Koulameakous?
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την ίδια ερώτηση-απορια έχω και εγώ! Ας μας πούνεΚαλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
Την ίδια ερώτηση-απορια έχω και εγώ! Ας μας πούνεΚαλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
Μόνικα στο Βέργας 3Καλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
Αντριάννα και Μόνικα είναι κάτω από 30 νομίζω. Η Μπαρμπορα πρέπει να είναι εκεί γύρω στα 35-36. Καλή συνέχεια αδερφέThank you. Ξέχασα να γράψω ηλικία μαχ 35! Εν τέλη μιας και δεν είχε απαντήση κανείς πήγα στην τύχη λιωσίων και περάσα με Ιωάννα. ΠΟΛΥ καλό τσιμπούκι αλλά στα υπόλιπα λίγο μεχ. Εντομετάξη και τα 2 73α και β δεν έκανα οι κοπελές 69. Τι φάση γιατί σταμάτησαν?
Υπ'οψην.Το Διδυμου 22 ανοιγει λιγακι αργα μερικες φορες.Αν την πετυχεις κατα κυριο λογο στην πρωτη βαρδια μαζι με την αλλη την πουτανοφατσα την Ολγα.Καλησπέρα μύστη, προσπαθώ να πετύχω την Μαριάννα, τι ώρα την πέτυχες περίπου?
Τελειωτικο,πηγαινε στις θειτσες Βερονικα και Ελενη στο Διδυμου 8.Επισης σε οποιαδηποτε στο Διδυμου 27 αν το βρεις ανοιχτο.Μιλαμε παντα πρωινες βαρδιεςΜόνικα στο Βέργας 3
Αντριάννα Χωματιανού 11 πάνω
Μπαρμπορα Βεργας 6 υπόγειο
Λογικά Σουκι θα σε είπε η Ρίτα αλλά αν δεν σου κάνει κόπο... μας λες και εμάς τι άλλο είδες? Και ποια τελικά ήταν στο 25?Στιγμές απείρου κάλλους πριν λίγο στη Φυλής υπό το τσουχτερό κρύο, πολλά κλειστά και ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει. Ο τσάτσος στο Φυλής 65 έξω από την πόρτα να φωνάζει σε έναν στο τηλέφωνο και να λογομαχεί έντονα. Στο Φωκαίας 19 που είχα πάει για τη Μαρίνα ήταν σήμερα η Ρίτα και αφού μου έκανε τα σκέρτσα της για να περάσω της είπα ότι θα κάνω βόλτα και μου απάντησε στα ρώσικα, λογικά βρίζοντάς με. Τέλος στο Φωκαίας 25 όπου έχουν ανιχνευτή στην πόρτα με είχαν και περίμενα, ενώ η κοπέλα τελικά δεν ήταν στο δωμάτιο και βγήκε να σαλονάρει κανονικά όταν μπήκαν κι άλλοι. Εντάξει μπορεί να μην πέρασα αρκετές φορές και να έφαγα άσχημη φόλα την τελευταία φορά φεύγοντας άχυστος όπου ποιος ξέρει τι βλακείες θα της είπε για μένα μετά η κοπέλα, αλλά όχι και τέτοια αντιμετώπιση. Γενικά μου άνοιξε η καρδιά.
Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:Λογικά Σουκι θα σε είπε η Ρίτα αλλά αν δεν σου κάνει κόπο... μας λες και εμάς τι άλλο είδες? Και ποια τελικά ήταν στο 25?
Φυλής 71 είναι στην αρχή όπως αρχίζουμε ; Επισης η Νίκολ έχεις δοκιμάσει ;Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:
Φυλής 69: Βίκυ και Λάνα
Φυλής 71: Νικόλ και Ρωξάνη
Φυλής 65: Έλλη
Φυλής 74 δεξιά: Άντζελα
Αυτη η Βίκυ απο το 69 δεν υπάρχει απίστευτη μεσα στο δωμάτιο!Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:
Φυλής 69: Βίκυ και Λάνα
Φυλής 71: Νικόλ και Ρωξάνη
Φυλής 65: Έλλη
Φυλής 74 δεξιά: Άντζελα
Ναι, το κάτω. Το πάνω καιρό έχει να ανοίξει. Παλιότερα την είχα πάρει δύο φορές, κάνει απλό πρόγραμμα, οπότε για μένα δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.Φυλής 71 είναι στην αρχή όπως αρχίζουμε ; Επισης η Νίκολ έχεις δοκιμάσει ;
Καλά άμα σου φαίνεται τώρα απίστευτη, που να την έβλεπες και παλιά...Αυτη η Βίκυ απο το 69 δεν υπάρχει απίστευτη μεσα στο δωμάτιο!
Έγινε, να σαι καλάΥπ'οψην.Το Διδυμου 22 ανοιγει λιγακι αργα μερικες φορες.Αν την πετυχεις κατα κυριο λογο στην πρωτη βαρδια μαζι με την αλλη την πουτανοφατσα την Ολγα.
Αυτο που λες το διάβαζα απο κάτι άλλους μερικοι λεγανε οτι εκανε και τελειωτικό ενω τωρα το χει κόψει!Ναι, το κάτω. Το πάνω καιρό έχει να ανοίξει. Παλιότερα την είχα πάρει δύο φορές, κάνει απλό πρόγραμμα, οπότε για μένα δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Καλά άμα σου φαίνεται τώρα απίστευτη, που να την έβλεπες και παλιά...
Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, αλλά σε ένα παλιό σου ποστ γράφεις ότι η Άντζελα στο Φυλής 74 είναι η μόνη που σε καβλωνει. Αυτό το ξυλάγκουρο θα έπρεπε να έχω πάνω από 6 μήνες να γαμήσω, για να είναι η μόνη που με καβλώνει.Αυτο που λες το διάβαζα απο κάτι άλλους μερικοι λεγανε οτι εκανε και τελειωτικό ενω τωρα το χει κόψει!
Πάντως χωρίς πλάκα η γκομενα είναι πολυ αισθησιακή!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες απλως εμενα με φτιάχνει γιατί εχει κωλαρα και ωραίο σωμα σαν μοντέλου και αυτα τα συγκεκριμένα σωματα με φτιάχνουν πολύ!Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση, αλλά σε ένα παλιό σου ποστ γράφεις ότι η Άντζελα στο Φυλής 74 είναι η μόνη που σε καβλωνει. Αυτό το ξυλάγκουρο θα έπρεπε να έχω πάνω από 6 μήνες να γαμήσω, για να είναι η μόνη που με καβλώνει.
Δοκίμασε και καμία άλλη, έχει πολύ καλύτερες η Φυλής και σε εμφάνιση, αλλά κυρίως σε υπηρεσίες. Μάλλον είσαι πρωτάρης στα μπουρδέλα, κι εμείς το περάσαμε.Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες απλως εμενα με φτιάχνει γιατί εχει κωλαρα και ωραίο σωμα σαν μοντέλου και αυτα τα συγκεκριμένα σωματα με φτιάχνουν πολύ!
Βασικά μπαινω σε αυτες τις 2 μόνο όσες φορές παω φυλής!
Έχεις να μας προτείνεις κάποια;Δοκίμασε και καμία άλλη, έχει πολύ καλύτερες η Φυλής και σε εμφάνιση, αλλά κυρίως σε υπηρεσίες. Μάλλον είσαι πρωτάρης στα μπουρδέλα, κι εμείς το περάσαμε.