Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Τόνια, Φυλής 86 ισόγειο, την οποία είχα τσεκάρει σε προηγούμενο πέρασμα. Η τσατσά είπε ότι είναι από Κολομβία, 19 ετών, αλλά κι αν δεν είναι τόσο, μαξ να είναι 23-24. Πολύ ωραία παρουσία η Τόνια, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πίσω, γύρω στο 1,65, με στητό στήθος 1,5-2 και πεταχτό κωλαράκι. Φορούσε και κάτι πέδιλα άλλο πράμα, τα ίδια φορούσε και την άλλη φορά που την είδα και σκέφθηκα ότι άμα φοράει συνέχεια τα ίδια, τα ποδαράκια της θα έχουν ωραία μυρωδιά
Η Τόνια παρότι πιτσιρίκα δείχνει ότι έχει τα χιλιόμετρά της. Μπήκε πρόσχαρη στο δωμάτιο, μου κούνησε τις βυζάρες της για να τις γλύψω (πίρσινγκ και στις δύο θηλές), πίπα έτσι κι έτσι αλλά όπως ήτανε στημένη στα τέσσερα την ώρα της πίπας, χόρευε την κωλάρα της, την οποία είχε φέρει κοντά για να τη φτάνω
Με ρώτησε αν ήθελα πισωκολλητό ή νόρμαλ, νόρμαλ της είπα, έβαλε τζελ και στο μουνάκι της και στον πούτσο μου, μου έριξε πανηγυρικό άκυρο σε πρότασή μου να της γλύψω τα ποδαράκια και ξεκίνησε η μάχη. Στο τελείωμα, το θετικό ήταν ότι έσφιξε κάπως τους μυς της και έγινε πιο στενή, το αρνητικό ότι δεν στράγγιξα ολοσχερώς. Γενικώς, ήταν μια χαλαρή συνάντηση με μια πολύ όμορφη για τα γούστα μου κοπέλα, που ήταν πρόσχαρη και χαμογελαστή, σε υπεραπλό πρόγραμμα. Δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν νομίζω να επιστρέψω