Παιδιά αφήστε βρε, την μαυρίλα, γιορτές ειναι χαρείτε το, απολαύσετε ότι μπορείτε, τα χρόνια φεύγουν γρήγορα, χαρείτε βρε τα νιάτα σας, πάντα θα υπάρχει κάτι να να σας ευχαριστήσει (διαβάστε κριτικές εδώ οι παλιοί ειναι πολύ ενημερωμένοι ξέρουν). Για να ανεβάσω λίγο τους αγαπητούς συναγωνιστές θα πω για το τεστ που έκανα σήμερα το μεσημέρι. Μετά από επισκέψεις χθες και σημερα το πρωι (καλές και οι δύο Κατερίνα Φ27α και Τζέσικα Φ27Β) στα 50 σχεδόν μου χρόνια μου δεν υπήρχε περίπτωση για συνέχεια, όμως λέω δεν το προσπαθούμε και πήγα Δ27 στην Τάνια, μετά από 15 - 18 λεπτά προκαταρτικά, ισπανικές, σεξ κτλ. ήρθε το χτύπημα στην πόρτα (για να δούμε τώρα σκέφτηκα τι θα γίνει) η Τάνια το αγνόησε μου λέει ξάπλωσε, μετά ξαπλώνει πάνω στην κοιλιά μου και αρχίζει λεπτά ένα εκπληκτικό τσιμπούκι γρήγορο βαθύ και υγρό, που τράβηξε περίπου 7 με 8 λεπτά μέχρι που έχυσα δυνατά βαθειά στο στόμα της. Τα άλλα κορίτσια θα το έπιαναν με το χέρι στην καλύτερη μετά το τρίλεπτο-τετράλεπτο για τελειωτικό, η Τάνια όμως το κράτησε μέχρι το τέλος (και πιστεύω θα το τράβαγε και παραπάνω σε χρόνο) και μετά σηκώθηκε ιδρωμένη χαμογέλασε με ευχαρίστησε όπως και εγώ βέβαια για την φοβερή εμπειρία.