Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (6 μέλη και 99 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.378
Πόντοι
32.478
Ανναμπελα στο Ιάσονος 37. Στο ενάμιση λεπτό κατάλαβα ότι θα φάω φόλα οπότε για οκτώμιση λεπτα την κράτησα με την πούτσα μου στο στόμα. Κι αυτή όμως δεν πτοήθηκε. Κατάφερε να την έχει στο στόμα και να μου πέσει. Την παραδέχομαι. Πήγα στην Βερόνικα, Ιάσονος 1Β και ξεφόρτωσα. Θα ανεβάσω κριτική

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Απλώς θέλουν πολύ προσοχή οι πιπες πρέπει να γίνονται πάντα με καποτα κολας πολυ εύκολα γιατί είχα κολησει χλαμυδια απο πιπα και λεω τέλος δεν το ξανακάνω ποτέ!
Κ γω εχω αρπαξει γονοροια και ημουν τυχερος που δεν περασε στη γυναικα,αλλα πιπα με καποτα δεν μπορω,κατα 90% γι αυτο παω στον αγοραιο ερωτα αν ειναι τραβαω μια μλκ αυτη ειναι η πικρη μου αληθεια

memmas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
12
Like
506
Πόντοι
310
Απλώς θέλουν πολύ προσοχή οι πιπες πρέπει να γίνονται πάντα με καποτα κολας πολυ εύκολα γιατί είχα κολησει χλαμυδια απο πιπα και λεω τέλος δεν το ξανακάνω ποτέ!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλκαμένους 117 πριν 6-7 χρόνια ψώνισα βλενοροια.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Την Αλεξάνδρα στ φωκαίας 13 την εχει δει κανένας πρωινή βάρδια?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Γνωρίζει κανείς αν τα κορίτσια στους οίκους ανοχής εξετάζονται τακτικά; Έχει κολλήσει ποτέ κανένας ανταγωνιστής ασθένειες από τους οίκους ανοχής;

Τα πρώτα χρόνια τύπε κόλλας τα πάντα...αν αντέξεις...σε καμία 20ετια...θα γαμείς τα πάντα χωρίς φόβο...θα έχεις πάθει μπουρδελοανοσία......πλέον όλοι οι παλιοί εδώ... είμαστε σκληροί καριοληδες....και ζούμε ακόμα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.416
Πόντοι
4.746
Τα πρώτα χρόνια τύπε κόλλας τα πάντα...αν αντέξεις...σε καμία 20ετια...θα γαμείς τα πάντα χωρίς φόβο...θα έχεις πάθει μπουρδελοανοσία......πλέον όλοι οι παλιοί εδώ... είμαστε σκληροί καριοληδες....και ζούμε ακόμα.
Mετά απο χρόνια αποκτάς ενός είδους πανοπλία ανοσίας και γίνεσαι το Αρμαντίλλο των μπου. :wink:

Συνημμένα

• armadillo-bye.gif
    armadillo-bye.gif
    256,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
110
Πόντοι
1
Σε μισή ώρα θα είμαι Μεταξουργείο. Δεν θέλω να κάνω πολύ βόλτα. Κάποια πρόταση για καλό άδειασμα; Το σιγουρακι σας θελωω

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
245
Πόντοι
21

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μαλλον θα λες για την Νικη την Βραζιλιανα...εχθες την πετυχα για πρωτη φορα Κολωνου 45 τερμα μεσα κατα τις 23:30, ειναι απογευματινη+βραδυνη βαρδια...λευκη επιδερμιδα παροτι Βραζιλιανα (απο το Σαο Παολο οπως μου ειπε) ειναι πολλα χρονια στην Ελλαδα μιλαει αψογα ελληνικα,υψος 1,60 περιπου , μαλλια μπουκλες μελαχρινη, σωμα με πιασιματα, βυζι 3αρι προς 4αρι, στο δωματιο τυπικα πραματα το καλο ηταν δεν βιαζοτανε, ησυχος χαρακτηρας...
Niki - Kolonou 45.jpg
Πήγα τελικά σήμερα κ μου κάνε εντύπωση ότι ήταν κανα τέταρτο στο δωμάτιο κ η τσατσα δεν την ενοχλούσε..όντως ήσυχη, δεν έφερνε αντίθεση σε ότι ζήτησα αλλά όχι κάτι το σούπερ

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.438
Πόντοι
3.436
Το αγόρι της ο Νες Καφέ το γνωρίζει; Ή είναι ένας από τους παρκαδόρους που περιμένει καρτερικά απ' έξω να πάρει κι αυτός τη σειρά του. Λέγοντας από μέσα του για κάθε πελάτη της αγαπημένης του Δουλτσινέας Σαμπίνας " χτύπα κι άλλο.. Θα τ ' αντέξω." :cheesy:
Εννοείται κ τα γνωρίζει όλα.
Για αυτούς είναι δουλειά, επάγγελμα δεν υπάρχει συναίσθημα.
Αν δεν είμαστε εμείς να εξαργυρώνουμε τα μπλε εισητηρια δεν θα πήγαιναν με το audi ούτε για μπανάκι Βάρκιζα, ούτε Πάτρες, Ναυπλια η Θεσσαλονίκες...
Αλλά OK...
καλη καρδιά,
όλα καλά, κάνουμε εμείς την δουλειά μας για να τόν χώνουμε που είμαστε σκασμένοι κάνουν κ αυτοί την δουλεια τους...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.132
Πόντοι
9.846
k30 Ντάρια αν ειναι ακόμα εκεί.
Το αργότερο 21:00 φευγει. Το πολυ αργότερο ξαναλέω. Και να θυμασαι τις καλυτερες υπηρεσίες τις κάνει στα τελειώματα. Λίγο πριν σχολάσει. Τσουζει κανα 2-3-4-5 ποτηρακια το απογευματακι συνήθως γι'αυτο. Βέβαια μετά την 6μηνη αποχή και τα 15 κιλά που φόρτωσε δεν ξέρω αν κρατάει τις ίδιες συνήθειες.....!

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
11.968
Πόντοι
14.615
Μετά από χρόνια, σήμερα το μεσημέρι μπήκα στα δυο μπουρδέλα της οδό Κωλοκυνθούς.
Το θέαμα δεν περιγράφεται...
Δεν το χωράει ο νους ότι κάποιοι γαμάνε αυτές τις κατώτερες μορφές ζωής.
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.122
Πόντοι
1.071
Ιάσωνος 43 έπαιζε μια Ιωάννα , υπάρχει ακόμα η @@;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Μετά από χρόνια, σήμερα το μεσημέρι μπήκα στα δυο μπουρδέλα της οδό Κωλοκυνθούς.
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;
Ο Σμύρνης

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;
Τοξικομανείς,πακιστανοί,μαύροι,τσιγγάνοι και απο έλληνες,μόνο κατι γέροι που δε τους νοιάζει η ζωή τους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ξεκάθαρα η Εμμανουέλα.
Είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και ναι συμπεριφέρεται έτσι σε όλους, δεν σε ερωτεύτηκε.

Στο δωμάτιο είναι αδιάφορη και γκρινιάρα, καμία σχέση με το τι δείχνει στο σαλόνι .
Ετσι ακριβως την πατησα κι εγω οταν ειχα περασει μαζι της.
Δεν θα την προτεινα σε καποιον.
Οπως τα περιγραφεις ειναι.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.378
Πόντοι
32.478
Ποιοι τις γαμάνε;
Επαίτες;
Τοξικομανείς;
Διεστραμμένοι;
Τυφλοί;
Οι συγγενείς τους;
Οι πατεράδες τους;
Εξωγήινοι;
Μήπως κανένας;
Mια φορά να έχω μπει στην ζωή μου κι αυτή σχεδόν 25 -30 χρόνια πριν.
Τρισάθλια, δεν ξαναμπήκα στον κόπο ποτέ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom