Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 496 άτομα (31 μέλη και 465 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ρε όταν ήταν εδώ δεν εκτιμούσατε τις βυζάρες της. Τώρα την ψάχνετε.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μελίσσα, Φ.86, στο δίπλα της Άννα τάι. Πολύ όμορφη κοπέλα, μελαχρινή, λατίνα, αλλά στο δωμάτιο ένα αποστειρωμένο σακ εντ φακ πρόγραμμα που λέγανε παλιά σε κάτι ευρωπαϊκά μπουρδέλα. Δεν θα υπάρξει επιστροφή.

Σε άλλα που είδα, Φωκαίας 19 πάνω η Ειρήνη, καλή μέσα, Φωκαίας 19 κάτω, η Αλεξάνδρα-νέα κοπέλα είπε η τσατσά, δηλαδή η Αγγέλα από Διδύμου 22, για μένα καλή είναι κι αυτή μέσα, αλλά ήθελα σε κάτι πιο νεαρό και ακόμα καλύτερα να μην έχω ξαναπάει.

Φυλής 65 κάτω η Κορίνα και στον αγώνα η Κάτια, που επέστρεψε όπως και η Χριστίνα η βυζαρού με τα τατού, που ήταν πάνω. Ανέβηκα αποφασισμένος για Χριστίνα, μέχρι που άκουσα την τσατσά να λέει ότι η κοπέλα δεν αφήνει φιλάκια στα βυζάκια. Ρώτησα για διευκρίνιση μήπως δεν άκουσα καλά, αλλά καλά είχα ακούσει. Δεν την κατηγορώ την κοπέλα, ποιος ξέρει πόσους ούγκανους θα έχει αντιμετωπίσει που θέλουν να της φάνε τα βυζιά, από την άλλη, όμως, πώς να μπεις όταν ακούς τέτοιο πράγμα.

Η πιο ωραία εικόνα της βόλτας, τα χαρούμενα πρόσωπα δύο μπαρμπάδων, που έβγαιναν με πλατιά χαμόγελα από τα δωμάτια, χαιρετώντας ο ένας την Κορίνα και ο άλλος την Άννα τάι :confused:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
Περασμά κατα τις 7 παρα σήμερα το απογευμα στο Μετάξι. Αρκετα σπίτια ηταν κλεστα. Πέρασα με την πιτσιρίκα Αννα απο Ιάσονος 46. Σίγουρα δεν είναι κάτω απο 18. Κόντα στα 20 μου φαίνεται αν και δεν την ρώτησα. Κατά δήλωσή της είναι απο Γερμανία (εδώ γελάμε)! Αλβανία στην καλύτερη Βουλγαρία. Πάντως μύστες να γνωρίζεται πως η κορασίδα είναι υπερβολικά στένη. Τόσο στενή που νόμιζα οτι γαμάω κωλο. Δεν αντέχει σκληρο γαμήσι στην καμία των περιπτώσεων, είδικα αν είσαι και προικισμένος. Αλλα είναι σχέδον σαν να γαμάς παρθένα. Πρόσοχη μην την καψουμε και εξαφανιστεί. Με το μαλακό συναγωνίστες.
ΥΓ: Στον εν λόγω οίκο δουλεύανε αλλές 3 κοπέλες

Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
Οντως πολυ στενη φουλ κλεψιμο σε στάσεις για να μην τον
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
ακομα ασχολειστε με το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ αννα ται?αυτη για να στρωσει χαρακτηρα και να μαζεψει το ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ της θελει κατι τετοιο...

Συνημμένα

• 1DA8A90D-3537-448A-A2E7-E5F4AB416131.jpeg
    1DA8A90D-3537-448A-A2E7-E5F4AB416131.jpeg
    92 KB · Εμφανίσεις: 38

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
160
Like
20.445
Πόντοι
32.478
Περασα και εγω τυπε ζητησα διαβατήριο να δω μην είναι κάνα ανήλικο και παμε μεσα... Η τσατσα φοβηθηκε που με ειδε κουστουμαρισμενο με τα αρωματα μου και μου εδωσε το διαβατήριο της.. Ορίστε κυριε μου είπε.
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
φάει.
Εγω της έριξα δυνατη πουτσα και έφυγε απο το δωμάτιο πιανοντας τα μουνόχειλα της. Λογικα θα πάρει κανα δυο μέρες ρεπο να συνέλθει.
Γραβάτα φόραγες ή θα μας πάρουν για τίποτα λέτσους;;;;;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.707
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη κατά τις 12 το μεσημέρι στη Μελίσσα, Φ.86, στο δίπλα της Άννα τάι. Πολύ όμορφη κοπέλα, μελαχρινή, λατίνα, αλλά στο δωμάτιο ένα αποστειρωμένο σακ εντ φακ πρόγραμμα που λέγανε παλιά σε κάτι ευρωπαϊκά μπουρδέλα. Δεν θα υπάρξει επιστροφή.

Σε άλλα που είδα, Φωκαίας 19 πάνω η Ειρήνη, καλή μέσα, Φωκαίας 19 κάτω, η Αλεξάνδρα-νέα κοπέλα είπε η τσατσά, δηλαδή η Αγγέλα από Διδύμου 22, για μένα καλή είναι κι αυτή μέσα, αλλά ήθελα σε κάτι πιο νεαρό και ακόμα καλύτερα να μην έχω ξαναπάει.

Φυλής 65 κάτω η Κορίνα και στον αγώνα η Κάτια, που επέστρεψε όπως και η Χριστίνα η βυζαρού με τα τατού, που ήταν πάνω. Ανέβηκα αποφασισμένος για Χριστίνα, μέχρι που άκουσα την τσατσά να λέει ότι η κοπέλα δεν αφήνει φιλάκια στα βυζάκια. Ρώτησα για διευκρίνιση μήπως δεν άκουσα καλά, αλλά καλά είχα ακούσει. Δεν την κατηγορώ την κοπέλα, ποιος ξέρει πόσους ούγκανους θα έχει αντιμετωπίσει που θέλουν να της φάνε τα βυζιά, από την άλλη, όμως, πώς να μπεις όταν ακούς τέτοιο πράγμα.

Η πιο ωραία εικόνα της βόλτας, τα χαρούμενα πρόσωπα δύο μπαρμπάδων, που έβγαιναν με πλατιά χαμόγελα από τα δωμάτια, χαιρετώντας ο ένας την Κορίνα και ο άλλος την Άννα τάι :confused:
Κορίνα και Άννα Ται ;; Με πλατιά χαμόγελα;;;; είσαι σίγουρος συναγωνιστή γιατί θα ξεχάσουμε και αυτα
πού ξέρουμε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Η απάντηση μου σε εσένα και στον συναγωνιστή @vril :
Επειδή πολλες φορες μερικές κορασίδες έχουν τρυπαρες που δεν μπορείς να αντισταθείς να χώσεις τη γλώσσα σου μέσα. (Προτιμω call και όχι του 20αρικου γι αυτή τη ενέργεια). Αν εισαι ωραίος και έξυπνος πας στην αρχή της βάρδιας που είναι φρέσκια από καθαριότητα και δεν έχει βάλει ζελέ, και σπατουλαρεις. Επίσης όταν αποχωρεί η κορασιδα κάνουμε και μια καλή γαργάρα καθώς και μπουκα με Betadine για στοματικες πλυσεις.
Σπάνια γλυφω τρυπες αλλά όταν το κάνω έχω αυτή τη μέθοδο. Δεν έχω κολλήσει ποτε τίποτα!
Διανοούμενος μα αφου!
Ιατρικά είναι ορθή αυτή η πρακτική, αλλά αν δεν μείνει η γεύση από τη μουνίλα στο στόμα... Είναι σαν να φας παϊδάκια και να βουρτσίσεις τα δόντια σου με οδοντόκρεμα...:(

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.818
Πόντοι
4.926
Συναγωνιστή, μάλλον κατάλαβες λάθος. Η Άννα είναι η "Μις Φόλα" της περιοχής και η Κορίνα κάνει ένα από τα χειρότερα κρεβάτια (είμαι θύμα της). Πιθανότατα, οι παππούδες, να είχαν σκαλώσει οι μασέλες τους από τις γκριμάτσες αγανάκτησης και οργής, από τα μη και τα όχι που τους έλεγαν τα μαλακισμένα. Ίσως και να τους έκατσε η φόλα στο λαιμό και εσένα να σου φάνηκε ότι χαμογελούσαν.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Συναγωνιστή, μάλλον κατάλαβες λάθος. Η Άννα είναι η "Μις Φόλα" της περιοχής και η Κορίνα κάνει ένα από τα χειρότερα κρεβάτια (είμαι θύμα της). Πιθανότατα, οι παππούδες, να είχαν σκαλώσει οι μασέλες τους από τις γκριμάτσες αγανάκτησης και οργής, από τα μη και τα όχι που τους έλεγαν τα μαλακισμένα. Ίσως και να τους έκατσε η φόλα στο λαιμό και εσένα να σου φάνηκε ότι χαμογελούσαν.
δε εχω περασει με καμια απο τις 2 γιατι δε εχουν καμια θετικη κριτικη

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι γενικα συνηθιζω να πηγαινω απογευματινη βαρδια και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχω

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.818
Πόντοι
4.926
να σε ρωτησω κατι?η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι παω απογευματινη βαρδια στα μπουρδελα και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχω
Συναγωνιστή, έχω πολύ καιρό να κατέβω στην πιάτσα και δεν γνωρίζω.

• Like
Αντιδράσεις: jim99

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ακριβώς. Και δεν είναι αν θα μου επιτεθεί, αλλά αν μπορώ να τον εμπιστευτώ ότι δε θα χτυπήσει την πόρτα στα 8 λεπτά.

Τον πέτυχα ξημέρωμα Κυριακής που μας πέρασε.. ήμουν μόνος στο σαλόνι, αναμονή κάνα 5' δίχως να υπάρχει πελάτης σε δωμάτιο.. όταν φιλοτιμήθηκε να βγει του ζήτησα ευγενικά όπως πάντα άλλωστε να μου πει το πρόγραμμα της κοπέλας.. με κοίταζε για κάνα δίλεπτο δίχως να μιλά με αυτό το σάικο βλέμμα που ανέφερες.. τον ρωτάω τρέχει κάτι;; ..εάν ενοχλώ μου λες να αποχωρήσω.. αυτός ούτε λέξη...
Νευριάζω του ρίχνω κάτι καντήλια και έριξα φεύγοντας ένα κοπάνημα στην πόρτα που κόντεψε να διαλυθεί απ'τα νεύρα..
Εν τω μεταξύ πήγα στο παραδίπλα και άναψα τσιγάρο να ηρεμήσω μέχρι να βγει η εκδιδόμενη απ'το δωμάτιο.. ύστερα από κάποια λεπτά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει το παπάρι στον οίκο.. νόμισα πως ήρθε για τσαμπουκά και μου άναψαν τα λαμπάκια.. αλλά τελικά είπαν κάτι με την ευγενική τσατσά κάτι στην γλώσσα τους (Ουκρανικά) και αποχώρησε δίχως να μου ρίξει ΟΥΤΕ βλέμμα...
Σίγουρα κάτι της είπε το συμπεραίνω διότι όταν έφυγε η γυναίκα μου είπε να ΜΗΝ τον παρεξηγήσω, είναι συμπατριώτης της, πάρα πολύ καλό παιδί και άλλες τέτοιες πίπες....
* Συμπέρασμα.. έχουν γεμίσει τα τσαρδιά με ακατάλληλους/λες στην θέση της υπηρεσίας που για τους δικούς τους Χ/Ψ λόγους ΔΕΝ γουστάρουν αυτό που κάνουν.. δικαίωμά τους αλλά ας φύγουν πολύ απλά!
ΔΕΝ γίνεται να τρώμε στην μάπα όμως τον κάθε ανώμαλο, ψυχωτικό κτλ.
Στο κάτω αυτοί χάνουν λεφτά τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσουν....

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Ειναι 20 ετων Βουλγάρα.
φάει.
Αν είναι Βουλγάρα δεν χρειάζεται διαβατήριο γιατί μπορεί να έρθει με την ταυτότητά της.

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
311
Ιάσωνος 46 ωρα 7 και κατι, κατερινα ρωσιδακι μιλφ κραταει καλα πολυ καλα μπορω να πω τιμησε το 10αρικακι πολυ για εμενα, απο ελληνικα πολυ λιγα αλλα κλαιν. Ολα τα αλλα κλειστα 2 ανοιχτα στο εξωτικο μεταξι αλλα δεν ελεγαν τπτ.

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
686
Πόντοι
80
η ειρήνη φωκαίας 17β δουλευει απογευματινή βάρδια?γιατι γενικα συνηθιζω να πηγαινω απογευματινη βαρδια και γιαυτο ρωταω ωστε να τη πετυχω
Συνηθως δουλευει διπλοβαρδια πρωινη απογευματινη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom