Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Νυχτερινή βολτα με πρωτη στάση στο βρωμερό μετάξι αποκλειστικά μπας και πετύχω το καυλοπουτανακι την Βανέσσα αλλά οπως παντα κλειστό.
Δεν ηθελα να φύγω αχυστος
Ηθελα να βρω κάτι φυσιολογικό σε εμφάνιση να αδειάσω τα πολλά
Πήγα στο κωλονου 30 εκει βρισκόταν η Κατερίνα αν θυμάμαι καλά
Ειναι η γυφτορουμανα που βγαίνει με το καυλωτικο σορτσάκι και τα αθλητικά
Την ειχα ξανα παρει στο παρελθόν και δεν ειχα ενθουσιαστεί καθολου..
Παρ ολα αυτά για τον σημερινό μου σκοπό δεν ειχα πολλες απαιτήσεις οποτε και μπηκα
Ανέβασαν και την τιμη στα 15€ τρομάρα της, με τις υπηρεσίες και την απόδοση να παραμένει το ιδιο.. Το απόλυτο τιποτα
Πήγα φυλής για τον δεύτερο γύρο και έπειτα απο μια βολτα τυπική που εκανα κατέληξα στο φωκαιας 19
Εκει βρισκόταν η ινα
Ρωσσικο καστανοξανθο κοντοπουτανο αδυνατη, ελαφρά πλαδαρη με γλυκο και σεξουλιαρικο προσωπο
με πολυ ορεξη και χαμόγελο στο σαλοναρισμα
Ηταν ακριβώς ο τυπος μου οποτε περασα κατευθείαν στο δωματιο
Ηρθε η ινα χαμογελαστή και ευδιάθετη ετοιμη για παιχνίδι
Αφου δεν μίλαγε καμια γλώσσα η ινα μίλαγε με πράξεις, με πλησίασε κατευθείαν στα χείλι και αρχίσαμε τα εντονα γλωσσοφιλα..
Αν και ειχα αποφασίσει να κανω πλήρως αποστειρωμένο σεξ απο εδω και πέρα
με την ινα τα ξέχασα ολα
Με σήκωσε απ τον καναπέ και και πριν καν το καταλάβω, χωρις ουτε να ρωτήσει τον ειχε ηδη στο στομα στα όρθια, δεν χαλαστηκα αφου ειχα προβλέψει πως θα παει πολυ καλα η συνεδρία..
Αργιτερα απλώθηκε στο κρεβάτι και ανοιγοκλεινε τα ποδια της με ναζι σαν να μου λεει "γλειψε με"
Ούτε εκει αντιστάθηκα την πλησίασα, μύριζε ολόκληρη φράουλα παντού..
Της περοποιηθηκα το εύγευστο και συνάμα καθαρο μουνάκι της κατι που φάνηκε να απολαμβάνει
Βγάζοντας αναστεναγμούς και σφίγγοντας μου τα χέρια..
Σηκώθηκα προς τα πάνω της να γλείψω τις ωραίες ρόγες της με την ίδια να αρπάζει το κεφαλι μου για μερικα γλωσσοφιλα ακομα ωστε να γευτεί το μουνάκι της..
Οσο φιλιομασταν μου φόραγε το προφυλακτικό ανυπόμονα σε θεση για ιεραποστολικο, ήθελε να μπώ μέσα της άμεσα
Το μουνάκι της σφιχτό και ζεστο, χωρις τζελ και αηδίες
Ξεκίνησε η διείσδυση σε συγχρονισμό με πολλα φιλιά και πάθος με την ινα να με τραβάει ολο και πιο μεσα της οπου μερικα λεπτά απο την τοση καύλα δεν άντεξα και τελείωσα με ενα μικρο ατύχημα αφου εμεινε μεσα το προφυλακτικό και το ψάχναμε
Σοκαρίστηκε αλλα το πηρε πολυ ψύχραιμα
Πλυθηκαμε μαζί και δίναμε πεταχτά φιλια μεχρι να ντυθούμε..
Τι να πω, απ τις καλύτερες μου επισκέψεις μεχρι τωρα
Ηταν λες και ειχα βρει γκόμενα και είχαμε πάει σπίτι για one night stand
10/10
Δεν ηθελα να φύγω αχυστος
Ηθελα να βρω κάτι φυσιολογικό σε εμφάνιση να αδειάσω τα πολλά
Πήγα στο κωλονου 30 εκει βρισκόταν η Κατερίνα αν θυμάμαι καλά
Ειναι η γυφτορουμανα που βγαίνει με το καυλωτικο σορτσάκι και τα αθλητικά
Την ειχα ξανα παρει στο παρελθόν και δεν ειχα ενθουσιαστεί καθολου..
Παρ ολα αυτά για τον σημερινό μου σκοπό δεν ειχα πολλες απαιτήσεις οποτε και μπηκα
Ανέβασαν και την τιμη στα 15€ τρομάρα της, με τις υπηρεσίες και την απόδοση να παραμένει το ιδιο.. Το απόλυτο τιποτα
Πήγα φυλής για τον δεύτερο γύρο και έπειτα απο μια βολτα τυπική που εκανα κατέληξα στο φωκαιας 19
Εκει βρισκόταν η ινα
Ρωσσικο καστανοξανθο κοντοπουτανο αδυνατη, ελαφρά πλαδαρη με γλυκο και σεξουλιαρικο προσωπο
με πολυ ορεξη και χαμόγελο στο σαλοναρισμα
Ηταν ακριβώς ο τυπος μου οποτε περασα κατευθείαν στο δωματιο
Ηρθε η ινα χαμογελαστή και ευδιάθετη ετοιμη για παιχνίδι
Αφου δεν μίλαγε καμια γλώσσα η ινα μίλαγε με πράξεις, με πλησίασε κατευθείαν στα χείλι και αρχίσαμε τα εντονα γλωσσοφιλα..
Αν και ειχα αποφασίσει να κανω πλήρως αποστειρωμένο σεξ απο εδω και πέρα
με την ινα τα ξέχασα ολα
Με σήκωσε απ τον καναπέ και και πριν καν το καταλάβω, χωρις ουτε να ρωτήσει τον ειχε ηδη στο στομα στα όρθια, δεν χαλαστηκα αφου ειχα προβλέψει πως θα παει πολυ καλα η συνεδρία..
Αργιτερα απλώθηκε στο κρεβάτι και ανοιγοκλεινε τα ποδια της με ναζι σαν να μου λεει "γλειψε με"
Ούτε εκει αντιστάθηκα την πλησίασα, μύριζε ολόκληρη φράουλα παντού..
Της περοποιηθηκα το εύγευστο και συνάμα καθαρο μουνάκι της κατι που φάνηκε να απολαμβάνει
Βγάζοντας αναστεναγμούς και σφίγγοντας μου τα χέρια..
Σηκώθηκα προς τα πάνω της να γλείψω τις ωραίες ρόγες της με την ίδια να αρπάζει το κεφαλι μου για μερικα γλωσσοφιλα ακομα ωστε να γευτεί το μουνάκι της..
Οσο φιλιομασταν μου φόραγε το προφυλακτικό ανυπόμονα σε θεση για ιεραποστολικο, ήθελε να μπώ μέσα της άμεσα
Το μουνάκι της σφιχτό και ζεστο, χωρις τζελ και αηδίες
Ξεκίνησε η διείσδυση σε συγχρονισμό με πολλα φιλιά και πάθος με την ινα να με τραβάει ολο και πιο μεσα της οπου μερικα λεπτά απο την τοση καύλα δεν άντεξα και τελείωσα με ενα μικρο ατύχημα αφου εμεινε μεσα το προφυλακτικό και το ψάχναμε
Σοκαρίστηκε αλλα το πηρε πολυ ψύχραιμα
Πλυθηκαμε μαζί και δίναμε πεταχτά φιλια μεχρι να ντυθούμε..
Τι να πω, απ τις καλύτερες μου επισκέψεις μεχρι τωρα
Ηταν λες και ειχα βρει γκόμενα και είχαμε πάει σπίτι για one night stand
10/10