γιατί την απαξιώνεις τύπε μου, δεν έφταιγε σε κάτι, ο συναγωνιστής μίλησε για ατύχημα...
Δεν απαξιωσα τίποτα, είπα την πραγματικοτητα. Εκτός κι αν η κοπέλα έχει κανένα πιεστικο 3 bar στην τουαλέτα κι έπλυνε τη μουνα της! Βέβαια αυτά τα ατυχήματα είναι πολυ συχνά στα δελα. Γι αυτό περνάμε την καποτα καλά μέχρι τη ρίζα της πουτσας και όταν γαμαμε παντα ελέγχουμε ΚΑΙ κατά τη διάρκεια της πραξης! Απλά μερικοί εδώ μέσα γουστάρουνε να τους βγει η καποτα και να κάνουν κρεμπιε! Ζουνε γι αυτό! Δεν το λέω συγκεκριμένα για τον
@Anal popcorn γιατί γίνονται και τα ατυχήματα. Μου έχει συμβεί σε σχέση μου. Δηλαδή μια φορα στη ζωή μου! Κι έχω γαμησει αρκετές φορές, οπως όλοι εξάλλου....
Αλλά για πολλους άλλους εδώ μέσα.... Γουστάρουν να χυνουν μέσα σε κοπέλες του χώρου!
Εδώ άλλοι στήνουν κοπέλες στα 4 και βγάζουν την καποτα, χωρίς να το παρουν χαμπάρι κοπέλες, και αρχίζουν και πελεκανε. Για να το λέω κάτι ξέρω. 25 χρόνια στον χώρο πολλες μου το έχουν εκμυστηρευτει και άλλες τόσες έχουν κάνει αποξεσεις (εκτρώσεις) αρκετες φορές.
Μια κοπέλα μου είχε πει πως είχε έναν πελατη που την έστηνε στα τέσσερα και με κάποιο τέχνασμα, που προφανως το είχε κάνει στην προπονηση, έσκιζε τη εμπρόσθια φουσκα που παει το σπέρμα, για να παει το σπέρμα του μέσα στη μουνα αλλά η κοπέλα να μην μπορεί να το καταλάβει γιατί η αίσθηση της καποτας υπηρχε αφου ΔΕΝ την είχε βγάλει!!