Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Εχει τελικά κάνεις πληροφορία τί απέγινε η βυζού η φολοΜαρία ή θα αμολύσω τα σκυλιά να ψαξουν;
ούτε τα σκυλια δεν θα την πλησιάσουν αυτή....έγιναν κ αυτά έξυπνα κ αποφεύγουν τις φόλεςΕχει τελικά κάνεις πληροφορία τί απέγινε η βυζού η φολοΜαρία ή θα αμολύσω τα σκυλιά να ψαξουν;
Καλά,αφήστε το. Έμαθα μόνος μου.ούτε τα σκυλια δεν θα την πλησιάσουν αυτή....έγιναν κ αυτά έξυπνα κ αποφεύγουν τις φόλες
Πήγα σήμερα Αλεξάνδρα και συναγωνιστής μπήκε ανάποδα στη χωματιανου και μου φάγε το πάρκιν!!! Μόλις ξανά γίνε κοσαρι τρεξαν όλοι!!Να επιβεβαιώνω ότι έτσι δήλωσαν .... Μπράβο σε όλους τους μπουρδελιαριδες που άντεξαν ( βέβαια ότι καβλες και να χεις αν δεν έχεις λεφτά να χαλάσεις ...) Και δεν εξαπλώθηκε η αύξηση της τιμής ....προσωπικά θεωρώ κοροϊδία και τα στούντιο που για ιδιες υπηρεσίες και χρονο πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
χρεωνουν 50αρι και έξτρα 20αρια τα βασικά Ελ τσιμπούκι και 69....... Στόχος να έρθουν στα μπουρδέλα οι πιο πολλές εσκορτ που νομίζουν ότι έχουν χρυσό μουνι!!!
Κλειστό και διπλα η υπόγα φίλτατε λάτρη αγορακίων. Εκεί δεν υποτίθεται δουλεύει η χοντροκώλω η Τζούλια που πήγε ένα φεγγάρι βίζιτα; Από βίζιτα στη βρωμερή υπογα;φυλής το 134 με τις λατινες;
Θα κάνεις μια μαγκιά να τσεκάρεις και τα Αγκύρας;Κλειστό και διπλα η υπόγα φίλτατε λάτρη αγορακίων. Εκεί δεν υποτίθεται δουλεύει η χοντροκώλω η Τζούλια που πήγε ένα φεγγάρι βίζιτα. Από βίζιτα στη βρωμερή υπογα;
όχι, διερχόμενος ημουν. έφυγα πριν από ωραΘα κάνεις μια μαγκιά να τσεκάρεις και τα Αγκύρας;
για πες..Καλά,αφήστε το. Έμαθα μόνος μου.
τσουγια πες..
ειναι κρυφο?
Όχι ρε κάτι λατινες δεν δουλεύουν τώρα; Ή έχω μπερδέψει νούμερα;Κλειστό και διπλα η υπόγα φίλτατε λάτρη αγορακίων. Εκεί δεν υποτίθεται δουλεύει η χοντροκώλω η Τζούλια που πήγε ένα φεγγάρι βίζιτα; Από βίζιτα στη βρωμερή υπογα;
Ναι γιατί δεν μιλούσε κανένας όταν ρωτουσαειναι κρυφο?
πριν από κανένα 3ωρο κλεισταΌχι ρε κάτι λατινες δεν δουλεύουν τώρα; Ή έχω μπερδέψει νούμερα;
αφου δεν ξεραμε τι να πουμε? και εγω την εψαχνα την φολα...αλλα τα βυζια βυζια !!Ναι γιατί δεν μιλούσε κανένας όταν ρωτουσα
Αυτή η πληροφορία είναι διαβαθμισμένη . Την κρατάω για την πάρτη μου.αφου δεν ξεραμε τι να πουμε? και εγω την εψαχνα την φολα...αλλα τα βυζια βυζια !!
Οκ. καλο βολι....Αυτή η πληροφορία είναι διαβαθμισμένη . Την κρατάω για την πάρτη μου.
Ναι,όταν και αν γυρίσει.Οκ. καλο βολι....
Κάτι μου είπαν για τα ξένα. Τέτοια φόλα που είναι δεν υπάρχει ανησυχία. Πάλι εδώ θα γυρίσει.Οκ. καλο βολι....