Είδα κι απόειδα στην Φυλής των "μοντέλων" και είπα να τσεκάρω ένα δείγμα μεσαιας βάρδιας στο
Μεταξουργειο της καταντιας που δεν ειχα στο καρνέ μου. Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ανεβηκα κι ηταν μια αμιλητη κοκινομάλλα που πηγαινε λίγο μονόπατα. Στο Ιάσωνος 30 το υπογειάκι ειχε δυο νέες χονδρες ξανθιά και μελαχρινή εκ των οποιων η δεύτερη φορουσε ελαστικες κεραίες στο κεφάλι. Ωραία θα περάσουμε και σήμερα σκέφτηκα. Στο Ιάσωνος 20
εκ της δεξιάς πλευρας μιας που τα άλλα δύο ήταν κλειστα, είχε μια σόμπα στα σκοτάδια. Βγήκε μια ξανθιά μεσόκοπη plus, ίσα που φαινόταν και με μπάσα φωνή εταζε λαγους με πετραχήλια. Στην άλλη οδό με περίμενε μια έκπληξη. Στο Κολωνού 27 εκ της δεξιας πλευρας είχε τουλάχιστον 30 άτομα!!! στην κσφετερια σαλονι. Αμάν λέω, εδω θα φάμε καλά. Και βγαίνει μάγκες ένας μελαχρινός νάνος με βυζιά που τα κρατούσε και εσερνε τα πόδια της. Μόνικα είπε ο πασαδορος αλλα άδικα την επαινούσε οπως και την άλλη, μια νυσταγμένη μελαχρινή Βίβιαν. Φύγαμε όλοι γελώντας. Στο μεσαιο 27 υπογειακι ειχε μια αγριόφατσα μελαχρινή μεσόκοπη με λίγη ομολογουμένως κυτταρίτιδα για τα δεδομένα της περιοχής ενώ στον όροφο που ανέβηκα ξανά η χαμηλοκώλα ευγενική Ίνα. Α...μην ξεχάσω στο Κολωνου 32 υπογειάκι ήταν μια λεπτή μελαχρινή Μαρίνα έτσι κι έτσι που φορουσε εσώρουχα τραβηγμένα στο τερμα. Κατι σαν το βρακι του σούπερμαν. Κλασσική πατέντα της σημερινης γυναικας να τραβαει το βρακι της για να μακρύνει το ποδι αλλά...δεν προβλέπεται. Σε γενικες γραμμές αν μείνω σε κανα ξερονήσι, ενδέχεται να μείνω ευχαριστημένος απο αυτές που έχω δει η δοκιμασει μεχρι τωρα στις 3 μπουρδελο-περιοχές. Ζήτημα να αποτελει ικανοποιητικό πακέτο εμφάνισης εξυπηρέτησης 1 στις 80. Η αλήθεια δεν φιμώνεται κι η ιγκνορολίστα επεκτείνεται. Ας μου κάνουν αναφορες. Εγω ουτε αναφορες δεν κανω. Μονο ενημερωνω. Ο αγώνας για την κούπα της αληθειας συνεχίζεται φίλε αναγνώστη...