Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Καλημέρα χυστες θα χει τίποτα ανοιχτό πρωί πρωί κέντρο ή θα φάμε πρωινόφολα
Αν συμετέχουν στην απεργία μάλλον έχει ' φόλα ' φίλος !!Καλημέρα χυστες θα χει τίποτα ανοιχτό πρωί πρωί κέντρο ή θα φάμε πρωινόφολα
Περασμά κατα τις 7 παρα σήμερα το απογευμα στο Μετάξι. Αρκετα σπίτια ηταν κλεστα. Πέρασα με την πιτσιρίκα Αννα απο Ιάσονος 46. Σίγουρα δεν είναι κάτω απο 18. Κόντα στα 20 μου φαίνεται αν και δεν την ρώτησα. Κατά δήλωσή της είναι απο Γερμανία (εδώ γελάμε)! Αλβανία στην καλύτερη Βουλγαρία. Πάντως μύστες να γνωρίζεται πως η κορασίδα είναι υπερβολικά στένη. Τόσο στενή που νόμιζα οτι γαμάω κωλο. Δεν αντέχει σκληρο γαμήσι στην καμία των περιπτώσεων, είδικα αν είσαι και προικισμένος. Αλλα είναι σχέδον σαν να γαμάς παρθένα. Πρόσοχη μην την καψουμε και εξαφανιστεί. Με το μαλακό συναγωνίστες.
ΥΓ: Στον εν λόγω οίκο δουλεύανε αλλές 3 κοπέλες
Φίλε αν έκανε όπως έκανε και σε εμένα όταν αύξησα ρυθμό, κάνει σαν να την βιάζεις που με ξενέρωσε.Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
Οντως πολυ στενη φουλ κλεψιμο σε στάσεις για να μην τον
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει
Ρε μπας και παίρνει τίποτα σκόνες αυτός; Είναι επικίνδυνος.Και σε εμένα τις προάλλες δεν μίλαγε απλά περιεργοκοιταγε!
Το βλέμμα του σαν να μου έλεγε ΦΥΓΕ!
Μάλλον το κάνει σε όλους!
Για τρελό gay φεμινιστη τον κόβω τον τσάτσο!
Ωραία κίνηση αλλά το τυπάκι η είναι τίγκα φλώρος ή θα έριξε και κανέναν incognitoκυκλοφορούσε ομάδα από 3 γυναίκες και ένα άντρα όλοι νεαρής ηλικίας που κρατούσαν ένα πανέρι με άσπρα τριαντάφυλλα, έμπαιναν στους οίκους και πρόσφεραν ένα για τη μέρα της γυναίκας.
εσημειώθει έφ' ημάς και θα τιμηθεί συντόμως.Αν θες πετίτ
πηγαινε Βανέσσα φυλής 86 κάτω απογευματινή... πιο πετίτ δε γίνεται!
οχι δε δουλεύει, έχει γραφτεί και πιο πίσω ,από το Σεπτέμβριο του '22 οτι μύνημα έχεις γράψει είναι ερώτηση σου για αυτή, αν δουλέψει θα το δεις στην ενημέρωση, αλλιώς πήγαινε από κει ρώτα ή ζήτησε το τηλέφωνο του οίκου για να ρωτάς.ξερει καποιος σιγουρα να μου πει αν η μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα απο Διδυμου 18 υπογειο δουλευει στο Ελλης 3 και τι ωρες? Ευχαριστω
ερωτευτηκες τυπε; τοσοι κωλοι, βρες αλλον, παντρευτηκε η μαρια, παει, την γαμαει αλλος και τσαμπα. ξεχνα την, εκεινη σε ξεχασε ηδηξερει καποιος σιγουρα να μου πει αν η μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα απο Διδυμου 18 υπογειο δουλευει στο Ελλης 3 και τι ωρες? Ευχαριστω
δλδ επειδη εγω ειμαι της απογευματινης βαρδιας να πηγαινω στα μπουρδελα,αν παω απογευμα θα τη πετυχω?Συνηθως δουλευει διπλοβαρδια πρωινη απογευματινη.
Οπότε τσάμπα έχει τη φήμη; Στο καλό μάρκετινγκ την ωφείλει;Τις προάλλες ήμουν Σαλόνικα!
Την περίμενα χαλαρή,όμορφη και ρομαντική πόλη σε λέω.....και αντίθετα αυτό που αντίκρισα είχε σαν αποτέλεσμα να με πιάσει κρίση πανικού!
Ο Θερμαϊκός βρωμουσε!
Η Πόλη φουλ στο καυσαέριο!
Η Τσιμισκή σκέτο τρελοκομείο..... χειρότερη και από την Σταδίου!
Οι ντόπιες γκόμενες ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΕΣ!
Πλήρης Απογοήτευση!
Η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη και από την Αθήνα!
η θεσσαλονίκη ήταν πάντα χειρότερη από την αθήνα , εμείς σαν βλαχάκια για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας λέμε το αντίθετο , το λέω στους συντοπίτες μου οι οποίοι βέβαια κρίνουν την αθήνα ενώ μπορεί να μην έχουν έρθει και ποτέ . αυτάΤις προάλλες ήμουν Σαλόνικα!
Την περίμενα χαλαρή,όμορφη και ρομαντική πόλη σε λέω.....και αντίθετα αυτό που αντίκρισα είχε σαν αποτέλεσμα να με πιάσει κρίση πανικού!
Ο Θερμαϊκός βρωμουσε!
Η Πόλη φουλ στο καυσαέριο!
Η Τσιμισκή σκέτο τρελοκομείο..... χειρότερη και από την Σταδίου!
Οι ντόπιες γκόμενες ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΕΣ!
Πλήρης Απογοήτευση!
Η Θεσσαλονίκη είναι χειρότερη και από την Αθήνα!
Με επιφύλαξη είχε αναφέρει ο κύριος Γιάννης ότι είχε δει τηντο βλαχάκι από την Θεσσαλονίκη καλησπερίζει την παρέα του μπου για αλλη μια φορά , έχουμε καμια πληροφορία αν βέργας θα εθεαθεί μεταμεσονύκτια η ιονελα ? ή έχει χαθεί ? διαφορετικά θα βγω για κασκαντεριλικι .
Εδώ ρε τυπε είμαστε μοναδική χώρα παγκοσμίως που έχουμε συμπρωτεύουσα γιατί οι κάτοικοι έχουν φτάσει το κόμπλεξ σε άλλο επίπεδοη θεσσαλονίκη ήταν πάντα χειρότερη από την αθήνα , εμείς σαν βλαχάκια για να φτιάξουμε την ψυχολογία μας λέμε το αντίθετο , το λέω στους συντοπίτες μου οι οποίοι βέβαια κρίνουν την αθήνα ενώ μπορεί να μην έχουν έρθει και ποτέ . αυτά