Πορνό μετανάστης ;Κατέβηκα για την πρωτη τουφεκια στο βρωμερό μεταξυ, αποκλειστικά για το βρωμοπουτανο την Βανέσσα.
Ενω γαμιόμαστε με ενημερώνει πως μεσα βρίσκεται ένας ανώμαλος και διαπραγματευετε με την τσα ωστε να πιει τα κάτουρα της Βανέσσα και την ιδια στιγμή να τον βιντεοσκοπει ενω τον παίζει ..
Αμέσως κατάλαβα για ποιον πρόκειται και διασταυρωσαμε τις γνώσεις μας αφου τον γνώριζε και η ιδια οπως ειπε απο το τικτοκ.
Αργότερα πηγα φυλής όπου ειχα όρεξη να γαμήσω την αλλη κοντοπουτανη καροτομαλουσα αντζελα στο 86 αλλα δυστηχώς το βρήκα κλειστό λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Περνάει η ωρα και πρέπει να βρω κάτι αξιόλογο για την δεύτερη τουφεκιά.. Σκέφτηκα να παω στο στανταράκι μου πλέον στην ίνα στο φωκαιας 19 που τα κανει ολα και συμφέρει αλλα δυστηχώς κι αυτο κλειστό.
Κατεβαίνω στο υπόγειο της Φωκαιας 13 να δω τι παιζει και εκει μόλις έβγαινε απ το δωμάτιο η εμμυ την οποία ειχα ξαναδεί αλλα ποτε δεν επιχείρησα να περασω αφου μου έβγαζε το ύφος της ξεπετας
Ειπα να δοκιμάσω τελικά οπου διαψεύστηκαν οι σκέψεις μου.
Η εμμυ ειναι απο το ποντολσκ της Ρωσσίας με βαθιές ρίζες απο την Γερμανία
Ειναι 24 ετων οπως δηλωσε
Γυρω στο 1.72,
Ξανθιά με μπλε ματια, ελαφρά φακίδες και γενικα πολυ ομορφο πρόσωπο,
αδυνατη με σφιχτο λευκο δέρμα, μικρομεσαία βυζια και ωραιο πεταχτό κωλο.
Στην κουβέντα μας φανηκε λιγο αργή και νταγκλαρισμενη και δεν ειμαι σίγουρος αν ηταν εκ φύσεως η αν ηταν υπο την επήρεια ουσιών..
Αν και αρνήθηκα προς πληροφόρηση στους υπόλοιπους κάνει ελεύθερο στοματικό
Οταν ξεκίνησε τον τσιμπο ομως σαν να το μετάνιωσα αφου το εκανε τοσο καλα και υπομονετικά με τις χειλαρες τις να τρίβουν ολο τον πουτσο μου κατα μήκος μεχρι και τις αρχιδομπαλες που ρούφηξε και εγλυψε
Τον έπαιρνε επανειλημμένα βαθιά ολο στο στόμα μέχρι το λαρύγγι χωρις να σταματάει πουθενά.
Γυρίσαμε στο σεξ σε ιεραποστολική στάση με το μουνάκι της να εχει ζεστή και σφιχτή αίσθηση και την ιδια να παίρνει μια πολυ καλη θεση ωστε να μπαίνω ολόκληρος
Αποκτήσαμε πολυ καλη χημεία
Την γυρνάω στα τέσσερα, ηθελα να εχω αυτο το λευκο κωλαράκι στο πιάτο μου
Τον βαζω και σπρώχνει και η ίδια τον κωλο της πάνω μου για ένα γεμάτο γαμήσι οσο κοιταζομασταν απο τον πλαινο καθρέφτη.
Λιγο αργότερα ξεκίνησα το αποτελειοτικο σφυροκόπημα
Φτάνοντας στο τέλος οπου κόλλησε πάνω μου μεχρι να στραγγειξω οπου βγαίνοντας αντικρίζω τον πούτσο μου λουσμενο με λευκά υγρά.
Ολα λειτούργησαν για μια νεα προσθήκη στη λίστα με τα στάνταρ.
8.50/10
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 224645
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα αν γνωρίζει κάποιος σήμερα θα ειναι ανοιχτά στην φυλής?
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
H καλύτερη απολύμανση θα γίνει με γκρέμισμα ....και μετά ο Δήμος να αδειάσει υδροφόρες με απολυμαντικό διάλυμα από πάνω.Αλλιως δεν το σώζουμε μεγάλε ...
.....και μπαλάκια και τον πούτσο καταπίνει λαίμαργα φίλος για ποιό χαμηλά δεν ξέρω .ξερει κανεις αν η Κωνσταντινα η αγριννιωτισα απο Βέργας 7 πρωι γλυφει αρχιδια και περνει πρωτοβουλιες και γλυφει παντου εννοω ποιο χαμηλα?
Απόγευμα είναι?ωραίος μυστη μου χαίρομαι που πέρασες καλά, η Εμμυ το κοντοπουτανο ήταν από τα στανταρακια μου στο Λιοσίων 73,θα διαφωνήσω μαζί σου για το ύψος, πρέπει να είναι 1.57-1.58 αντε με μέτρημα αστυνομικου τμήματος για ταυτότητα να φτάνει max το 1.60
Σκέφτομαι να κατέβω αν έχεις να προτείνεις κάτι 2 βάρδια σφύρα.
πρόγραμμα.. πες η κοπέλα τι κάνει μέσα, να καταλάβειρωτάω την ξανθιά χοντρή αλλά σχετικά νεαρή τσατσά : "πρόγραμμα;" γιατί δεν ανέφερε τίποτα, με κοιτάει με ύφος "τι λές ρε μαλάκα" και μου απαντάει "έχ, φύγε από εδώ ρε".
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Που είναι ρε η Μαρία η βυζού; Τη βρήκατε; Ανυπομονώ ποτε θα ξαναφάω μια ξεγυρισμένη φολάρα.
Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Πόσες Σαμπίνες κίττυ υπάρχουν;
Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 23
- Like
- 865
- Πόντοι
- 1.011
Καλησπέρα καμία καλή πρόταση για πρωκτικό φυλής και περιξ?
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.795
- Πόντοι
- 201
καλησπερα,παρα την κωλοβροχη π εχει λεω να κατεβω,αυτη η Τζουλια στο φυλησ 134 νομιζω ,λεει?δεν την εχω δει απο κοντα,μονο απο φωτο,μην περασω κ φαω φολα
Μάγκες, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν αλλά επέστρεψε το κοντοπούτανο η Τζούλια, με το μυτερό βυζάκι, από Φ. 84 & Φ. 65. Ήταν διακοπές είπε το μωρό, της σπατουλάρισα καλά τα ποδαράκια, οι επόμενοι θα τα βρήκανε λαμπίκο
Ρε αλεπουδιαρη τις θέλεις όλες δικές σου; Και λες ψέμματα; ( κάνω χιούμορ)Μην κάνει το κόπο κάνεις και κατέβει φυλής,το 90% κλειστά τώρα live.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μουναρα είναι από ότι ξέρω. Αν πας πες μου αν είναι για να έρθωκαλησπερα,παρα την κωλοβροχη π εχει λεω να κατεβω,αυτη η Τζουλια στο φυλησ 134 νομιζω ,λεει?δεν την εχω δει απο κοντα,μονο απο φωτο,μην περασω κ φαω φολα
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.844
- Πόντοι
- 3.246
έλ
πανάθεμά τες
έλα ντε και είναι και εφτάψυχεςΠόσες Σαμπίνες κίττυ υπάρχουν;
πανάθεμά τες
Βικτωρια Διδυμου 27 μεχρι κ πριν κανα 2μηνο, εκτοτε δεν την εχω ξαναπετυχει..Καλησπερα μυστες!!....καμια καλη κυρια-κορασιδα με τριχωτο μουνακι?Παιζει τιποτα καλο?
Μπαρμπορα Βεργας 6, και οι 2 τριμμαρισμενες, οχι οτι παρατησαν το ξυραφι δηλαδη, μαλιστα τυγχανουν απο τις καλυτερες του 20ευρου κατα τη γνωμη μου...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Λόγω παύσης λειτουργίας ΜΜΜ άραγε ή και αυτά συμμετέχουν στο εθνικό πένθος;Μην κάνει το κόπο κάνεις και κατέβει φυλής,το 90% κλειστά τώρα live.
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Η Λατινα είναι αυτή;Μάγκες, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν αλλά επέστρεψε το κοντοπούτανο η Τζούλια, με το μυτερό βυζάκι, από Φ. 84 & Φ. 65. Ήταν διακοπές είπε το μωρό, της σπατουλάρισα καλά τα ποδαράκια, οι επόμενοι θα τα βρήκανε λαμπίκο
Όχι, Ρουμανάκι είναι.Η Λατινα είναι αυτή;
Την ώρα που το έγραψα ηταν ανοιχτά μόνο Φώκαιας 13,25,27 και από Φυλής τα 65,71 και κάνα δυο αλλά.Φιλιπιδου και τα δύο ανοιχτά.Ρε αλεπουδιαρη τις θέλεις όλες δικές σου; Και λες ψέμματα; ( κάνω χιούμορ)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετά άμα άνοιξαν και αλλά δεν ξέρω, Μεταξουργείο ανοιχτά κανονικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις