trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.350
- Πόντοι
- 216
H Σονια ειναι μια μικροκαμωμενη Αλβανιδουλα, που δουλευε στο Φιλιπιδου 11 παλιοτερα?Η Σόνια θα είναι που είναι καιρό εκεί
H Σονια ειναι μια μικροκαμωμενη Αλβανιδουλα, που δουλευε στο Φιλιπιδου 11 παλιοτερα?Η Σόνια θα είναι που είναι καιρό εκεί
ΌχιH Σονια ειναι μια μικροκαμωμενη Αλβανιδουλα, που δουλευε στο Φιλιπιδου 11 παλιοτερα?
Ευχαριστώ. Αυτή Η Σονια απο Φιλιπιδου, που βρισκεται? Ειναι στν δουλειά?
Την είχα πετυχει πριν καιρό στο δελο της στη Φιλιππίδου. Αντικαταστάτρια της ξανθιάς μάλλον που δουλευε εκεί.Ευχαριστώ. Αυτή Η Σονια απο Φιλιπιδου, που βρισκεται? Ειναι στν δουλειά?
Φωκαίας 27 υπόγειο. Κατερίνα ξανθιά με βυζάρες. Αν σου κάνει εμφανισιακά , κάνει καλό πρόγραμμα , χωρίς ξυνίλες και να σου τα πρήζει.Καλησπέρα, εχουμε κάποια καλη που να δίνει λοκό στο 20€;
Εκτός από Μπάρμπαρα βέβαια
Δεν την λες χοντρή την συγκεκριμένη. Δεν κρέμεται τίποτα πάνω της. Χοντρή είναι η Κωνσταντίνα από Βέργας που κάποιοι την λένε ως εύσωμη.Πολυ φασαρια για το τιποτα η Μιλενα στο Διδυμου 27! Θεοποιηση χωρις λογο! Ειναι απλα μια νεα αλλα ασχημη χοντρη που απλα κανει καλη πιπα (εξαλλου οι περισσοτερες χοντρες κανουν καλη πιπα). Για μια φορα καλη και μεχρι εκει
To καυμενο, με τοσο κρυο στο δρόμο. Πρεπει να τη μαζεψουμε απο εκει.Η Σόνια Χόμπιτ το αδύνατο κοντό Αλβανακι κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον κάνει πιάτσα στο δρόμο!
Μυστη εχεις pm μονο εσυ μπορεις να βοηθησειςτώρα live
Φυλής 71α Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νικόλ μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71 κλειστό.
Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Όλγα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα φλατ κωλο 2αρι βυζι, αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα και Έλλη μελαχρινή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.
Φυλής 86αρια και 84β κλειστό.
Φυλής 84α Ντιαννα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.-2.5αρι καλοφτιαγμενο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 65β Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11α Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11β Μπέλα στο δωμάτιο είπε η υπηρεσία, ξανθιά νταρντανοπαχουλη μέ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 65α & 61 κλειστά.
Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 59 όροφος κλειστό.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Άντζελα μελαχρινη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 72 αριστερά κλειστό.
Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.
Φυλής 66δ Κλαούντια καστανοξανθη ψηλή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα,πάντα με το ίδιο σετ εσώρουχα και τις μαύρες ψηλές μπότες...
Φυλής 66α κλειστό.
Φυλής 56 Μαίρη (από Φυλής 66δ)με καστανή σκούρο μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα. Μια καινούργια που έχει αναφερθεί ούτε σήμερα την είδα.
Εγώ την είχα δει μια μοναδική φορά στην πιάτσα γύρω απο την Ομόνοια. Τότε που είχαν έρθει παοκτζηδες όσοι θυμούνται.Η Σόνια Χόμπιτ το αδύνατο κοντό Αλβανακι κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον κάνει πιάτσα στο δρόμο!
Η Μιλένα είναι χοντρούλα-αφρατούλα αλλά η Κων/να είναι απλά πολύ χοντρή..Ειδικά από τη μέση και κάτω..Βέβαια η πιπα και των δύο τους είναι Hoover..Δεν την λες χοντρή την συγκεκριμένη. Δεν κρέμεται τίποτα πάνω της. Χοντρή είναι η Κωνσταντίνα από Βέργας που κάποιοι την λένε ως εύσωμη.
Aντε να δεχτώ το αφρατούλα. Μα και την Βικτώρια χοντρή την λένε μερικοί. Πρέπει να κατεβαίνουμε με μεζούρα και ζυγαριά , για να τον χώσουμε!!!!Η Μιλένα είναι χοντρούλα-αφρατούλα αλλά η Κων/να είναι απλά πολύ χοντρή..Ειδικά από τη μέση και κάτω..Βέβαια η πιπα και των δύο τους είναι Hoover..
Όπως και της Victoria του 27..
" τώρα μισάνοιχτη ρόμπα με τις βυζάρες να πάνε πέρα δώθε και να το βλέπεις όταν βγαίνει ή μπαίνει σε δωμάτιο είναι τρελά καβλωτικό και θα μου επιτρέψετε την άποψη πολύ καλύτερο από το να είναι τελειως γυμνή όπως βγαίνει συνήθως. " Απόλυτη καύλα αυτή η φάση φίλος και να της το πείς να μας καυλώνει από τα αποδυτήρια !!Kαλημέρα στην δυνατή ομάδα, να ανέβουμε λίγο (και να ζεσταθούμε λίγο) δίνω μερικες ωραίες εικόνες, γρήγορη επίσκεψη την Τετάρτη στην Τάνια που ήταν άρρωστη τις προηγούμενες 2 εβδομάδες και ήρθε για μία μέρα, βέβαια οι υπηρεσίες, υπηρεσίες δεν αλλάζουν, χύσιμο με παράλληλο άκουσμα τις κραυγές τις Μιλένας και (ίσως) το ταυτόχρονο χύσιμο συναγωνιστή (να είσαι καλά παλικάρι). Σημερινή επίσκεψη στην αγαπημένη Μπαρμπόρα β6, πάλι άρρωστη και αυτή την προηγούμενη εβδομάδα (τι έγινε, η γρίππη θερίζει) ανανεωμένη και αδυνατισμένη με πολύ καλή διάθεση, για πρώτη φορά κρατήθηκα για να μην χύσω γρήγορα αφού έδωσε πολύ gfe. Κλασσικά πρωκτικό και χύσιμο με κίνηση πέρα δώθε της μυθικής κωλάρας . Μου είπε ότι θα με σκοτώσει αν γράψω για την ρόμπα που φόραγε στο διάδρομο, βέβαια αν ειναι να πεθάνω καλύτερα ίσως έτσι. Αλλά τώρα μισάνοιχτη ρόμπα με τις βυζάρες να πάνε πέρα δώθε και να το βλέπεις όταν βγαίνει ή μπαίνει σε δωμάτιο είναι τρελά καβλωτικό και θα μου επιτρέψετε την άποψη πολύ καλύτερο από το να είναι τελειως γυμνή όπως βγαίνει συνήθως. Και θα της το πω next time (αν δεν φάω ξύλο πρώτα). Τώρα στις 17.30 θα πεταχτώ και από την Eυα στο Φωκαίας 13 μήπως φανώ τυχερός να δω τι παίζει και εκεί.
Εκεί καταντήσαμε, να κάνουμε μαθήματα ισπανικών, μπας και δε φάμε φόλα...Ισπανικά για αρχάριους για Φυλής και πέριξ:
1) Όλα κε ταλ? (Καλησπέρα τι κάνεις)
2) Νο αμπλο εσπανιολ μπιέν, περο εντιέντο ουν πόκο. (Δεν μιλάω καλά ισπανικά, όμως καταλαβαίνω λίγο)
3)Kε γκραντε κούλο, με γούστα, καρίνιο. (Τι κωλαρα είναι αυτή, γουστάρω μωρό μου) <-- Το αγαπημένο μου.
Η πλάκα είναι ότι λύνονται λιγάκι. Καλά ξέρω παραπάνω ισπανικά και συννενουμαι αλλά καί όταν παρουσιάζονται στο σαλόνι, σκαλωνουν και χαμογελάνε όταν με ακούν να τους μιλάω...Εκεί καταντήσαμε, να κάνουμε μαθήματα ισπανικών, μπας και δε φάμε φόλα...
Μα καλα και αυτες δεν μπρουσαν να μαθουν τουλαχιστον 5-6 λεξεις Αγγλικα να συννενοουμαστε εστω και λιγο?...τοση αμορφωσια πια...απο που τις μαζεψανε απο τα Κιουρκα της Κολομβιας?Εκεί καταντήσαμε, να κάνουμε μαθήματα ισπανικών, μπας και δε φάμε φόλα...
Ναι, βέβαια όχι πάντα. Θυμάμαι είχα πει στη Κέλλυ από το Λιοσίων 73 "hola, como estas" και με κοίταξε πολύ περίεργα. Με ρώτησε αν μιλάω ισπανικά με απορία, της είπα πολύ λίγα, με ρώτησε από που είμαι, της είπα Έλληνας (μάλλον το σκότωσα στα ισπανικά αυτό). Πρέπει να της έκανε μεγάλη εντύπωση, δεν ξέρω Αν και δε μου φάνηκε να έδωσε περισσότερα μαζί μου.Η πλάκα είναι ότι λύνονται λιγάκι. Καλά ξέρω παραπάνω ισπανικά και συννενουμαι αλλά καί όταν παρουσιάζονται στο σαλόνι, σκαλωνουν και χαμογελάνε όταν με ακούν να τους μιλάω...