Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (3 μέλη και 106 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Δοκίμασε και καμία άλλη, έχει πολύ καλύτερες η Φυλής και σε εμφάνιση, αλλά κυρίως σε υπηρεσίες. Μάλλον είσαι πρωτάρης στα μπουρδέλα, κι εμείς το περάσαμε.
Τι πρωτάρης ρε φίλε εδω ειμαι ετοιμος να κρεμάσω τα παπούτσια ηδη σχεδον εχει φυγει μια πολυκατοικία .. φιλικά τα λεω και ειναι αλήθεια δεν ειρωνεύομαι!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Τι πρωτάρης ρε φίλε εδω ειμαι ετοιμος να κρεμάσω τα παπούτσια ηδη σχεδον εχει φυγει μια πολυκατοικία .. φιλικά τα λεω και ειναι αλήθεια δεν ειρωνεύομαι!
Δεν είσαι πρωτάρης και οι καλύτερες για σένα είναι αυτές οι δύο που μόνο μαζί τους περνάς; :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Έχεις να μας προτείνεις κάποια;
Θα τό εκτιμούσα.
Αρκετές έχω, πχ την Μπέλλα στο Φυλής 109 β' βάρδια που μαζί της είχα εξαιρετικές εντυπώσεις. Βέβαια ένας πελάτης προηγουμένως είχε φύγει εκνευρισμένος λέγοντας ότι είναι απαράδεκτη, αλλά προσωπικά πέρασα πολύ καλά.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Αυτη η Βίκυ απο το 69 δεν υπάρχει απίστευτη μεσα στο δωμάτιο!

Εκτός από καλή εμφάνιση τί άλλο καλό τής βρήκες και την λες απίστευτη; Σου έκανε κάτι εξτρά;
Σε όλους αποστειρωμένο πρόγραμμα κάνει φέτος!

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.118
Πόντοι
201
αν θελετε να χασετε τον χρονο σας πηγαινετε φυλης 86α,πρωινη βαρδια,σαρα,20χρονο πιπινι με σιδερακια στα δοντια απο κολομβια με καλο κορμι αλλα συμμετοχη 0,πρωτη φορα μαζι της και τελευταια,λες και γαμουσα μουγγη,καλυτερα να γαμουσα ΤΡΟΜΠΕΤΑ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
αν θελετε να χασετε τον χρονο σας πηγαινετε φυλης 86α,πρωινη βαρδια,σαρα,20χρονο πιπινι με σιδερακια στα δοντια απο κολομβια με καλο κορμι αλλα συμμετοχη 0,πρωτη φορα μαζι της και τελευταια,λες και γαμουσα μουγγη,καλυτερα να γαμουσα ΤΡΟΜΠΕΤΑ
Γενικά πολύ φολοκατάσταση οι Λατίνες του Φυλής 86 τώρα τελευταία. Δεν σε αφήνουν να τις αγγίξεις, λες και είσαι λεπρός. Πρέπει να είναι θύματα trafficking, ποιος ξέρει τι γίνεται. Άσε που δεν μιλάνε γρυ Αγγλικά και πρέπει να ξέρεις ισπανικά. Κοροιδία στο έπακρον. Είχα δυστυχώς άσχημη εμπειρία με μία που δεν θυμάμαι όνομα, προσπαθώ να το διαγράψω από τη μνήνη μου. :P Προτείνω να μην ξαναπεράσει κανένας με Λατίνα του 86, εγώ αυτό θα κάνω πάντως.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.405
Πόντοι
201
Χθες Λιοσίων με Κέλλυ. Μέτριο σώμα. Λίγα λόγια. Πολύ μέτρια πίπα με Καποτα αφού με ρώτησε ναι είπα ναι. Πολλά φιλιά που γενικά γουσταρω και φάνηκε να γουσταρε και αυτή. Ανέβηκε από πάνω που φάνηκε να της αρέσει και έφαγε και αρκετές σφαλιάρες στον κωλο. Γύρισμα κανονικά και μετά στα 4 όπου είχε κλειστά πόδια για να μη μπαινω βαθιά. Τα άνοιξα χωρίς να πει μα και μου. Μου άρεσε ότι ενώ έχει στενή σουφρα όσο των δαχτύλωνα αντί να να διαμαρτυρηθεί απλά μου έδωσε να βάλω λιπαντικό για να μπει το δάχτυλο ολόκληρο και πιο εύκολα. Γενικά δεν κλαίω τα 20. Επόμενη στάση η σουφρα της Μπάρμπαρας και τα καινούργια βυζιά της ιζαμπελας

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
κι όχι μόνο του Φ86... :(
Είναι λίγο ή του ύψους ή του βάθους. Ή που δεν θα σε αφήνουν ούτε να γλείψεις βυζιά και θα φύγεις άχυστος ή που θα γαμιούνται σαν γκόμενές σου. Αυτές στο Φωκαίας 25 συνήθως καλές είναι, αλλά έχει πολύ καργιόλα τσατσά που είναι σαν μπαμπούλας και χτυπάει πόρτες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Οι πουτάνες όταν σε γουστάρουν περνάς καλά μαζί τους, ενώ όταν δεν σε γουστάρουν σε κάνουν να κλαις τα λεφτά που τους έδωσες!
Ε τότε αυτές του 86 τους περισσότερους δεν μας γουστάρουν.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Δεν έχω πάει ποτέ μαζί τους για να έχω προσωπική άποψη!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Δεν έχω πάει ποτέ μαζί τους για να έχω προσωπική άποψη!
Μα οι αρνητικές κριτικές για αυτές είναι πολλές. Δεν χρειάζεται να έχεις προσωπική άποψη, με τη λογική σου απλά τους περισσότερους δεν μας γουστάρουν.

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.422
Πόντοι
4.646
βραδυνη τσαρκα Φυλης πριν καμια ωρα περιπου...πολυ κρυο και νέκρα...αρχικα πηγα μπας και προλαβαινα την Αννα την Ταιλανδεζα στο 86 οροφος αλλα ειχε ηδη σχολασει....πηγα στο διπλα ειχε δυο Λατινες σχετικα καλες αλλα μυριζαν φολα και δεν δοκιμασα...βγαινοντας εξω ειδα και τον Τσατσο απο Φυλης 109β ισογειο περπαταγε παρεα με την Νελλη και τοτε καταλαβα οτι σχόλασαν και αυτοι...τελικα κατεληξα Φυλης 109α οροφος οπου δουλευε η μελαχρινη Ρωσιδα Μιλφ η Ελενη....ο οικος αυτος εχει και ντουζιερες οπως στο Φιλλιπιδου 11β οροφος...σχετικα καλα ηταν...μονη παραφωνια λιγο πριν της το καρφωσω μου το κρατησε λιγο μου λεει "περιμενε" και μου το ψεκασε με ενα σπρει (λιπαντικο ή απολυμαντικο)...πρωτη φορα μου συνεβει αυτο χαχαχα...Τελος βγαινοντας ειδα μετα απο πολυ καιρο να εχει ξανανοιξει το Φυλης 105 το αριστερο (βρηκαν και αυτοι μερα να ανοιξουν με το κρυο) δεν μπηκα καν μεσα καθως ειχα ηδη καταθεσει....την επομενη φορα ...καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια που δουλευει η ευα με τα μεγαλα βυζια που ηταν λιωσιων;

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.118
Πόντοι
201
Γενικά πολύ φολοκατάσταση οι Λατίνες του Φυλής 86 τώρα τελευταία. Δεν σε αφήνουν να τις αγγίξεις, λες και είσαι λεπρός. Πρέπει να είναι θύματα trafficking, ποιος ξέρει τι γίνεται. Άσε που δεν μιλάνε γρυ Αγγλικά και πρέπει να ξέρεις ισπανικά. Κοροιδία στο έπακρον. Είχα δυστυχώς άσχημη εμπειρία με μία που δεν θυμάμαι όνομα, προσπαθώ να το διαγράψω από τη μνήνη μου. :P Προτείνω να μην ξαναπεράσει κανένας με Λατίνα του 86, εγώ αυτό θα κάνω πάντως.
οντως δεν ηξερε καν αγγλικα,α ρε γιαννα,λειπεις ΘΕΑΡΑΑΑΑΑΑ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Έχει περάσει κανείς τις τελευταίες μέρες να δει αν δουλεύει η Τατιάνα από Ιάσωνος 1?

Tavros21+

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Μύστη, για δώσε παραδείγματα! Εγώ της πηδαγα το κωλοτρυπιδι και σε κάποια φάση έβαλε τα δάκτυλα στο μουνι για να δει τα υγρά που κατέβασε από την καύλα. :kneel:Ε, από εκεί κι έπειτα την έβαζα να με ταιζει μουνοζουμα οπότε κάναμε πρωκτικό...:zfuck:
Ετσι ;;; :cool2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.583
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.583
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Παολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με μακρύ ίσιο μαλλί, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα από το Ιάσωνος 46β μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος κλειστό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Βαλερία ξανθιά προς το νταρντανε πια, με 2 5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.

Κολωνού 32γ Κατερίνα μελαχρινή νταρντανα κατσαρομαλλα με 2αρι συν βυζι και διάφορα τατουάζ και Λιλυ/Λιλια από Ιάσωνος 44 με κοκκινο κατσαρο μαλλί κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Ήρα καστανοξανθη ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν, μεγάλο τατουάζ στο δεξί κωλομερι, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Ιρμα καστανοξανθη κοντή λατινα, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ δύο λατινες, Λίζα μελαχρινή χοντρή με πολλά τατουάζ, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Τζούλια μελαχρινή Ρουμάνα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ κυρίως στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Κολωνού 23β & 23 κλειστά.

Κολωνού 15α(αριστερά) Αντζελινα καστανή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 4.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β(δεξιά) Γιάννα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά & νέο αριστερά κλειστά.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, χοντρή με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Άννα ξανθιά νταρντανα με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom