Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 137 άτομα (11 μέλη και 126 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
δες το ποστ 170.163 τα γραφω εκει.
Δεν λες κάτι για extra,λες ότι Φιλια δαχτυλιασμα ξεχαστετα,δλδ απλό πρόγραμμα όπως έγραψα ...τώρα αν μπορεί ας απαντήσει ο συναγωνιστής π πήγε χτες,να μας πει η Τζανινα π ειδε είναι η Τζούλια ή άλλη?

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.063
Πόντοι
441
Στην Φυλής σήμερα το πρωί γίνονται εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης.
Αποτέλεσμα οι οίκοι να μήν έχουν νερό και οι εργαζόμενες να πλένουν τις ευαίσθητες περιοχές τους μόνο με μαντηλάκια.
Άλλο νέο από το μέτωπο ότι η Σίλβια στο Φυλής 109 κρέμασε το στριγγακι της καθότι παντρεύεται σύμφωνα με την τσα2 της.
Ευχόμαστε όλοι βίον ανθοσπαρτον.

nikosatza

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Like
126
Πόντοι
0
εγώ κατάλαβα ότι ο συναγωνιστής @hustler σου απάντησε για τη Ναταλί και όχι για τη Τζούλια, αν όντως γι αυτή σου απάντησε (ας το διευκρινήσει)να πω και γω ότι όντως κάνει ελεύθερο στοματικό και σε ρωτάει στο δωμάτιο.

εγώ κατάλαβα ότι ο συναγωνιστής @hustler σου απάντησε για τη Ναταλί και όχι για τη Τζούλια, αν όντως γι αυτή σου απάντησε (ας το διευκρινήσει)να πω και γω ότι όντως κάνει ελεύθερο στοματικό και σε ρωτάει στο δωμάτιο.
αν ρωτησε για την Ναταλι δεν ρωτησε, ηταν κατηγορηματικη οτι δεν κανει δεν ηθελε. και βαριοταν γενικα. οπως να εχει μαυρο απο εμενα για Ναταλι

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.071
Πόντοι
456
Στη Ναταλί αναφερθηκα ναι.
Οντως ρωταει με ή χωρις προφυλακτικό στη πίπα όσες φορες εχω πάει μαζί της.
Αν και την πρωτη φορα δεν περασα καλά , μου εβγαλε πολυ επαγγελματισμο και ψύχρα,
στις επαναληπτικές ηταν τελειως διαφορετική.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δεν λες κάτι για extra,λες ότι Φιλια δαχτυλιασμα ξεχαστετα,δλδ απλό πρόγραμμα όπως έγραψα ...τώρα αν μπορεί ας απαντήσει ο συναγωνιστής π πήγε χτες,να μας πει η Τζανινα π ειδε είναι η Τζούλια ή άλλη?
Βρε Παρασκευα διαβασε λιγο προσεχτικα τα προηγουμενα post,τα εξτρα πραγματα εκτος προγραμματος δεν τα πηρα εγω αλλα ο Pa Luki Luk,τωρα τι παραπανω καταφερε να παρει δεν ξερω ρωτα τον,οσο για Τζανινα δεν νομιζω οτι υπαρχει εκει μαλλον την Τζουλια θα εννοουσε ο τυπος,να πω επισης οτι ο τσατσος αχρηστος εντελως δεν ξερει ουτε τα ονοματα καλα απο τις κοπελες ουτε και τι προγραμμα κανουν,την πρωτη μερα οταν τον ρωτησα τι προγραμμα κανει η Τζουλια,μου λεει τι να σου πω δεν ξερω πρωτη φορα τις βλεπω κι εγω αυτες, μου λεει,αυτος ειναι ο πονηρος που ανεβοκατεβαζε την ενταση της μουσικης στο φ105 πριν καποιο καιρο οταν ειχε Σβετα εκει κλπ,αλλο μπουμπουκι κι αυτο,με τις μερες τις ηταν και αυτη για αυτο μπορει να ειπε Τζανινα και να εννοουσε την Τζουλια.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
Βρε Παρασκευα διαβασε λιγο προσεχτικα τα προηγουμενα post,τα εξτρα πραγματα εκτος προγραμματος δεν τα πηρα εγω αλλα ο Pa Luki Luk,τωρα τι παραπανω καταφερε να παρει δεν ξερω ρωτα τον,οσο για Τζανινα δεν νομιζω οτι υπαρχει εκει μαλλον την Τζουλια θα εννοουσε ο τυπος,να πω επισης οτι ο τσατσος αχρηστος εντελως δεν ξερει ουτε τα ονοματα καλα απο τις κοπελες ουτε και τι προγραμμα κανουν,την πρωτη μερα οταν τον ρωτησα τι προγραμμα κανει η Τζουλια,μου λεει τι να σου πω δεν ξερω πρωτη φορα τις βλεπω κι εγω αυτες, μου λεει,αυτος ειναι ο πονηρος που ανεβοκατεβαζε την ενταση της μουσικης στο φ105 πριν καποιο καιρο οταν ειχε Σβετα εκει κλπ,αλλο μπουμπουκι κι αυτο,με τις μερες τις ηταν και αυτη για αυτο μπορει να ειπε Τζανινα και να εννοουσε την Τζουλια.
οκ ευχαριστω

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Με βαση το προγραμμα τους η Τζουλια ειναι σημερα το απογευμα,ομως το προγραμμα τους ειναι μπουρδελο αποτι βλεπω γιατι για το πρωι γραφει οτι δουλευουν Τζουλια-Καρολινα ενω το πρωι ηταν η Λουνα,μετριας εμφανισης κοπελα με περιττα κιλα.Αν κατεβω απογευμα θα κανω μια βολτα και θα ενημερωσω,λεει οτι θα εχουν και μια καινουργια Αλεξανδρα,τι φρουτο θα ειναι αυτο κουβανεζικο αραγε ποιος ξερει.:grin:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.460
Πόντοι
216
Αυτο το μωρό που θα το βρουμε?

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Στην Φυλής σήμερα το πρωί γίνονται εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης.
Αποτέλεσμα οι οίκοι να μήν έχουν νερό και οι εργαζόμενες να πλένουν τις ευαίσθητες περιοχές τους μόνο με μαντηλάκια.
Άλλο νέο από το μέτωπο ότι η Σίλβια στο Φυλής 109 κρέμασε το στριγγακι της καθότι παντρεύεται σύμφωνα με την τσα2 της.
Ευχόμαστε όλοι βίον ανθοσπαρτον.
Τα παπαρια τους οι πουτανιάρηδες με τί τα πλένουν; Φέρνουν μπουκαλάκι νερό μαζί;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.332
Πόντοι
441
ξερουμε αν θα ειναι σημερα η Εμμυ απο φωκαιας κ λιωσιων,κ επισης η Σαμπινα δουλευει ή οχι?

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.694
Πόντοι
201

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
80
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά έχει κανενας να προτείνει καμια με μεγάλα βυζια (μπουρδελλο-στουντιο) ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.582
Πόντοι
3.246
καλησπέρα παιδιά έχει κανενας να προτείνει καμια με μεγάλα βυζια (μπουρδελλο-στουντιο) ;
υπάρχουν banner στα δεξιά στην αρχική σελίδα οσων αφορά στα στούντιο και μπορείς να δεις.. τώρα για τα μπουρδέλα τα μεγαλύτερα που μπορείς να δεις είναι της Κορίνας στο φωκαίας 27 όροφο

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.092
Πόντοι
1.056
Σκεφτείτε πάντως τι μύγες πρέπει να βαράνε τα γραφεία, για να κατεβαίνουν οι κοπέλες στο 20ρικο.
Συνεχιστε αδελφια το μποικοταζ..

Ερχεται η μερα που θα γαμαμε μουναρες των 140 ευρω με 20 γιουργια..:rockon:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Φυλης 137Α Τζουλια-Αλεξανδρα σκουροχρωμη λατινα δεν ελεγε τιποτα,η Τζουλια ειχε ενα δωματιο,τρια ατομα σαλόνι φυγαμε.Φυλης 109Β Ροντικα,διδυμου 22 οροφος,Ολγα,Διδυμου 27 κλειστα,το 16 ανοιχτο φως κλειστη πορτα.Ιασωνος 2β κατι χρεπια κοντες χοντρες,οπου φυγει φυγει,Ιασωνος 46 οροφος Μαιρη με ελευθερο στοματικο ειπε ο μπυροκοιλιας τσατσος και αλλη μια δωματιο,Μαραθωνος γωνια Λολιτα δωματιο εφυγα τρεχοντας,τι να μπω να μην προλαβω να ξεντυθω,διπλα υπογειο Ιζαμπελα δωματιο,εχω περασει πολλες φορες αξιζει η κοπελα ειναι καλη με ελυθερο στοματικο και καλη συμετοχη,στον ημιοροφο μια καινουργια Ευα την ειπε ο Τσατσος με απλο προγραμμα,ξανθια,δεν μου γεμισε το ματι,νωχελικο σαλοναρισμα και απλο προγραμμα δεν μπηκα,στο τελευταιο δεξια η γκρανι Χριστινα,εδω μπηκα καλη ειναι εχω ξαναπερασει,αν ξεπερασεις λιγο την φατσα της κατα τα αλλα γλυφει τα παντα,καλη αλλα οχι για αλλη φορα,δυο φορες εχω περασει φτανει.Το Κωσταντινουπολεως 166 υπογειο για μιση ωρα δωματιο η Αννα μου ειπε η 2τσα,εφυγα.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ποια είναι αυτή η Εμίλι στη Φωκαιας;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Λόλα ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο, 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια και στο αριστερό μπούτι και Βαλέρια μελαχρινή στο ίδιο ακριβώς σωματοτυπο με τη Λόλα, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στην ωμοπλάτη , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Χαγιατ μελαχρινή παχουλη με 3αρι βυζι, πολλά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στο δεξί μπούτι, Εύα μελαχρινή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι και στην αριστερή κλειδα και Γιάννα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και ένα στο δεξί πόδι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Ναταλία μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πίσω αριστερά χαμηλά στη μέση και Βίκυ καστανοξανθη με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό χέρι, σαλονάρισαν και οι δύο ολογυμνες, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Άννα μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι συν βυζί.

Βεργας 6α Νανσι μιλφ με κάστανο πάρα πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2. 5αρι σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Φωτεινή ξανθιά κατσαρομαλλα γκιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 Σαμπινα ξανθοκαστανη με λεπτό πολύ ωραίο κορμί, 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα,απο το μοναδικό δωμάτιο ακουγοντουσαν ξυλιές και βογγητα, μετά από λίγο εμφανίστηκε η φραπεδοψιψινα φορώντας άσπρα πορνοτακουνα μαύρη πολύ κοντή φουστίτσα χωρίς εσώρουχο και από πάνω τόπλες, καθόλου κόσμος.

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα η μελαχρινή χοντρή πιτσιρικά, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Νατάσα ξανθιά μιλφογκιλφ με πολύ κοντό μαλλί, πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι και Ελένη γκρανι με ξανθό κοντό μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα για την ηλικία της 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.637
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom