Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Και εγω αυτο υπέθεσα...Τραβελο?μήπως είδες τη ψηλή γκιλφ την Αντριανα και τη πέρασες για τραβελο απο τις παραμορφωσεις στο πρόσωπο της?
Και εγω αυτο υπέθεσα...Τραβελο?μήπως είδες τη ψηλή γκιλφ την Αντριανα και τη πέρασες για τραβελο απο τις παραμορφωσεις στο πρόσωπο της?
Πέστα. Μας έχουν σκοτίσει τα παπάρια με τη ΘεσσαLονίκη.Εδώ ρε τυπε είμαστε μοναδική χώρα παγκοσμίως που έχουμε συμπρωτεύουσα γιατί οι κάτοικοι έχουν φτάσει το κόμπλεξ σε άλλο επίπεδο
Πέρα απο την πλάκα επειδή έχω ζήσει μικρότερος Θεσσαλονίκη επιμένω πάντα σύμφωνα με τα δικά μου γούστα ότι η Αθήνα είναι χίλιες φορές πιο όμορφη
η τσατσά στο φ66καμια με μεγαλο κωλο στην φυλης μετα τις 9 το βραδυ εχει κανεις να προτεινει?
το πιθανότερο τον είχε το αφεντικό σε άλλες δουλειές και τον υποβίβασε εκεί..Και σε εμένα τις προάλλες δεν μίλαγε απλά περιεργοκοιταγε!
Το βλέμμα του σαν να μου έλεγε ΦΥΓΕ!
Μάλλον το κάνει σε όλους!
Για τρελό gay φεμινιστη τον κόβω τον τσάτσο!
Μυτιληνιός είσαι φίλε ?επίσης σαν πρώην ναυτικος μπορώ να πω ότι όλες οι λατινες που έχω πάει στα εκάστοτε λιμάνια των χωρών της κεντρικής νοτίου αμερικής και καραϊβικής ήταν μακράν οι καλύτερες πορνες ανά την υφήλιο …. Τώρα δεν ξέρω γιατί όλα αυτά τα καπλάνια που ερχονται εδώ είναι τόσο αδιαφόρετες
Αυτός τι ψυχολογικά έχει όντως;Ρε Φραπέ παρτο χαμπάρι
Ότι προφίλ φτιάξεις απο φραπέ, cappuccino. espresso, fredocappucino,espresso macchiato
Ο admim θα σε πηγαίνει τάπα
Η αντι για Μεταξυ να περασουμε απο Φυλης κ περιξ καλυτεραΧαμός στο Μεταξουργείο...
Γεμάτο ΜΑΤ Αστυνομία κλειστοί δρόμοι κίνηση στο κόκκινο δακρυγόνα παντού. Μεινετε σπιτι σας.
Από τις πορείες, τους στρίμωξαν εκεί;Χαμός στο Μεταξουργείο...
Γεμάτο ΜΑΤ Αστυνομία κλειστοί δρόμοι κίνηση στο κόκκινο δακρυγόνα παντού. Μεινετε σπιτι σας.
Με ακολούθησε με 5 προφίλ διαφορετικά και το τελευταίο ήταν fredocappucino69Αυτός τι ψυχολογικά έχει όντως;
Όντως μια έχει κολλήσει με την Σαμπίνα. Τι του δίνει; Ένα πήδημα δωρεάν τον μήνα, για promotion στο forum?Με ακολούθησε με 5 προφίλ διαφορετικά και το τελευταίο ήταν fredocappucino69
Με τους μαλακες με τις πορείες έκλεισαν τα σπίτια και δεν γαμησαμεΑπό τις πορείες, τους στρίμωξαν εκεί;
Kαλησπερα Jonn.....τον καταλαβαινω τον τυπο....για φανταστητε να δουλευατε σε οικο για γυναικες......να εκανε χρεη ιεροδουλης καποιος απο εμας.....να μπαινανε καυλωμενες να γαμηθουνε οι Κυριες και καμμια να μην εριχνε ματια σε καποιον απο εμας που θα εκανε χρεη υπηρεσιας....εμεις δεν θα ημασταν μεσα στα νευρα???Και σε εμένα τις προάλλες δεν μίλαγε απλά περιεργοκοιταγε!
Το βλέμμα του σαν να μου έλεγε ΦΥΓΕ!
Μάλλον το κάνει σε όλους!
Για τρελό gay φεμινιστη τον κόβω τον τσάτσο!
Χαμός στο Μεταξουργείο...
Από τις πορείες, τους στρίμωξαν εκεί;
ευχαριστω πολυ προεδρε.να εισαι καλα.θα ακολουθησω την συμβουλη σουοχι δε δουλεύει, έχει γραφτεί και πιο πίσω ,από το Σεπτέμβριο του '22 οτι μύνημα έχεις γράψει είναι ερώτηση σου για αυτή, αν δουλέψει θα το δεις στην ενημέρωση, αλλιώς πήγαινε από κει ρώτα ή ζήτησε το τηλέφωνο του οίκου για να ρωτάς.
Συνεχιστε αδελφια το μποικοταζ!Η αλεξανδρα χωματιανου αλλαξε παλι την τιμη στα 20?