Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (14 μέλη και 189 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Πρωινή ήταν η Νάταλι τύπε. Ένεκα δουλειάς βρέθηκα στην περιοχή και της έριξα έναν. Δεν είχα πολύ χρόνο για πέρα δώθε οπότε μια χαρά ήταν για ένα ξαλάφρωμα...αν και απλό πρόγραμμα δωμάτια συνεχόμενα.
Και από εκεί Αχυστος έχω φύγει γρασο μισό κιλό στη μουνα...

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Πρωινή ήταν η Νάταλι τύπε. Ένεκα δουλειάς βρέθηκα στην περιοχή και της έριξα έναν. Δεν είχα πολύ χρόνο για πέρα δώθε οπότε μια χαρά ήταν για ένα ξαλάφρωμα...αν και απλό πρόγραμμα δωμάτια συνεχόμενα.
θα παω αυριο πρωι λοιπον,να ξαναγευτω την κατακοκκινη ανοιχτη μουνα της...

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Δεν μπορω να καταλαβω
που ειναι ο οροφος στο Περγαμου 1. Ρωτησα εναν που εβγαινε αλλα ουτε κι αυτος ηξερε. Σημερα παλι ηταν η Κική με τα ίδια ρούχα. Τα ιδια και τα ιδια. Μέγιστη καταντια παντου.
ρε τυπε μας τρολλαρεις;

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886
Ζάνα από παιανιεων 24 αξίζει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Δεν μπορω να καταλαβω
που ειναι ο οροφος στο Περγαμου 1. Ρωτησα εναν που εβγαινε αλλα ουτε κι αυτος ηξερε. Σημερα παλι ηταν η Κική με τα ίδια ρούχα. Τα ιδια και τα ιδια. Μέγιστη καταντια παντου.
τύπε απέναντι από εκεί που δουλεύει η Κική έχει μια πόρτα, υπάρχει μια οθόνη, πλησιάζεις το δεξί σου μάτι, στο σκαναρουν, αν δουν οτι είσαι μεγάλος παπαρας δε σου ανοίγουν, αν σε κόψουν για νορμάλ ανοίγει η πόρτα, μέσα έχει έναν ανελκυστήρα, πατάς τον κωδικό πού έχεις λάβει από πριν με πμ αφού έχεις εκφράσει εδώ δημόσια οτι θες να πας και ανεβαίνεις...ρε αντέ παρατα μας βραδιάτικα

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Δεν μπορω να καταλαβω

Έχει εσωτερική σκάλα που είναι όπως μπαίνεις στο ισόγειο ευθεία και πάνω αριστερά!

Είναι 2 μπουρδέλα σε 1 σπίτι, όπως στα σαμπουάν!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Δεν μπορω να καταλαβω
Να δεις που είμαι καλός μαζί σου.
Ανοίγεις την εξωτερική λευκή πορτα. Απέναντι σου βλέπεις έναν κόκκινο τοίχο. Δεξιά είναι η πορτα της Ανατολιτισσας Κικης και αριστερά είναι μια πορτα που οδηγεί στις σκάλες. Όταν είναι κλειστός ο άνω οίκος η πορτα είναι κλειστή με ένα λουκετακι. ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!! Ανοίγει συρταρωτα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ!! Την Εβελίνα τη βλέπω να ξανάπιάνει δουλειά μετά τις γιορτές. Εφόσον δεν έχει αναλάβει ακόμα το ποστο της. Έτσι είναι οι ντιβες. Και καλά κάνει. Για να δουλευουν άρτια οι σάλπιγγες θέλουν και μακροχρόνια ανάπαυλα και ξεκουραση!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τύπε απέναντι από εκεί που δουλεύει η Κική έχει μια πόρτα, υπάρχει μια οθόνη, πλησιάζεις το δεξί σου μάτι, στο σκαναρουν, αν δουν οτι είσαι μεγάλος παπαρας δε σου ανοίγουν, αν σε κόψουν για νορμάλ ανοίγει η πόρτα, μέσα έχει έναν ανελκυστήρα, πατάς τον κωδικό πού έχεις λάβει από πριν με πμ αφού έχεις εκφράσει εδώ δημόσια οτι θες να πας και ανεβαίνεις...ρε αντέ παρατα μας βραδιάτικα
Τι τραβάμε και δεν το μαρτυραμε ρε Σμυρνη...!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Ανοίγεις την εξωτερική λευκή πορτα. Απέναντι σου βλέπεις έναν κόκκινο τοίχο. Δεξιά είναι η πορτα της Ανατολιτισσας Κικης και αριστερά είναι μια πορτα που οδηγεί στις σκάλες.
το έχουμε ξαναγράψει κάποιες σελίδες πίσω...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Ανοίγεις την εξωτερική λευκή πορτα. Απέναντι σου βλέπεις έναν κόκκινο τοίχο. Δεξιά είναι η πορτα της Ανατολιτισσας Κικης και αριστερά είναι μια πορτα που οδηγεί στις σκάλες. Όταν είναι κλειστός ο άνω οίκος η πορτα είναι κλειστή με ένα λουκετακι. ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΑΛΕΣ!! Ανοίγει συρταρωτα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΛΕΣ!! Την Εβελίνα τη βλέπω να ξανάπιάνει δουλειά μετά τις γιορτές. Εφόσον δεν έχει αναλάβει ακόμα το ποστο της. Έτσι είναι οι ντιβες. Και καλά κάνει. Για να δουλευουν άρτια οι σάλπιγγες θέλουν και μακροχρόνια ανάπαυλα και ξεκουραση!

Τι τραβάμε και δεν το μαρτυραμε ρε Σμυρνη...!!
Τυπε μηπως ξερεις που ειναι και ο κρυφος οικος της Πεπης ?? :think::think::think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

RebetikiSkala

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου χυστες μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε αυτό το κορμί η Εμμανουέλα ποντικομουρα που δούλευε φυλής;;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Απίστευτο κορμί η Τσέχα η Monica όλα πάνω της όσο πρέπει ακριβώς, σχεδόν τέλειο, τον είχα κάνει σφεντόνα μικρότερος με μερικές σκηνές/ταινίες της :cheesy:
Όντως η Μόνικα που έχει δουλέψει Φυλής είναι η Monica Sweetheart, η πορνοστάρ;; :O

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Παιδιά αφήστε βρε, την μαυρίλα, γιορτές ειναι χαρείτε το, απολαύσετε ότι μπορείτε, τα χρόνια φεύγουν γρήγορα, χαρείτε βρε τα νιάτα σας, πάντα θα υπάρχει κάτι να να σας ευχαριστήσει (διαβάστε κριτικές εδώ οι παλιοί ειναι πολύ ενημερωμένοι ξέρουν). Για να ανεβάσω λίγο τους αγαπητούς συναγωνιστές θα πω για το τεστ που έκανα σήμερα το μεσημέρι. Μετά από επισκέψεις χθες και σημερα το πρωι (καλές και οι δύο Κατερίνα Φ27α και Τζέσικα Φ27Β) στα 50 σχεδόν μου χρόνια μου δεν υπήρχε περίπτωση για συνέχεια, όμως λέω δεν το προσπαθούμε και πήγα Δ27 στην Τάνια, μετά από 15 - 18 λεπτά προκαταρτικά, ισπανικές, σεξ κτλ. ήρθε το χτύπημα στην πόρτα (για να δούμε τώρα σκέφτηκα τι θα γίνει) η Τάνια το αγνόησε μου λέει ξάπλωσε, μετά ξαπλώνει πάνω στην κοιλιά μου και αρχίζει λεπτά ένα εκπληκτικό τσιμπούκι γρήγορο βαθύ και υγρό, που τράβηξε περίπου 7 με 8 λεπτά μέχρι που έχυσα δυνατά βαθειά στο στόμα της. Τα άλλα κορίτσια θα το έπιαναν με το χέρι στην καλύτερη μετά το τρίλεπτο-τετράλεπτο για τελειωτικό, η Τάνια όμως το κράτησε μέχρι το τέλος (και πιστεύω θα το τράβαγε και παραπάνω σε χρόνο) και μετά σηκώθηκε ιδρωμένη χαμογέλασε με ευχαρίστησε όπως και εγώ βέβαια για την φοβερή εμπειρία.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΕΤΑΞΙ!

Μπάζα και Φολες.

Cult & Παρακμή.

Βρώμα και δυσοσμία.

Και πελάτες όλοι η
'' αφρόκρεμα ''

Λαθρομετανάστες ✓
Αμεα ✓
Ναυάγια ✓

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΜΕΤΟΥΡΓΕΙΟ!

:zombie::shit::vomit::skull::skull-and-crossbones::priest:
Εεεε!!!! οχι και τα ΑΜΕΑ ντροπη !!!

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86

Παιδιά μπορώ να βρω κάτι στην Αθήνα σαν το παραπάνω link; Δηλαδη μασάζ χωρίς σεξ;
Μην τρολαρετε παρακαλώ.Μιλαω σοβαρά.
Sorry αν δεν πολύ ταιριάζει στο νημα αυτό.Θα μπορούσε πχ όμως να υπάρχει μασαζερι με επιλογή για σεξ και χωρίς σεξ.
Θα με ενδιέφερε αρκεί να μοιάζει όπως στο βίντεο και να είναι χαλαρωτικό.
Γιατί που να τρέχουμε τώρα Βιετνάμ.Δεν είναι και δίπλα μας.
Ευχαριστώ!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Παιδιά αφήστε βρε, την μαυρίλα, γιορτές ειναι χαρείτε το, απολαύσετε ότι μπορείτε, τα χρόνια φεύγουν γρήγορα, χαρείτε βρε τα νιάτα σας, πάντα θα υπάρχει κάτι να να σας ευχαριστήσει (διαβάστε κριτικές εδώ οι παλιοί ειναι πολύ ενημερωμένοι ξέρουν). Για να ανεβάσω λίγο τους αγαπητούς συναγωνιστές θα πω για το τεστ που έκανα σήμερα το μεσημέρι. Μετά από επισκέψεις χθες και σημερα το πρωι (καλές και οι δύο Κατερίνα Φ27α και Τζέσικα Φ27Β) στα 50 σχεδόν μου χρόνια μου δεν υπήρχε περίπτωση για συνέχεια, όμως λέω δεν το προσπαθούμε και πήγα Δ27 στην Τάνια, μετά από 15 - 18 λεπτά προκαταρτικά, ισπανικές, σεξ κτλ. ήρθε το χτύπημα στην πόρτα (για να δούμε τώρα σκέφτηκα τι θα γίνει) η Τάνια το αγνόησε μου λέει ξάπλωσε, μετά ξαπλώνει πάνω στην κοιλιά μου και αρχίζει λεπτά ένα εκπληκτικό τσιμπούκι γρήγορο βαθύ και υγρό, που τράβηξε περίπου 7 με 8 λεπτά μέχρι που έχυσα δυνατά βαθειά στο στόμα της. Τα άλλα κορίτσια θα το έπιαναν με το χέρι στην καλύτερη μετά το τρίλεπτο-τετράλεπτο για τελειωτικό, η Τάνια όμως το κράτησε μέχρι το τέλος (και πιστεύω θα το τράβαγε και παραπάνω σε χρόνο) και μετά σηκώθηκε ιδρωμένη χαμογέλασε με ευχαρίστησε όπως και εγώ βέβαια για την φοβερή εμπειρία.
Καλημερα Φιλε μου....Σωστος...!!!!!η θετικη σκεψη φερνει θετικα αποτελεσματα.....!!!!!ενα χαμογελο γλυκαινει τις καρδιες των σκληρα εργαζομενων κορασιδων.....
Καλα να περνας.......
υσ.Περασα προχτες απο στανταρακι....25 λεπτα στο δωμα....γευτηκα το μουνακι της....το ειχα αναγκη....κολλαγε το μουνακι της στο στομα μου.....το ειχε και εκεινη αναγκη.....καυλα σκετη να την βλεπεις να σπαρταραει.....

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom