nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.790
- Πόντοι
- 6.495
Εγώ θα πηγαίνω μέχρι να πάει σε στούντιο.Αν πας σε στούντιο θα ρθω μωράκι μας.
Εγώ θα πηγαίνω μέχρι να πάει σε στούντιο.Αν πας σε στούντιο θα ρθω μωράκι μας.
Καθε Τεταρτη στο θεαρτο Αυλαια στον ΠειραιαΆλλαξε τσαρδί και δεν στο είπε?
Άσε φίλε
Παιδιά μπορώ να βρω κάτι στην Αθήνα σαν το παραπάνω link; Δηλαδη μασάζ χωρίς σεξ;
Μην τρολαρετε παρακαλώ.Μιλαω σοβαρά.
Sorry αν δεν πολύ ταιριάζει στο νημα αυτό.Θα μπορούσε πχ όμως να υπάρχει μασαζερι με επιλογή για σεξ και χωρίς σεξ.
Θα με ενδιέφερε αρκεί να μοιάζει όπως στο βίντεο και να είναι χαλαρωτικό.
Γιατί που να τρέχουμε τώρα Βιετνάμ.Δεν είναι και δίπλα μας.
Ευχαριστώ!
Μας τα πανε. @ΣεβασμιώτατοςΣε εορταστικο πνευμα αποψε μωρακια μου σε περιμενω ολους στο Βεργας 7.Μνιαου Μνιαου!!!!
Θα έχεις ντυθεί Αγιο-Βασιλίτσα να ερθω να σε βατεψω καυλιάραΣε εορταστικο πνευμα αποψε μωρακια μου σε περιμενω ολους στο Βεργας 7.Μνιαου Μνιαου!!!!
Ναι, πίνοντας ζεστό nescafeΘα έχεις ντυθεί Αγιο-Βασιλίτσα να ερθω να σε βατεψω καυλιάρα
Μήτσο επειδή έχω δουλειά απόψε αν πας ζήτησε της σε παρακαλώ 125 ml μουνοζουμο!!!Θα έχεις ντυθεί Αγιο-Βασιλίτσα να ερθω να σε βατεψω καυλιάρα
ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαια!!!!!!!!θα ερθουμε τρεχωντας....!!!!!!!Σε εορταστικο πνευμα αποψε μωρακια μου σε περιμενω ολους στο Βεργας 7.Μνιαου Μνιαου!!!!
Δεν εχει εξτρα η γατουλα ,υπαρχει κινδυνος να κολλησουμε το ξωπλασμα...Δύσκολη ώρα! Τι έξτρα έχει για απόψε?
Η Πεπη ειναι εφηβικο μου απωθημενο....εαν καποιος εχει πληροφοριες μηπως ειναι ακομα ενεργη και δεχεται ακομα σε καποιον κρυφο οικο ας το γραψει εδω ή ας στειλει pm....Τυπε μηπως ξερεις που ειναι και ο κρυφος οικος της Πεπης ??
ε θα σε τρελανω στο πηδημα ατακτη γατουλα... ερχομαι !!Ναι Θα ειμαι ντυμενη σεξυ γατουλα Αγιοβασιλιτσα με σκουφακι με φωτακια και κοκκινη κοντη φουστιτσα και θα νιαουριζω.....
Σίγουρα και σοβαρά ξέρει ο Νάσος!Η Πεπη ειναι εφηβικο μου απωθημενο....εαν καποιος εχει πληροφοριες μηπως ειναι ακομα ενεργη και δεχεται ακομα σε καποιον κρυφο οικο ας το γραψει εδω ή ας στειλει pm....
Να σου πω...Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία, μια Μόνικα Τσέχα που δούλευε κατά περίοδους στο Φυλής 65 έχει καμιά σχέση με την πορνοστάρ; Έχει μια ομοιότητα, αλλά δε θυμάμαι καθόλου φάτσα.
Καλησπερα φιλε μου , με αυτη την εννοια ναι ο κ , με τις αλλες κατηγοριες καμια σχεση τα Α Μ Ε Α . Καλες γιορτες να εχεις . (να ξερεις οτι σε διαβαζω και σε παρα πολλα συμφωνω πολυ μαζι σου )!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα Απόλλωνα.
Δεν έγραψα κάτι προσβλητικό ή κάποιο είδος bulling για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.....!!!!!
Απλά ένα ποσοστό των πελατών του Αγοραίου Έρωτα είναι Α.Μ.Ε.Α
Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Και φυσικά είναι οι καλύτεροι και αγαπημένοι πελάτες όλων των κορασίδων!
Είναι τα πιο ΑΘΩΑ πλάσματα!
ΦΟΛΑΡΑ του κερατά, καλά έκανες και δεν πέρασες.Στο Φωκαιας 27 που ανέβηκα πριν καμιά ώρα, ηταν μια καστανή Ντιάνα, υπερκινητική κοντή και σαν σώμα θα την πω απλά καλή μόνο και μονο λόγω της ομοιομορφίας της. Πρόσωπο ετσι κι έτσι. Χαμόγελο με την τανάλια και πολύ μηχανική. Μέσα δεν ξερω τι κάνει διοτι δεν μπήκα αλλα υπηρχε μια οξεια αναζήτηση πελατη.
Όχι μόνο βιασύνη, αλλά γενικά κλέβει και αποφεύγει το γαμήσι μέσα, ενώ στο σαλόνι παίζει μαζί σου και σε φτιάχνει καλά καλά. Την ξαναπάτησα μαζί της πρόσφατα δυστυχώς. Για μίλησε μας για αυτές τις πρωτοποριακές μεθόδους.Πιθανόν όπως την είδα. Ίσως καποιος να περνουσε καλά μαζι της αλλα εγω αποκλειεται.
Αν θα δυσανασχετουσε λογω βιασυνης (σύμπτωμα φόλας οπως λες) θα ξενερωνα σε κλασμα δευτερολεπτου και θα έβγαινα πρώτος εγώ και επιδεικτικά απο το δωμάτιο. Έχω κάποιες πρωτοποριακες μεθόδους να εκδηλώνω την δυσαρέσκειά μου.