Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 341 άτομα (31 μέλη και 310 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.322
Πόντοι
3.246
οι περισσότερες
κοπέλες
μένουν κέντρο εκεί
δηλαδή
που έχουν αρχίσει ήδη χοντρά
επεισόδια
με τα
ΜΑΤ... πού
να κουνηθούν απ το σπίτι τους;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
ξερει κανεις αν η Κωνσταντινα η αγριννιωτισα απο Βέργας 7 πρωι γλυφει αρχιδια και περνει πρωτοβουλιες και γλυφει παντου εννοω ποιο χαμηλα?
Πό
Ξέρουμε αν το άγκυρας 12 είναι ανοιχτό τώρα; Πήρα τηλ αλλά δεν το σήκωναν! Θενξ μάγκες!
Αν το σηκωσουν πέστους οτι ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ.... !#$!%$!!

nikosatza

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Like
126
Πόντοι
0
Πριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Κατέβηκε κανένας να δει μήπως άνοιξε κανένα άλλο μπουρδέλο στη Φυλής. Από Βέργας τώρα τι έχουμε;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
201
Πριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ
φιλε εκει πηγα σημερα για την Τζουλια να δω πως ειναι κ οντως ειναι πολυ καλο μουνι αλλα μεσα μετρια πραματα,νορμαλ προγραμμα ,στο οποιο της πονουσε το στομα κ δεν χαρηκα πιπα,επισης δεν στηνοταν καλα στα τεσσερα ενω εχει κολαρα,ξενερα,τωρα για Τζανινα δεν ξερω,ειναι αλλη?ειναι η ιδια?αν μπορεισ μπες στους διπλα κ μπες στο φυλης 134 π δειχνει τισ κοπελες να μασ πεις αν ειναι η Τζουλια ή οχι,ευχαριστω

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
ωραίος μυστη μου χαίρομαι που πέρασες καλά, η Εμμυ το κοντοπουτανο ήταν από τα στανταρακια μου στο Λιοσίων 73,θα διαφωνήσω μαζί σου για το ύψος, πρέπει να είναι 1.57-1.58 αντε με μέτρημα αστυνομικου τμήματος για ταυτότητα να φτάνει max το 1.60
Φιλε γκουρου της ενοιμερωσης η Εμμυ τι ωρες - βαρδιες την βρισκουμε ??

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Την καλησπέρα μου, μια ακόμα ερώτηση, έχει δει κανείς την Ολγα, ξανθιά milf, χοντρή γυρολόγο που τελευταία φορά εθεάθη Αλκαμενους 113?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.209
Πόντοι
19.236
Λυπάμαι πολύ που δεν πέρασες καλά με την κυρία.
Είχα γράψει και εγώ πριν λίγο καιρό ότι η απόδοση της είχε πέσει κατακόρυφα.
Παλιά ήταν σκυλί του πολέμου!

Γράψε όμως ξεκάθαρα και με κενά να γλυτωσουν οι άλλοι.

Λιοσίων 73Α
Ναταλία Μολδαβα νομίζω
Ελεύθερο και 69
Δεν κάνει τίποτα.
Κοροϊδεύει.
Αν έχει ψυχολογικά και αυτή να κάτσει σπίτι.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
φιλε εκει πηγα σημερα για την Τζουλια να δω πως ειναι κ οντως ειναι πολυ καλο μουνι αλλα μεσα μετρια πραματα,νορμαλ προγραμμα ,στο οποιο της πονουσε το στομα κ δεν χαρηκα πιπα,επισης δεν στηνοταν καλα στα τεσσερα ενω εχει κολαρα,ξενερα,τωρα για Τζανινα δεν ξερω,ειναι αλλη?ειναι η ιδια?αν μπορεισ μπες στους διπλα κ μπες στο φυλης 134 π δειχνει τισ κοπελες να μασ πεις αν ειναι η Τζουλια ή οχι,ευχαριστω
Βρε Παρασκευα τα εγραψα και ποιο πανω για την συγκεκριμενη,αλλα αποτι φαινεται σε ετρωγε ο κωλος σου κι εσενα να δοκιμασεις το ομορφο κουβανακι,φαινεται δεν εισαι απο τους τυχερους κι εσυ που παιρνουν εξτρα υπηρεσιες εκτος προγραμματος,οπως κι εγω.!!:grin:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....αν και διακριτικος και εχεμυθος θα σας εξομολογηθω κατι....χτες μου εστειλε μηνυμα η Ψιψινα οτι με ακολουθει.....η γνωστη Ψιψινα......στην ερωτηση μου γιατι μου εστειλε μου απαντησε πριβε οτι την γοητευσα με την φωτο που ειχα στο προφιλ...την κολακεψε το γεγονος οτι την προσεγγισα με τρυφεροτητα και ευγενεια.....δεν την πιεσα...δεν της τον εβαλα αποτομα...δεν σφαλιαρισα τους γλουτους......
Φερθητε με ευγενεια στις εργαζομενες και εκεινες θα σας το ανταποδωσουν με την ψυχη τους και το κορμι τους....
Καλα να περνατε.....
υσ.η εν λογο φωτογραφια.....

Συνημμένα

• 47834.jpg
    47834.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 27

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.683
Πόντοι
2.036

Αν δεν κάνω λάθος..
Η Τζούλια!
Είπα να κάνω οικονομία τον Μάρτιο να βάλω κανά φράγκο στην άκρη αλλά εμφανίζονται συνεχώς νέες λατίνεςςς
Τούμπανο φένεται αλλά είναι και ο κώλος πλαστικός πέρα από το βυζί ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom