Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
@vril Ε ναι, εντάξει δεν σε είπε και λεπρό.μη δίνεις σημασία στο τι σου λένε! Νταξ πετάνε και μαλακίες οι πουτάνες
@vril Ε ναι, εντάξει δεν σε είπε και λεπρό.μη δίνεις σημασία στο τι σου λένε! Νταξ πετάνε και μαλακίες οι πουτάνες
Ενταξει, φαίνονται οι διαφορές στον τρόπο που μιλάει κάποιος, όπως υπονοήσατε και για τη Μαρίνα.δεν σε κακολογώ και όπως σου απάντησαν και παρακάτω προφανώς και δεν ξέρεις τις διαφορές, μη δίνεις σημασία στο τι σου λένε! Νταξ πετάνε και μαλακίες οι πουτάνες
Όπως το είπες φαίνονται οι διαφορές....Και το πως μπαίνει στο παιχνίδι γενικότερα....Ενταξει, φαίνονται οι διαφορές στον τρόπο που μιλάει κάποιος, όπως υπονοήσατε και για τη Μαρίνα.
Εγώ το έχω γράψει πρώτος πριν αρκετό καιρό,μετά από καμιά εβδομάδα ο άλλος έγραψε ότι έκανε γλυφομούνι και την βρήκε κομπλε,μιλάμε για τραγωδία.Kαλημερα .Το εχω πει και εγω αλλα καποις εγραψε οτι ειναι καθαρη απο κονδυλωματα ...
Την είχα πάρει και εγώ όταν γινόταν ντόρος για πάρτη της,η γκόμενα σίγουρα πίνει φριμπες.Συμφωνώ ειδικά στο 2 πρεζακοφερνει... Για κανά μυτακι την κόβω...
έτσι είναι, αλλά και να το πεις δε βγαίνει άκρη, ο κλώνος του κλώνου δεν παίρνει χαμπάρι, και σου μπαίνει και τσαμπουκά,θέλω να δηλωσω στην ουσία ότι κάποιες κριτικές δεν είναι αληθινές
Λέγοντας το "αερολογίες"εννοω ότι δε αναφέρεις αυτούς πού το κάνουν και συγκεκριμένα παραδείγματα (κριτικές),είμαι χρόνια στο σαιτ και ανα διαστήματα εμφανίζονται κάποιοι και λένε διάφορα γενικόλογα πάντα ,αν θές τι γνώμη μου και γω πιστεύω ότι υπάρχουν ψεύτικες κριτικές και οχι μόνο στο να ύμνουν μια κοπέλα αλλά και στο να τη βγάζουν φόλα, όπως πιστεύω ότι οσο ανεβαίνει το οικονομικό level ίσως να είναι και πιο πολλές οι ψεύτικες, δε μαλώνει κάνεις αλλά όταν κάνεις μια διαπίστωση παράθεσε και τα στοιχεία που σε οδήγησαν σε αυτήν, τέλος δεν είπα ότι αφορούν εμένα τα σχόλια σου αλλά θά ήθελα να μάθω, έστω και σε πμΑγαπημένε Σμύρνη ! Βρήκα άσχημο το σχόλιο περί αερολογιας γιαυτο και δεν σου απάντησα. Γνωρίζεις ότι γράφω για κοπέλες, βρίσκω κοπέλας , βοηθάω όσο μπορώ , μιλάω εδώ μέσα με χαρά για να βοηθήσω , αναφέρουμε συχνά πράγματα εδώ, οπωσ Φόλες , μεταδιδόμενα νοσήματα, ψεύτικες κριτικεσ ( σοτ παρελθόν έχουμε ανέφερει τουλάχιστον) δεν χρειάζεται πάντα να είναι ενημέρωση για τα μπουρδελα, να σπάει λίγο η συζήτηση δεν είναι κακό, εννοώ γι ένα σχόλιο όχι συνέχεια να λέμε χαζα, δεν είμαστε ρομπότ. Στο λέω με σεβασμό.
Δεν γράφω αερολογίες, απλά θέλω να δηλωσω στην ουσία ότι κάποιες κριτικές δεν είναι αληθινές , ούτε θέλω να κάτσω να μαλώσω γιαυτο δεν αναφέρω κάτι.
Και προφανως αυτές οι κριτικές δεν αφορούσαν εσένα.
Όπως και να έχει μην σπαμαρουμε!
Σιγά μην έχει λεφτά για μυτιέςΣυμφωνώ ειδικά στο 2 πρεζακοφερνει... Για κανά μυτακι την κόβω...
Όλα καλά από εμένα , ελπίζω να περνάς καλά πάνταΛέγοντας το "αερολογίες"εννοω ότι δε αναφέρεις αυτούς πού το κάνουν και συγκεκριμένα παραδείγματα (κριτικές),είμαι χρόνια στο σαιτ και ανα διαστήματα εμφανίζονται κάποιοι και λένε διάφορα γενικόλογα πάντα ,αν θές τι γνώμη μου και γω πιστεύω ότι υπάρχουν ψεύτικες κριτικές και οχι μόνο στο να ύμνουν μια κοπέλα αλλά και στο να τη βγάζουν φόλα, όπως πιστεύω ότι οσο ανεβαίνει το οικονομικό level ίσως να είναι και πιο πολλές οι ψεύτικες, δε μαλώνει κάνεις αλλά όταν κάνεις μια διαπίστωση παράθεσε και τα στοιχεία που σε οδήγησαν σε αυτήν, τέλος δεν είπα ότι αφορούν εμένα τα σχόλια σου αλλά θά ήθελα να μάθω, έστω και σε πμ
Τώρα που το είπες, μια κοκκινομάλλα που δούλευε στο Φυλής 72 μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάνει φρίμπες. Βέβαια τότε δε την ήξερα τη λέξη και δεν είχα καταλάβει. Είχε καεί στο βυζί από κάτω και μου είπε να προσέχω να μην ακουμπάω εκεί. Στο τέλος είπα να κάνω λίγο σόσιαλ και τη ρώτησα πως κατάφερε να καεί σε εκείνο το σημείο. Και με τα πολλά μου είπε ότι έκανε φρίμπες που είναι κάτι σαν τη κόκα. Πολλές πουτάνες πρέπει να κάνουν χρήση, για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες ψυχολογικές απαιτήσεις του επαγγέλματος.Σιγά μην έχει λεφτά για μυτιές
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος τύπος, κρακ κάνει (ελληνιστί φρίμπες).
κάψιμο κατω απ το βυζί είναι άλλα πράγματα, τι σχέση έχει με τη φρίμπα ? (σόρυ για το οφτόπικ)Τώρα που το είπες, μια κοκκινομάλλα που δούλευε στο Φυλής 72 μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάνει φρίμπες. Βέβαια τότε δε την ήξερα τη λέξη και δεν είχα καταλάβει. Είχε καεί στο βυζί από κάτω και μου είπε να προσέχω να μην ακουμπάω εκεί. Στο τέλος είπα να κάνω λίγο σόσιαλ και τη ρώτησα πως κατάφερε να καεί σε εκείνο το σημείο. Και με τα πολλά μου είπε ότι έκανε φρίμπες που είναι κάτι σαν τη κόκα. Πολλές πουτάνες πρέπει να κάνουν χρήση, για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες ψυχολογικές απαιτήσεις του επαγγέλματος.
Τώρα που το είπες, μια κοκκινομάλλα που δούλευε στο Φυλής 72 μου είχε εκμυστηρευτεί ότι κάνει φρίμπες. Βέβαια τότε δε την ήξερα τη λέξη και δεν είχα καταλάβει. Είχε καεί στο βυζί από κάτω και μου είπε να προσέχω να μην ακουμπάω εκεί. Στο τέλος είπα να κάνω λίγο σόσιαλ και τη ρώτησα πως κατάφερε να καεί σε εκείνο το σημείο. Και με τα πολλά μου είπε ότι έκανε φρίμπες που είναι κάτι σαν τη κόκα. Πολλές πουτάνες πρέπει να κάνουν χρήση, για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες ψυχολογικές απαιτήσεις του επαγγέλματος.
Τι ώρες την βρίσκουμε συναγωνιστή,?Πήγα για Τατιάνα αλλά η τσατσά μου είπε ότι έχει ρεπό.
Στη θέση της μια Ελένη,κάπου στα 55,ίδια κοψια με την Τατιάνα αλλά πιο μεγάλη σε ηλικία.Ωραιο πρόσωπο,το σώμα για την ηλικία της πολύ καλό αλλά φυσιολογικά γερασμένο.Αυτη πρέπει να ήταν μουναρα πριν 25 χρόνια.
Καλή μέσα με ίδιο πρόγραμμα με τη Τατιάνα,για τους λάτρεις των μιλφ προτείνεται αν αναλογιστούμε και τη τιμή.
06-12 πρωιΤι ώρες την βρίσκουμε συναγωνιστή,?
Μια σκατογρια ειναι με περουκα που κανει και καλα τσιμπουκι σπεσιαλ.Αλλα ειναι μινο για ξεφορτωμα τα πολυ χοντραδια.Παραπεουσα Σοβιετα που πνεει τα ολισθια.Δεν χανεις κατι φιλοςH Σονια ειναι μια μικροκαμωμενη Αλβανιδουλα, που δουλευε στο Φιλιπιδου 11 παλιοτερα?