Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (5 μέλη και 139 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ισπανικά για αρχάριους για Φυλής και πέριξ:
1) Όλα κε ταλ? (Καλησπέρα τι κάνεις)
2) Νο αμπλο εσπανιολ μπιέν, περο εντιέντο ουν πόκο. (Δεν μιλάω καλά ισπανικά, όμως καταλαβαίνω λίγο)
3)Kε γκραντε κούλο, με γούστα, καρίνιο. (Τι κωλαρα είναι αυτή, γουστάρω μωρό μου) <-- Το αγαπημένο μου.
:wink::cheesy:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
2) Νο αμπλο εσπανιολ μπιέν, περο εντιέντο ουν πόκο. (Δεν μιλάω καλά ισπανικά, όμως καταλαβαίνω λίγο)
3)Kε γκραντε κούλο, με γούστα, καρίνιο. (Τι κωλαρα είναι αυτή, γουστάρω μωρό μου) <-- Το αγαπημένο μου.
Εκεί καταντήσαμε, να κάνουμε μαθήματα ισπανικών, μπας και δε φάμε φόλα...

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Η πλάκα είναι ότι λύνονται λιγάκι. Καλά ξέρω παραπάνω ισπανικά και συννενουμαι αλλά καί όταν παρουσιάζονται στο σαλόνι, σκαλωνουν και χαμογελάνε όταν με ακούν να τους μιλάω...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Μα καλα και αυτες δεν μπρουσαν να μαθουν τουλαχιστον 5-6 λεξεις Αγγλικα να συννενοουμαστε εστω και λιγο?...τοση αμορφωσια πια...απο που τις μαζεψανε απο τα Κιουρκα της Κολομβιας?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Η πλάκα είναι ότι λύνονται λιγάκι. Καλά ξέρω παραπάνω ισπανικά και συννενουμαι αλλά καί όταν παρουσιάζονται στο σαλόνι, σκαλωνουν και χαμογελάνε όταν με ακούν να τους μιλάω...
Ναι, βέβαια όχι πάντα. Θυμάμαι είχα πει στη Κέλλυ από το Λιοσίων 73 "hola, como estas" και με κοίταξε πολύ περίεργα. Με ρώτησε αν μιλάω ισπανικά με απορία, της είπα πολύ λίγα, με ρώτησε από που είμαι, της είπα Έλληνας (μάλλον το σκότωσα στα ισπανικά αυτό). Πρέπει να της έκανε μεγάλη εντύπωση, δεν ξέρω :2funny: Αν και δε μου φάνηκε να έδωσε περισσότερα μαζί μου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μα καλα και αυτες δεν μπρουσαν να μαθουν τουλαχιστον 5-6 λεξεις Αγγλικα να συννενοουμαστε εστω και λιγο?...τοση αμορφωσια πια...απο που τις μαζεψανε απο τα Κιουρκα της Κολομβιας?
Ναι ρε τύπε, έλεος δηλαδή. Δεν είναι και καμιά τόσο δύσκολη γλώσσα να μάθουν 5-6 φράσεις τουλάχιστον.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα παλικάρια, φίλε Sir Sexy, είσαι φοβερός! Να ρωτήσω όμως αν της πω Κε Γκράντε Κούλο (τι μεγάλο κώλο που έχεις) και παρεξηγηθει και έρθει το χαστούκι η στα Ισπανικά το λένε? Μην είμαι και δαρμένος και φολευμένος...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Να ρωτήσω όμως αν της πω Κε Γκράντε Κούλο (τι μεγάλο κώλο που έχεις) και παρεξηγηθει και έρθει το χαστούκι η στα Ισπανικά το λένε? Μην είμαι και δαρμένος και φολευμένος...
Στα cojones σου.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Καλησπέρα παλικάρια, φίλε Sir Sexy, είσαι φοβερός! Να ρωτήσω όμως αν της πω Κε Γκράντε Κούλο (τι μεγάλο κώλο που έχεις) και παρεξηγηθει και έρθει το χαστούκι η στα Ισπανικά το λένε? Μην είμαι και δαρμένος και φολευμένος...
Για αυτό θα πεις μετά Me gusta!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Ναι, βέβαια όχι πάντα. Θυμάμαι είχα πει στη Κέλλυ από το Λιοσίων 73 "hola, como estas" και με κοίταξε πολύ περίεργα. Με ρώτησε αν μιλάω ισπανικά με απορία, της είπα πολύ λίγα, με ρώτησε από που είμαι, της είπα Έλληνας (μάλλον το σκότωσα στα ισπανικά αυτό). Πρέπει να της έκανε μεγάλη εντύπωση, δεν ξέρω :2funny: Αν και δε μου φάνηκε να έδωσε περισσότερα μαζί μου.
Soy Greco, vivo en atenas κτλπ.
(Είμαι Έλληνας, ζω στην Αθήνα)
Σπάω λίγο τον πάγο, γιατί και στην Τσεχία που πήγα δεν ήξερα γρι τσέχικα και αυτοί αγγλικά. Και ήμουν σαν τον Μίστερ μπιν, βουβός!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Soy Greco, vivo en atenas κτλπ.
(Είμαι Έλληνας, ζω στην Αθήνα)
Σπάω λίγο τον πάγο, γιατί και στην Τσεχία που πήγα δεν ήξερα γρι τσέχικα και αυτοί αγγλικά. Και ήμουν σαν τον Μίστερ μπιν, βουβός!
Griego είναι, σύμφωνα με το google translate τελικά.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες η Νάταλι η τουρίστρια από Ιάσωνος 44 έχει ρεπό αυτές τις μέρες ;;! Την πέτυχε κάνεις;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Μοιράζεις γνώση!!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Τόνια, Φυλής 86 ισόγειο, την οποία είχα τσεκάρει σε προηγούμενο πέρασμα. Η τσατσά είπε ότι είναι από Κολομβία, 19 ετών, αλλά κι αν δεν είναι τόσο, μαξ να είναι 23-24. Πολύ ωραία παρουσία η Τόνια, μελαχρινή με τα μαλλιά πιασμένα πίσω, γύρω στο 1,65, με στητό στήθος 1,5-2 και πεταχτό κωλαράκι. Φορούσε και κάτι πέδιλα άλλο πράμα, τα ίδια φορούσε και την άλλη φορά που την είδα και σκέφθηκα ότι άμα φοράει συνέχεια τα ίδια, τα ποδαράκια της θα έχουν ωραία μυρωδιά :confused:

Η Τόνια παρότι πιτσιρίκα δείχνει ότι έχει τα χιλιόμετρά της. Μπήκε πρόσχαρη στο δωμάτιο, μου κούνησε τις βυζάρες της για να τις γλύψω (πίρσινγκ και στις δύο θηλές), πίπα έτσι κι έτσι αλλά όπως ήτανε στημένη στα τέσσερα την ώρα της πίπας, χόρευε την κωλάρα της, την οποία είχε φέρει κοντά για να τη φτάνω :happy:

Με ρώτησε αν ήθελα πισωκολλητό ή νόρμαλ, νόρμαλ της είπα, έβαλε τζελ και στο μουνάκι της και στον πούτσο μου, μου έριξε πανηγυρικό άκυρο σε πρότασή μου να της γλύψω τα ποδαράκια και ξεκίνησε η μάχη. Στο τελείωμα, το θετικό ήταν ότι έσφιξε κάπως τους μυς της και έγινε πιο στενή, το αρνητικό ότι δεν στράγγιξα ολοσχερώς. Γενικώς, ήταν μια χαλαρή συνάντηση με μια πολύ όμορφη για τα γούστα μου κοπέλα, που ήταν πρόσχαρη και χαμογελαστή, σε υπεραπλό πρόγραμμα. Δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν νομίζω να επιστρέψω :think:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Καλά ρε πόσο για το πεοντα είναι η κατάσταση?κατέβηκα να γαμησω κ δεν έβρισκα κάτι καλό+ ότι ορισμένα ήταν Κλειστα,για να μην φύγω αχυστος πήρα Ράνια αναγκάστηκα γιατί δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για μένα,ένα μείον για μένα είναι ότι βάζει αρκετό τζελ κ δεν ένιωθα κάτι,καλά...αντί Παρασκευή βράδυ να είναι ανοιχτα τα πηδηχτιρια κ να γίνεται της πουτανας,υπήρχε ελάχιστος κόσμος με κάτι σαβουρες στα σπιτακια,τι να πω.. καλό βράδυ

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.933
Πόντοι
206

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Ειπα αποψε πριν καμια ωρα να δοκιμασω την Στελλα Τροφωνιου 11 μιας και ειναι Ελληνιδα απο την Κρητη...Δεν βρικεις ευκολα Ελληνιδα σε μπουρδελο...σωμα αρκετα γεματο BBW δεν την λες ομως και χοντρη.... μονο για τους λατρεις αυτου του σωματοτυπου....ολα καλα....μονο μειον θα ελεγα ειναι ο χαρακτηρας της...καταρχην στο σαλονι αν καποιος δεν περασει δωματιο και φυγει, γινεται εριστικη οπως εκανε με αλλον συναγωνιστη....τωρα μεσα στο δωματιο ειναι κυκλοθυμικη με αποτομες αλλαγες στην διαθεση απο το ζενιθ στο ναδιρ και παλι αντιστροφα...τι να πω δεν ξερω αν ετσι ειναι παντα ή απλα την πετυχα αποψε σε αυτο το mood...βγαινοντας ειδα και ενα περιπολικο μολις εφτανε και παρκαρε δεν εμεινα να δω αν θα μπαινανε για ελεγχο....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom