Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (16 μέλη και 267 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
δοκίμασα Τατιανα( Ιάσωνος) , σημερα, μετά από σχόλιο που έγινε λίγες σελίδες πίσω .

Για αρχή το ranger lover evoque το άσπρο που είναι απέξω Από το μπουρδελο , είναι της Τατιάνας; Αν ναι λαθος δουλειά κάνουμε..

Η κοπέλα από εμφάνιση είναι μιλφ, δεν λέει κατι τρελό, λεπτό θα έλεγα.
Τώρα στον αγώνα φάνηκε να κάνει καλή πιπα, ακαποτη με χυσιμο, ομως εγώ δεν πέρασα καλά γιατί μου πέρασε τόσες φορές το μωρομαντηλο από την πουτσα που πραγματικά πονούσα , δεν είχα αίσθηση ( από την τριβή που έκανε), φαίνεται να κάνει καλή πιπα, αλλά εγώ δεν το χάρηκα. Στα του αγώνα δεν κλέβει αλλά βάζει τα χέρια της γύρω από την πουτσα σου για να την νιώθεις πιο στενή κλπ , με ενόχλησε αυτό γιατί το έκανε έντονα και πονούσα, γενικά για 10€ είναι οκ, δεν ζητάμε και μοντέλα με τόσα χρήματα.

Έγραψα εδώ γιατί με ρώτησαν αρκετοί για την συγκεκριμένη

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Δίπλα στο πορνο Mall στην μαυρη πόρτα εκεί που βραδυ είχε μια trans(sorry δε ξερω νουμερο) μια ξανθιά τσατσά ανάφερε νεα παρουσία .
Ειναι μια ΠΟΛΥ κοντή ΠΟΛΥ αδυνατή παρουσία απο ρουμανία .
Απο χαμόγελο χρειάζεται οδοντίατρο αλλα πέρασα :cheesy: .
Μέτρια πίπα τεχνικά (με προφυλαχτικό) αλλά το προσπαθούσε , Οταν ανέβικε απο επάνω δε μπορουσα να την πιάσω γιατι ειναι μικρόσωμη :cheesy: στα 4 το ίδιο ... ΣΤΕΝΟ μουνακι και μαλακό δερμα για μια φορά αν δεν εχεις ξαναπαει με γυναικα σε αυτές της διαστάσεις αξίζει .

Δέν κλεβει
Η Σόνια είναι, την πήρα και εγώ χθες ξανά αλλά βάρδια ήταν ο τσάτσος (μάλλον τον πιστόλιασε όποια ήταν να δουλέψει 2η βάρδια και έμεινε η Σόνια) και μου έχει πει ότι είναι από Αρμενία, ενώ βγάζει 0 αισθησιασμό τουλάχιστον προσπαθεί να χύσεις (προφανώς για να τελειώνει) και τον τρώει αδιαμαρτύρητα, αν σου χαμογελάσει (δύσκολο) παίζει να ξενερώσεις όμως :P

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Η Σόνια θα είναι που είναι καιρό εκεί
Κανένα 20αρη
Η Σόνια είναι, την πήρα και εγώ χθες ξανά αλλά βάρδια ήταν ο τσάτσος (μάλλον τον πιστόλιασε όποια ήταν να δουλέψει 2η βάρδια και έμεινε η Σόνια) και μου έχει πει ότι είναι από Αρμενία, ενώ βγάζει 0 αισθησιασμό τουλάχιστον προσπαθεί να χύσεις (προφανώς για να τελειώνει) και τον τρώει αδιαμαρτύρητα, αν σου χαμογελάσει (δύσκολο) παίζει να ξενερώσεις όμως :P
Όπως είπα για τα δόντια!!! Αλλά μου χαμογέλασε.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Ολγα Διδυμου 22 οροφος μετα απο καιρο.Συνεχομενα δωματια για την πουτανοφατσα με τον παχουλο κωλο και το 1,5 αρι πεσμενο βυζι .Οσο την βλεπω αυτην φτιαχνομαι.Μου ριχνει και ενα βλεμμα ελεεινο και τρελαινομαι...Το εικοσαρι μου το αρπαξε η τσατσα σκατογρια μεσα απο τα χερια λες και δεν ειχε ξαναδει.Μαλλον για να μην προλαβω να αλλαξω γνωμη.Περασμα στο δωματιο το οποιο ηταν αρκετα καθαρο,ζεστο με σομπα και με νερακι ζεστο.Ουρηση στο νιπτηρα και πλυσιμο.Η Ολγα ειχε ξεπεταξει τον προηγουμενο συναγωνιστη στα 7 λεπτα συμφωνα με το ρολογακι μου και ηρθε περιχαρεις σε μενα μια που ειχαμε να ειδωθουμε απο περσι που ηταν εδω παλι σε αυτο το καταστημα.Εβγαλε τα ρουχα της και τα σταυρωσε στα βυζακια της.Αρχισαμε τα ρομαντικα γλωσσοφιλα σαν ζευγαρακι .Η κοπελα προσφερει τα παντα εκτος κωλου.Το χυσιμο στο στομα θα προσπαθησει να το αποφυγει αλλα ειναι στο μενου.Ελευθερο στοματικο,αιδιολειχια με ανεση χρονου και σεξακι σε δυο στασεις.Απολαυστικα καπουλια με αρκετη χαλαροτητα αλλα ωραια σχηματισμενα στα 4 ειναι χαρα θεαμα.Αρκετο κοπανημα μεχρι το τελος.Τηρηθηκε το 10λεπτο γιατι η σκατογρια αρχισε να κοπαναει την πορτα αλλα η κοπελα δεν εδειξε σημεια βιασυνης.Μαζι με την Μαριαννα τραβανε πελατεια αρκετη στο καταστημα.Θα ξανατιμηθει αν δεν βρεθει κατι αλλο επαρκες στην πουτανομανα Φυλης.

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Καλησπέρα, εχουμε κάποια καλη που να δίνει λοκό στο 20€;

Εκτός από Μπάρμπαρα βέβαια

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ευχαριστώ. Αυτή Η Σονια απο Φιλιπιδου, που βρισκεται? Ειναι στν δουλειά?
Την είχα πετυχει πριν καιρό στο δελο της στη Φιλιππίδου. Αντικαταστάτρια της ξανθιάς μάλλον που δουλευε εκεί.
Για ένα πρωινό. Πάει σταμάτησε μάλλον.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Πολυ φασαρια για το τιποτα η Μιλενα στο Διδυμου 27! Θεοποιηση χωρις λογο! Ειναι απλα μια νεα αλλα ασχημη χοντρη που απλα κανει καλη πιπα (εξαλλου οι περισσοτερες χοντρες κανουν καλη πιπα). Για μια φορα καλη και μεχρι εκει

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.528
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα, εχουμε κάποια καλη που να δίνει λοκό στο 20€;

Εκτός από Μπάρμπαρα βέβαια
Φωκαίας 27 υπόγειο. Κατερίνα ξανθιά με βυζάρες. Αν σου κάνει εμφανισιακά , κάνει καλό πρόγραμμα , χωρίς ξυνίλες και να σου τα πρήζει.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Kαλημέρα στην δυνατή ομάδα, να ανέβουμε λίγο (και να ζεσταθούμε λίγο) δίνω μερικες ωραίες εικόνες, γρήγορη επίσκεψη την Τετάρτη στην Τάνια που ήταν άρρωστη τις προηγούμενες 2 εβδομάδες και ήρθε για μία μέρα, βέβαια οι υπηρεσίες, υπηρεσίες δεν αλλάζουν, χύσιμο με παράλληλο άκουσμα τις κραυγές τις Μιλένας και (ίσως) το ταυτόχρονο χύσιμο συναγωνιστή (να είσαι καλά παλικάρι). Σημερινή επίσκεψη στην αγαπημένη Μπαρμπόρα β6, πάλι άρρωστη και αυτή την προηγούμενη εβδομάδα (τι έγινε, η γρίππη θερίζει) ανανεωμένη και αδυνατισμένη με πολύ καλή διάθεση, για πρώτη φορά κρατήθηκα για να μην χύσω γρήγορα αφού έδωσε πολύ gfe. Κλασσικά πρωκτικό και χύσιμο με κίνηση πέρα δώθε της μυθικής κωλάρας . Μου είπε ότι θα με σκοτώσει αν γράψω για την ρόμπα που φόραγε στο διάδρομο, βέβαια αν ειναι να πεθάνω καλύτερα ίσως έτσι. Αλλά τώρα μισάνοιχτη ρόμπα με τις βυζάρες να πάνε πέρα δώθε και να το βλέπεις όταν βγαίνει ή μπαίνει σε δωμάτιο είναι τρελά καβλωτικό και θα μου επιτρέψετε την άποψη πολύ καλύτερο από το να είναι τελειως γυμνή όπως βγαίνει συνήθως. Και θα της το πω next time (αν δεν φάω ξύλο πρώτα). Τώρα στις 17.30 θα πεταχτώ και από την Eυα στο Φωκαίας 13 μήπως φανώ τυχερός να δω τι παίζει και εκεί.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.528
Πόντοι
32.478
Πολυ φασαρια για το τιποτα η Μιλενα στο Διδυμου 27! Θεοποιηση χωρις λογο! Ειναι απλα μια νεα αλλα ασχημη χοντρη που απλα κανει καλη πιπα (εξαλλου οι περισσοτερες χοντρες κανουν καλη πιπα). Για μια φορα καλη και μεχρι εκει
Δεν την λες χοντρή την συγκεκριμένη. Δεν κρέμεται τίποτα πάνω της. Χοντρή είναι η Κωνσταντίνα από Βέργας που κάποιοι την λένε ως εύσωμη.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Η Σόνια Χόμπιτ το αδύνατο κοντό Αλβανακι κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον κάνει πιάτσα στο δρόμο!
To καυμενο, με τοσο κρυο στο δρόμο. Πρεπει να τη μαζεψουμε απο εκει.

milfogamis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2016
Like
265
Πόντοι
21
τώρα live

Φυλής 71α Ρωξανα καστανή λεπτή κοπέλα με κοντό μαλλί 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος,και στον αυχένα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Νικόλ μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και Όλγα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα φλατ κωλο 2αρι βυζι, αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α κλειστό.

Φυλής 67 Ελένη ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα, σιλικονατες τορπίλες 3αρες, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και χειλάκια δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα και Έλλη μελαχρινή κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Φυλής 86αρια και 84β κλειστό.

Φυλής 84α Ντιαννα καστανή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2.-2.5αρι καλοφτιαγμενο βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 65β Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φιλιππιδου 11α Ρομινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Μπέλα στο δωμάτιο είπε η υπηρεσία, ξανθιά νταρντανοπαχουλη μέ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 65α & 61 κλειστά.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Γιάννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά Άντζελα μελαχρινη κοπελίτσα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στην αριστερή κλειδα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72 αριστερά κλειστό.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Κλαούντια καστανοξανθη ψηλή λατινα με ψιλοκανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα,πάντα με το ίδιο σετ εσώρουχα και τις μαύρες ψηλές μπότες...

Φυλής 66α κλειστό.

Φυλής 56 Μαίρη (από Φυλής 66δ)με καστανή σκούρο μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αλεξάνδρα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα. Μια καινούργια που έχει αναφερθεί ούτε σήμερα την είδα.
Μυστη εχεις pm μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Η Σόνια Χόμπιτ το αδύνατο κοντό Αλβανακι κάπου είχα διαβάσει ότι πλέον κάνει πιάτσα στο δρόμο!
Εγώ την είχα δει μια μοναδική φορά στην πιάτσα γύρω απο την Ομόνοια. Τότε που είχαν έρθει παοκτζηδες όσοι θυμούνται.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Δεν την λες χοντρή την συγκεκριμένη. Δεν κρέμεται τίποτα πάνω της. Χοντρή είναι η Κωνσταντίνα από Βέργας που κάποιοι την λένε ως εύσωμη.
Η Μιλένα είναι χοντρούλα-αφρατούλα αλλά η Κων/να είναι απλά πολύ χοντρή..Ειδικά από τη μέση και κάτω..Βέβαια η πιπα και των δύο τους είναι Hoover..
Όπως και της Victoria του 27..

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.528
Πόντοι
32.478
Η Μιλένα είναι χοντρούλα-αφρατούλα αλλά η Κων/να είναι απλά πολύ χοντρή..Ειδικά από τη μέση και κάτω..Βέβαια η πιπα και των δύο τους είναι Hoover..
Όπως και της Victoria του 27..
Aντε να δεχτώ το αφρατούλα. Μα και την Βικτώρια χοντρή την λένε μερικοί. Πρέπει να κατεβαίνουμε με μεζούρα και ζυγαριά , για να τον χώσουμε!!!!

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Γάμησα πριν λίγο τη Μαρίνα από Αγκύρας 12.
Ακολουθούν κάποια σχόλια, αφού την είχα δει εδώ και καιρό όμως σήμερα αποφάσισα να περάσω για να δω προς τι όλος αυτός ο ντόρος.

1)Η φωτογραφία που έχει στο διαδίκτυο προφανώς και δεν έχει καμία σχέση με αυτήν, δεν είναι απλώς photoshop είναι καθαρά αλληνής.
2)Είναι πασιφανές ότι κάτι παίρνει, και αυτό το κάτι σίγουρα δεν είναι φου.
3)Το μαγκιόρικο στυλάκι είναι άκρως αντισεξουαλικό και απωθητικό σε μια γυναίκα, ειδικά αφού η Τρούμπα έχει κλείσει.
4)Κάποιος πρέπει να της πει πως η πούτσα δεν είναι πιτόγυρο που θα πέσεις πάνω του να το κατασπαράξεις, αλλά χρειάζεται μαεστρία και τρυφερότητα.
5)Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, όμως νομίζω ότι την έχω πηδήξει στο Καλλέργη 33 το 2013. Θυμάμαι ότι την πήδηξα στο ίδιο δωμάτιο που έπαιρνα το ΑΜΕΑ Μιρέλλα (για όσους τη θυμούνται, είναι αυτή που νόμιζες ότι γαμάς Ουρακοτάγκο με αυτές τις άναρθρες και ακατάληπτες κραυγές που έβγαζε).

Πάμε γι'άλλα.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Kαλημέρα στην δυνατή ομάδα, να ανέβουμε λίγο (και να ζεσταθούμε λίγο) δίνω μερικες ωραίες εικόνες, γρήγορη επίσκεψη την Τετάρτη στην Τάνια που ήταν άρρωστη τις προηγούμενες 2 εβδομάδες και ήρθε για μία μέρα, βέβαια οι υπηρεσίες, υπηρεσίες δεν αλλάζουν, χύσιμο με παράλληλο άκουσμα τις κραυγές τις Μιλένας και (ίσως) το ταυτόχρονο χύσιμο συναγωνιστή (να είσαι καλά παλικάρι). Σημερινή επίσκεψη στην αγαπημένη Μπαρμπόρα β6, πάλι άρρωστη και αυτή την προηγούμενη εβδομάδα (τι έγινε, η γρίππη θερίζει) ανανεωμένη και αδυνατισμένη με πολύ καλή διάθεση, για πρώτη φορά κρατήθηκα για να μην χύσω γρήγορα αφού έδωσε πολύ gfe. Κλασσικά πρωκτικό και χύσιμο με κίνηση πέρα δώθε της μυθικής κωλάρας . Μου είπε ότι θα με σκοτώσει αν γράψω για την ρόμπα που φόραγε στο διάδρομο, βέβαια αν ειναι να πεθάνω καλύτερα ίσως έτσι. Αλλά τώρα μισάνοιχτη ρόμπα με τις βυζάρες να πάνε πέρα δώθε και να το βλέπεις όταν βγαίνει ή μπαίνει σε δωμάτιο είναι τρελά καβλωτικό και θα μου επιτρέψετε την άποψη πολύ καλύτερο από το να είναι τελειως γυμνή όπως βγαίνει συνήθως. Και θα της το πω next time (αν δεν φάω ξύλο πρώτα). Τώρα στις 17.30 θα πεταχτώ και από την Eυα στο Φωκαίας 13 μήπως φανώ τυχερός να δω τι παίζει και εκεί.
" τώρα μισάνοιχτη ρόμπα με τις βυζάρες να πάνε πέρα δώθε και να το βλέπεις όταν βγαίνει ή μπαίνει σε δωμάτιο είναι τρελά καβλωτικό και θα μου επιτρέψετε την άποψη πολύ καλύτερο από το να είναι τελειως γυμνή όπως βγαίνει συνήθως. " Απόλυτη καύλα αυτή η φάση φίλος και να της το πείς να μας καυλώνει από τα αποδυτήρια !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom