανα μιλφ μιλφ με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Αγκυρας 12α Μαρία μιλφ με ξανθό κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα υπέροχο 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό,με εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό, ροζ φορεματάκι με τις βυζαρες έξω, με υποδεχτείτε με δύο γλωσσόφιλα.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
Διδύμου 8βΠοιο είναι το μπουρδελακι στη διδύμου που δουλεύουν οι 2 Καλές μιλφ;
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.084
- Πόντοι
- 1.056
Ειδος μαρκετινγκ ειναι φιλε μου..Οντως και μενα μου φανηκε ασπρη για Βραζιλινα...Και γιατι την παρουσιαζουν σαν Βραζιλιανα και η ιδια λεει οτι ειναι απο το Σαο Παολο? ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο...και καλα θα πιασουν πιο πολυ πελατεια....χαχα
Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Πολύ ξηρασία στην φυλής
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.084
- Πόντοι
- 1.056
Εχθές η Φυλης,Φωκαιας μου θυμισαν Ιασονος ,οι πακιδες κατουρουσαν αναμεσα απο τους καδους , αυξανονται και εκει δυστυχως μεταφεροντας την πολυπολτισμικοτητα τους.
Ποτε θα ερθει η ωρα να φτιαξουμε ομαδα πολιτοφυλακων δεν ξερω..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Είναι η κοπέλα που έχει δουλέψει σαν Κριστινα πριν λίγο καιρό σε studio??Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.008
- Πόντοι
- 3.246
γλωσσόφιλα η Σόνια;; μάλλον έχει πέσει πάααρασυνέχεια σφηνάκι live
πολύ η δουλειά της!
putanero28
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
Απογευματινή λατίνα στον Κυρ Βασίλη ,Τάτου στο κωλο και πιρσινγκ στα βυζια….θα το κλάψω το μπλε ,αλλά ρε πούστη μου δε μπορείς να αντισταθεί
Δώσε ρεπορτάζ άμεσα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην Αθήνα.Είναι η κοπέλα που έχει δουλέψει σαν Κριστινα πριν λίγο καιρό σε studio??
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
καλα μη συγκρίνεις, έχω χρόνια γνωριμίας μαζί της ,επίσης μια χαρά δουλειά έχειγλωσσόφιλα η Σόνια;; μάλλον έχει πέσει πάααρα
πολύ η δουλειά της!
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 45
- Like
- 6.503
- Πόντοι
- 2.836
Το ίδιο το κράτος ακυρώνει τους Ελληνες σαν οντότητα και τους αφοπλίζει πέρα απο καθε ελπίδαΠοτε θα ερθει η ωρα να φτιαξουμε ομαδα πολιτοφυλακων δεν ξερω..
δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην ΑθήναΜο
δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην Αθήνα.
Τι βάρδιες δουλεύει;;Μόνο πρωινά;;δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην Αθήνα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.805
- Πόντοι
- 46.232
Όποτε δουλεύει ναιΤι βάρδιες δουλεύει;;Μόνο πρωινά;;
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 11.133
- Πόντοι
- 2.536
Τελείωσες ή περιμένεις ακόμα;Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.008
- Πόντοι
- 3.246
δοκίμασα
μόλις Τζέσικα
στο φυλής 59
όροφο
αφού διάβασα τα σχόλια για την εν
λόγω
κοπέλα. Καστανόξανθη
αλβανίδα μάλλον με 4άρες χυτές βυζάρες λίγο γαμψή μύτη και
αδύνατο κανονικό σώμα, ηλικία γύρω στα 35-36 την έκανα. απολαυστική
πιπάρα
με αρκετό σάλιο και τέλεια στησίματα! συστήνεται! παραθέτω φωτό
από το δωμάτιο
μέσα αριστερά το τρίτο. μάλλον αυτό
που
μπήκε και ο σμύρνης πριν
μόλις Τζέσικα
στο φυλής 59
όροφο
αφού διάβασα τα σχόλια για την εν
λόγω
κοπέλα. Καστανόξανθη
αλβανίδα μάλλον με 4άρες χυτές βυζάρες λίγο γαμψή μύτη και
αδύνατο κανονικό σώμα, ηλικία γύρω στα 35-36 την έκανα. απολαυστική
πιπάρα
με αρκετό σάλιο και τέλεια στησίματα! συστήνεται! παραθέτω φωτό
από το δωμάτιο
μέσα αριστερά το τρίτο. μάλλον αυτό
που
μπήκε και ο σμύρνης πριν
Συνημμένα
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Σήμερα που την πήρατε όλοι την τζεσικα το παλικάρι που ζαλίζει ο <<αυτός είμαι>> θα τραβάει τα μαλια του του γαμησατε την γκομενα
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 847
- Πόντοι
- 81
Σμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα υπέροχο 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό,με εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό, ροζ φορεματάκι με τις βυζαρες έξω, με υποδεχτείτε με δύο γλωσσόφιλα.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 172
- Like
- 21.800
- Πόντοι
- 32.478
ΌχιΣμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)