athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Οκ. καλο βολι....Αυτή η πληροφορία είναι διαβαθμισμένη . Την κρατάω για την πάρτη μου.
Οκ. καλο βολι....Αυτή η πληροφορία είναι διαβαθμισμένη . Την κρατάω για την πάρτη μου.
Ναι,όταν και αν γυρίσει.Οκ. καλο βολι....
Κάτι μου είπαν για τα ξένα. Τέτοια φόλα που είναι δεν υπάρχει ανησυχία. Πάλι εδώ θα γυρίσει.Οκ. καλο βολι....
Περασμά κατα τις 7 παρα σήμερα το απογευμα στο Μετάξι. Αρκετα σπίτια ηταν κλεστα. Πέρασα με την πιτσιρίκα Αννα απο Ιάσονος 46. Σίγουρα δεν είναι κάτω απο 18. Κόντα στα 20 μου φαίνεται αν και δεν την ρώτησα. Κατά δήλωσή της είναι απο Γερμανία (εδώ γελάμε)! Αλβανία στην καλύτερη Βουλγαρία. Πάντως μύστες να γνωρίζεται πως η κορασίδα είναι υπερβολικά στένη. Τόσο στενή που νόμιζα οτι γαμάω κωλο. Δεν αντέχει σκληρο γαμήσι στην καμία των περιπτώσεων, είδικα αν είσαι και προικισμένος. Αλλα είναι σχέδον σαν να γαμάς παρθένα. Πρόσοχη μην την καψουμε και εξαφανιστεί. Με το μαλακό συναγωνίστες.
ΥΓ: Στον εν λόγω οίκο δουλεύανε αλλές 3 κοπέλες
Γραβάτα φόραγες ή θα μας πάρουν για τίποτα λέτσους;;;;;Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
Οντως πολυ στενη φουλ κλεψιμο σε στάσεις για να μην τον
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει.
για πες ;Καλά,αφήστε το. Έμαθα μόνος μου.
Κορίνα και Άννα Ται ;; Με πλατιά χαμόγελα;;;; είσαι σίγουρος συναγωνιστή γιατί θα ξεχάσουμε και αυταΚαλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μελίσσα, Φ.86, στο δίπλα της Άννα τάι. Πολύ όμορφη κοπέλα, μελαχρινή, λατίνα, αλλά στο δωμάτιο ένα αποστειρωμένο σακ εντ φακ πρόγραμμα που λέγανε παλιά σε κάτι ευρωπαϊκά μπουρδέλα. Δεν θα υπάρξει επιστροφή.
Σε άλλα που είδα, Φωκαίας 19 πάνω η Ειρήνη, καλή μέσα, Φωκαίας 19 κάτω, η Αλεξάνδρα-νέα κοπέλα είπε η τσατσά, δηλαδή η Αγγέλα από Διδύμου 22, για μένα καλή είναι κι αυτή μέσα, αλλά ήθελα σε κάτι πιο νεαρό και ακόμα καλύτερα να μην έχω ξαναπάει.
Φυλής 65 κάτω η Κορίνα και στον αγώνα η Κάτια, που επέστρεψε όπως και η Χριστίνα η βυζαρού με τα τατού, που ήταν πάνω. Ανέβηκα αποφασισμένος για Χριστίνα, μέχρι που άκουσα την τσατσά να λέει ότι η κοπέλα δεν αφήνει φιλάκια στα βυζάκια. Ρώτησα για διευκρίνιση μήπως δεν άκουσα καλά, αλλά καλά είχα ακούσει. Δεν την κατηγορώ την κοπέλα, ποιος ξέρει πόσους ούγκανους θα έχει αντιμετωπίσει που θέλουν να της φάνε τα βυζιά, από την άλλη, όμως, πώς να μπεις όταν ακούς τέτοιο πράγμα.
Η πιο ωραία εικόνα της βόλτας, τα χαρούμενα πρόσωπα δύο μπαρμπάδων, που έβγαιναν με πλατιά χαμόγελα από τα δωμάτια, χαιρετώντας ο ένας την Κορίνα και ο άλλος την Άννα τάι
Ιατρικά είναι ορθή αυτή η πρακτική, αλλά αν δεν μείνει η γεύση από τη μουνίλα στο στόμα... Είναι σαν να φας παϊδάκια και να βουρτσίσεις τα δόντια σου με οδοντόκρεμα...Η απάντηση μου σε εσένα και στον συναγωνιστή @vril :
Επειδή πολλες φορες μερικές κορασίδες έχουν τρυπαρες που δεν μπορείς να αντισταθείς να χώσεις τη γλώσσα σου μέσα. (Προτιμω call και όχι του 20αρικου γι αυτή τη ενέργεια). Αν εισαι ωραίος και έξυπνος πας στην αρχή της βάρδιας που είναι φρέσκια από καθαριότητα και δεν έχει βάλει ζελέ, και σπατουλαρεις. Επίσης όταν αποχωρεί η κορασιδα κάνουμε και μια καλή γαργάρα καθώς και μπουκα με Betadine για στοματικες πλυσεις.
Σπάνια γλυφω τρυπες αλλά όταν το κάνω έχω αυτή τη μέθοδο. Δεν έχω κολλήσει ποτε τίποτα!
Διανοούμενος μα αφου!
Συναγωνιστή, μάλλον κατάλαβες λάθος. Η Άννα είναι η "Μις Φόλα" της περιοχής και η Κορίνα κάνει ένα από τα χειρότερα κρεβάτια (είμαι θύμα της). Πιθανότατα, οι παππούδες, να είχαν σκαλώσει οι μασέλες τους από τις γκριμάτσες αγανάκτησης και οργής, από τα μη και τα όχι που τους έλεγαν τα μαλακισμένα. Ίσως και να τους έκατσε η φόλα στο λαιμό και εσένα να σου φάνηκε ότι χαμογελούσαν.Η πιο ωραία εικόνα της βόλτας, τα χαρούμενα πρόσωπα δύο μπαρμπάδων, που έβγαιναν με πλατιά χαμόγελα από τα δωμάτια, χαιρετώντας ο ένας την Κορίνα και ο άλλος την Άννα τάι
δε εχω περασει με καμια απο τις 2 γιατι δε εχουν καμια θετικη κριτικηΣυναγωνιστή, μάλλον κατάλαβες λάθος. Η Άννα είναι η "Μις Φόλα" της περιοχής και η Κορίνα κάνει ένα από τα χειρότερα κρεβάτια (είμαι θύμα της). Πιθανότατα, οι παππούδες, να είχαν σκαλώσει οι μασέλες τους από τις γκριμάτσες αγανάκτησης και οργής, από τα μη και τα όχι που τους έλεγαν τα μαλακισμένα. Ίσως και να τους έκατσε η φόλα στο λαιμό και εσένα να σου φάνηκε ότι χαμογελούσαν.
η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι γενικα συνηθιζω να πηγαινω απογευματινη βαρδια και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχωΣυναγωνιστή, μάλλον κατάλαβες λάθος. Η Άννα είναι η "Μις Φόλα" της περιοχής και η Κορίνα κάνει ένα από τα χειρότερα κρεβάτια (είμαι θύμα της). Πιθανότατα, οι παππούδες, να είχαν σκαλώσει οι μασέλες τους από τις γκριμάτσες αγανάκτησης και οργής, από τα μη και τα όχι που τους έλεγαν τα μαλακισμένα. Ίσως και να τους έκατσε η φόλα στο λαιμό και εσένα να σου φάνηκε ότι χαμογελούσαν.
Συναγωνιστή, έχω πολύ καιρό να κατέβω στην πιάτσα και δεν γνωρίζω.να σε ρωτησω κατι?η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι παω απογευματινη βαρδια στα μπουρδελα και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχω
Ακριβώς. Και δεν είναι αν θα μου επιτεθεί, αλλά αν μπορώ να τον εμπιστευτώ ότι δε θα χτυπήσει την πόρτα στα 8 λεπτά.
Αν είναι Βουλγάρα δεν χρειάζεται διαβατήριο γιατί μπορεί να έρθει με την ταυτότητά της.Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
Οντως πολυ στενη φουλ κλεψιμο σε στάσεις για να μην τον
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει.
Συνηθως δουλευει διπλοβαρδια πρωινη απογευματινη.η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι γενικα συνηθιζω να πηγαινω απογευματινη βαρδια και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχω