walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.262
- Πόντοι
- 2.836
Το ίδιο το κράτος ακυρώνει τους Ελληνες σαν οντότητα και τους αφοπλίζει πέρα απο καθε ελπίδαΠοτε θα ερθει η ωρα να φτιαξουμε ομαδα πολιτοφυλακων δεν ξερω..
Το ίδιο το κράτος ακυρώνει τους Ελληνες σαν οντότητα και τους αφοπλίζει πέρα απο καθε ελπίδαΠοτε θα ερθει η ωρα να φτιαξουμε ομαδα πολιτοφυλακων δεν ξερω..
δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην ΑθήναΜο
δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην Αθήνα.
Τι βάρδιες δουλεύει;;Μόνο πρωινά;;δε ξέρω με τι όνομα είχε δουλέψει, πάντως έχει δουλέψει σε στούντιο τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε κιόλας ερχόμενη 4 χρονων(τώρα είναι 27)από την Αλβανία που γεννήθηκε, όσο και στην Αθήνα.
Όποτε δουλεύει ναιΤι βάρδιες δουλεύει;;Μόνο πρωινά;;
Τελείωσες ή περιμένεις ακόμα;Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο
Σμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;Φυλής 84β Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα υπέροχο 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό,με εντυπωσιακό περιδέραιο στο λαιμό, ροζ φορεματάκι με τις βυζαρες έξω, με υποδεχτείτε με δύο γλωσσόφιλα.
ΌχιΣμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;
Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της ΤζέσικαςΣμύρνη το βυζί της Σόνιας πλαστικό δεν είναι;
Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της Τζέσικα
Τα βυζια της σονιας δεν υπαρχουν.Στην πορνοκαριερα μου αλλα και γενικως δεν εχω δει πιο ομορφο στηθος.Μονο αυτο αξιζει εδω που τα λεμε αλλα οκ δεν υπαρχουν τα βυζια της.Όχι καμία σχέση φυσικοτατο, βυζαρες όπως και της Τζέσικα
Σιμονα, υπάρχουν κριτικές τόσο εδώ όσο και από απέναντι το 84α και φυσικά και από Φωκαίας 27Β.Παίχτες ξέρει κανείς πως λένε και αν είναι καλή, αυτή τη μελαχρινή με τα πολύ ψηλά τακούνια, το ωραίο πρόσωπο κ τα μακρυά μαλλιά που δούλευε χθες Παρασκευή κ σήμερα Σάββατο μεταμεσονύκτια στο Φυλής 65 στο δεξί όπως κοιτάμε; Στο σπίτι που παίζει πάρα πολύ δυνατή μουσική τραπ.
Αυτή δούλευε παλιά διδύμου 18 υπόγειο.Τα βυζια της σονιας δεν υπαρχουν.Στην πορνοκαριερα μου αλλα και γενικως δεν εχω δει πιο ομορφο στηθος.Μονο αυτο αξιζει εδω που τα λεμε αλλα οκ δεν υπαρχουν τα βυζια της.
στο Χονγκ Κονγκ! αστειεύομαι, η μόνη που έχω πετυχει με τέτοιο θαμνάκι είναι η Μπάρμπορα στη ΒέργαςΠου θα βρω ένα τέτοιο;;;
"απόΞέρει κάποιος εάν υπάρχουν στο χώρο η Άννα - Ιλονα από τα Φυλής 54-56 και η Εύα με τα γυαλακια σπο Φυλής 74 αριστερό?
Ευχαριστώ!!
Μη χειρότερα..!!"από
πότε
είναι αυτή η εφημερίδα"
Καλησπέρα και τα σέβη μου.Φυλής 59 Τζέσικα πιπαρες, περιμένω στο δωμάτιο για νέα επαναληπτική, είμαι ο 3ος στη σειρά μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο