Τι προγραμμα κάνει ; Επισης γιατί αξίζει; Εννοώ κάνει τελειωτικό ωραία πιπα κλπ;Τώρα Ιασωνος1γ Τατιάνα επέστρεψε ορεξάτη.
Ρωταω για να πάω τώρα αν είναι
Τι προγραμμα κάνει ; Επισης γιατί αξίζει; Εννοώ κάνει τελειωτικό ωραία πιπα κλπ;Τώρα Ιασωνος1γ Τατιάνα επέστρεψε ορεξάτη.
Μιλένα καλά τα λες το οτοκορεκτ λέει τα δικά του!! Ότι καλύτερο κυκλοφορεί πραγματικά αξίζει το κορίτσιΜιλενα η μελινα; Πρώτη φορά ακούω μελινα γιαυτο
Εγώ μαζί της την τελευταία φορά έφαγα φόλα. Από κει και πέρα, αν θέλεις εσύ, μπορείς να το ρισκάρεις.καλησπερα,μπηκα στο σαιτ τ studio λιωσιων 73α, κ ειδα Ιζαμπελα ,λεει τιποτα ?δεν την εχω δει απο κοντα ,μην ειναι φολα κ πεταξω 20ρικο τζαμπα
άλλοι έχουν περάσει καλά και άλλοι όχι,εγώ δεν έχω περάσει καλά αλλά φόλα δεν είναι,νταρντανα με 2.5-3αρι βυζί, τον Δεκέμβριο τελευταία φορά που την είχα δει ήταν μελαχρινή, πιο παλιά τα είχε ξανθά και ακόμη πιο παλιά ξανθά ραστακαλησπερα,μπηκα στο σαιτ τ studio λιωσιων 73α, κ ειδα Ιζαμπελα ,λεει τιποτα ?δεν την εχω δει απο κοντα ,μην ειναι φολα κ πεταξω 20ρικο τζαμπα
Αφήνει, χθες πέρασα. Έβαλα και κριτική.Πριν λίγο πέρασα από μεγ Αλέξανδρου (κουρτίνα) είδα την Άννα νταρντανα με 3.5-4αρες χυτές βυζάρες.εχει κάποιος εμπειρία μαζί της? αφήνει παιχνίδι με τις βυζάρες της?
Την εχω παρει αρκετες φορες μονο κ μονο για το σωματοτυπο της.Μετριες υπηρεσιες με σοβαρες ενδειξεις βιασυνης.Επιδιωκει δυνατο γαμησι ειτε γιατι της αρεσει ειτε για να αδειασεις γρηγορα,κλεινω προς το δευτερο...επειδη μ αρεσει να περναω ενα χερι γρηγορο την κατω περιοχη δεν ειναι παντα 100%καθαρη περισσοτερο πιστευω βαριεται.Βουταει ενα μωρομαντηλο και οτι παρει η πρωτη...δε το κλαις το 20ρικο με τπτ μονο και μονο για το σκαρι της δοκιμαζειςκαλησπερα,μπηκα στο σαιτ τ studio λιωσιων 73α, κ ειδα Ιζαμπελα ,λεει τιποτα ?δεν την εχω δει απο κοντα ,μην ειναι φολα κ πεταξω 20ρικο τζαμπα
Φιλε τι ηλικία ; μας τα λες περιεργα ..Δίπλα στο πορνο Mall στην μαυρη πόρτα εκεί που βραδυ είχε μια trans(sorry δε ξερω νουμερο) μια ξανθιά τσατσά ανάφερε νεα παρουσία .
Ειναι μια ΠΟΛΥ κοντή ΠΟΛΥ αδυνατή παρουσία απο ρουμανία .
Απο χαμόγελο χρειάζεται οδοντίατρο αλλα πέρασα .
Μέτρια πίπα τεχνικά (με προφυλαχτικό) αλλά το προσπαθούσε , Οταν ανέβικε απο επάνω δε μπορουσα να την πιάσω γιατι ειναι μικρόσωμη στα 4 το ίδιο ... ΣΤΕΝΟ μουνακι και μαλακό δερμα για μια φορά αν δεν εχεις ξαναπαει με γυναικα σε αυτές της διαστάσεις αξίζει .
Δέν κλεβει
Τη Σόνια θα λέει, είπε κι ο Σμύρνης πιο πριν ότι την παρουσίασαν ως νέαΦιλε τι ηλικία ; μας τα λες περιεργα ..
Η Σόνια θα είναι που είναι καιρό εκείΦιλε τι ηλικία ; μας τα λες περιεργα ..
Ακριβώς, φαίνεται πλέον ότι περιμένει μόνο με το σώμα της και χωρίς αυτή να κάνει τίποτα να καβλώσεις και να τη γαμήσεις χωρίς πολλά πολλά. Τι να πω, αν είναι κανένας πολύ καβλωμένος και λειτουργεί έτσι, μπορεί να περάσει καλά.Την εχω παρει αρκετες φορες μονο κ μονο για το σωματοτυπο της.Μετριες υπηρεσιες με σοβαρες ενδειξεις βιασυνης.Επιδιωκει δυνατο γαμησι ειτε γιατι της αρεσει ειτε για να αδειασεις γρηγορα,κλεινω προς το δευτερο...επειδη μ αρεσει να περναω ενα χερι γρηγορο την κατω περιοχη δεν ειναι παντα 100%καθαρη περισσοτερο πιστευω βαριεται.Βουταει ενα μωρομαντηλο και οτι παρει η πρωτη...δε το κλαις το 20ρικο με τπτ μονο και μονο για το σκαρι της δοκιμαζεις
Επίσης να πω ότι μετά από εκείνη τη φόλα πριν από ενάμιση μήνα δεν έχω πατήσει το πόδι μου στα 73αρια, ενώ πήγαινα σερί ένα μήνα με διάφορες κοπέλες, όπως Κέλλυ, Λίζα, Αμέλια κλπ. Ο οίκος έχει χάσει πολλά 20ρικα από μένα εξαιτίας της, σε περίπτωση που μας διαβάζουν και σίγουρα πολλά ακόμα, αν ποτέ αποφασίσω να ξαναπεράσω με άλλη εκεί.Ακριβώς, φαίνεται πλέον ότι περιμένει μόνο με το σώμα της και χωρίς αυτή να κάνει τίποτα να καβλώσεις και να τη γαμήσεις χωρίς πολλά πολλά. Τι να πω, αν είναι κανένας πολύ καβλωμένος και λειτουργεί έτσι, μπορεί να περάσει καλά.