Περασμά κατα τις 7 παρα σήμερα το απογευμα στο Μετάξι. Αρκετα σπίτια ηταν κλεστα. Πέρασα με την πιτσιρίκα Αννα απο Ιάσονος 46. Σίγουρα δεν είναι κάτω απο 18. Κόντα στα 20 μου φαίνεται αν και δεν την ρώτησα. Κατά δήλωσή της είναι απο Γερμανία (εδώ γελάμε)! Αλβανία στην καλύτερη Βουλγαρία. Πάντως μύστες να γνωρίζεται πως η κορασίδα είναι υπερβολικά στένη. Τόσο στενή που νόμιζα οτι γαμάω κωλο. Δεν αντέχει σκληρο γαμήσι στην καμία των περιπτώσεων, είδικα αν είσαι και προικισμένος. Αλλα είναι σχέδον σαν να γαμάς παρθένα. Πρόσοχη μην την καψουμε και εξαφανιστεί. Με το μαλακό συναγωνίστες.
ΥΓ: Στον εν λόγω οίκο δουλεύανε αλλές 3 κοπέλες
Κατέβηκα χθές Ιάσωνος με σκοπό να πετύχω Βαλέρια γιατί είχα όρεξη για καυλάντα, την στιγμή που έσκασα όλα τα μεγάλα νούμερα Ιάσωνος ήταν κλειστά και οι τσατσέοι έξω στον δρόμο, οπότε πήγα Κ27 μπάς και έχει καμιά νέα λατίνα έκλεινε και αυτό, κάτι είχε γίνει, πάω να φύγω κατεβαίνοντας την Ιάσωνος και την στιγμή που περνάω την Μ.Α. ανάβουν πάλι τα φωτάκια/ανοίγουν πόρτες (σκάσανε μπάτσοι απ'ότι άκουσα και χεστήκανε όλοι γι'αυτό ήταν το πολύ το 30% ανοιχτά, μαζέψανε και μία "Σάρα").
Ε, έχοντας διαβάσει για την Άννα νωρίτερα λέω να ρίξω μία ματιά, από 3 κοπέλες που έχει συνήθως απόγευμα ο οίκος γίναν 4, τσατσά ευτυχώς δεν ήταν η ασπρομάλλα (όχι ότι η αυτή είναι πολύ καλύτερη).
Μόνος στον οίκο, μου της παρουσιάζει και όταν γυρνάνε να φύγουν λέω θέλω την 3η (Άννα, αδύνατη με καλοσχηματισμένο κώλο μικρό βυζάκι μελαχρινή/σκουρόχρωμη), το παίζει χαζή η τσατσά και μου λέει Μαρία (ήταν 1η στην σειρά και έχω φάει και φόλα σε άλλο οίκο από αυτήν) όχι της λέω Άννα, καλά φέρε τα λεφτά μου λέει.
Περνάω δωμάτιο, περιμένω ελάχιστα και σκάει, κατευθείαν κάθεται κρεβάτι πριν προλάβω να μπαλαμουτιάσω, δεν έβγαλε ούτε σουτιέν, προσπαθώ να σπάσω τον πάγο λέγοντας παπαριές μπας και χαμογελάσει, λίγα πράγματα, κάνει νόημα να ξαπλώσω δίπλα της αλλά πάω κοντά και της δείχνω ότι είναι πεσμένος, τον πιάνει και γυρνάει το κεφάλι από την άλλη "αηδιασμένη" ενώ αρχίζει να τον παίζει (πολύ θέατρο), ενώ καταλαβαίνει Ελληνικά το έπαιζε πως δεν τα μιλάει ...
Ξαπλώνω και δυσκολεύεται να βάλει καπότα σε ημιέτοιμο πέος, βοηθάω και αρχίζει πίπα παραδόξως όχι αερόπιπα ένα 5/10 θα έλεγα βέβαια, της βγάζω το σουτιέν και πιάνω βυζάκι και κάνει ένα ΑΟΟΟΥΥΥΥ λες και έχω βελόνες στα χέρια ... τελικά την πείραξε που ήταν λίγο κρύα μάλλον και παρότι ζήτησα συγνώμη και τα ζέστανα συνέχισε τα ίδια ...
στο 2λεπτο λέει sex και πάει να στηθεί, όχι έλα από πάνω της λέω, ξυνίζει, καβαλάει τον βάζει μισό μέσα και κάθεται ακίνητη, αλήθεια, ακίνητη, δεν κουνήθηκε ούτε 1mm, δεν μου έχει ξανατύχει... Όντας πολύ στενή προσπάθησα να δώσω όσο μπορούσα αλλά έκλεβε φούλ, οπότε την γυρνάω κανονικό να έχω τον έλεγχο, της ανοίγω τα πόδια και παώ να μπώ όπου μου τον κράταγε με το χέρι να μην μπεί όλος, "δεν τον έχω και τοοόσο" μεγάλο της λέω και πρώτη φορά γέλασε λίγο, κρατόντας της πάντα τα πόδια, όποτε προσπαθούσα να αυξήσω ρυθμό έκανε το Αοουυυ οπότε την πήγα σε gfe ρυθμό οπού επιτέλους έβγαλε και 2-3 καυλωτικα αχ και ένα χαμόγελο, βέβαια με το που άφηνα τα πόδια να πιάσω βυζάκι (μικρό και χαλαρό) έκλεβε αμέσως οπότε πήγε έτσι το σκηνικό μέχρι να τελειώσω. Ευχαριστώ κλπ. , από πού είσαι όσο καθαριζόμουν, "Germany" απαντάει , εκεί μου έφυγε ένα ΧΑ.
Συνοπτικά :
Θετικά - Καυλοπροστυχόφατσα, σχετικά ψηλή, ωραίο κορμί, πολύ σφιχτό νινι.
Αρνητικά - Αρκετά άγριο δέρμα και σχετικά χαλαρός κώλος για την ηλικία της, 0 προσπάθεια/συμμετοχή και θα κλέψει στην παραμικρή ευκαιρία.
Πάντως μην γραφτεί για νέο μωρό σκάμε όλοι σαν τρελοί , 7 άτομα στο σαλόνι ... δεν βλέπω να αντέχει πολύ
Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
Οντως πολυ στενη φουλ κλεψιμο σε στάσεις για να μην τον
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει
Φίλε αν έκανε όπως έκανε και σε εμένα όταν αύξησα ρυθμό, κάνει σαν να την βιάζεις που με ξενέρωσε.